Hilal Çaylı Muayenehanesi
Hakkımızda
Alerji , Fonksiyonel Tıp, Mezoterapi ve Diyetisyen hizmetleri ile hastalık değil kişiye özel tedaviler…
Hilal Çaylı Muayenehanesi
- Diğer (İade)
fe...a
Sık tekrarlayan sistit şikayetiyle bir çok kez üroloji ve jinekolojiye gitmiş biri olarak her defasında antibiyotik kullanıyor ama sonrasında değişen bağırsak alışkanlığım ve tekrarlayan mantarım kliniğimi çekilmez kılıyordu. Hilal hocam idrar yolu enfeksiyonumu yenmek için hem kültür yapılıp mikrobun direncine bakıldı hem de asıl bağışıklığımı düşüren ve floramın dengesini oluşturan bağırsaklarım üzerine diyet yaptırdı. tekrarlayan sistitten kurtulmanın mutluluğu.
r.....
yıllarca baş ağrısı sebebim bulunamadı. Nöroloji ve dahiliye arasında döndüm durdum ancak Hilal hocamla birlikte yaptığımız bana uygun fonksiyonel beslenme diyetleri ve kullandırdığı takviyeler ile hem baş ağrım geçti hem yorgunluğum. Hilal hocamı gözüm kapalı tavsiye ederim.
kü...
üniversite sonrası istediğim alana girmek için tekrar sınava hazırlanmam gerekti.Odaklanmam yaşımla beraber azalmış, stresle birlikte konsantrasyonum düşmüştü. Daha önceki yılda,üniversite sınavına hilal hoca ile hazırlanan yeğenim ve yapılan tedavi referansım oldu ve hilal hocayla aralıklı iki reçete tamamlayıp sınavın içinden geçtik!sınavlar da hilal hoca da iyi ki var.
c.....
Henüz 42 yaşında iken birden adetlerim kesildi. Bu hususta jinekolojiye gittim ancak yine neticeye eremedim. O dönemde kilo vermek için aşırı uzamış açlıklar ve kalori saydığım diyetler yapıyordum ve Hilal hocamın östrojen üzerine yaptığı videosuna rastladım. Bioeşdeğer hormon tedavisi için gitmiştim ancak sadece minik bir tiroit ilacıyla tekrar aylık menstrüel kanamalarıma döndüm ve hormonların birbiriyle, genel sağlığımızla ne kadar ilişkili olduğunu anladım ve uzamış açlığın herkes için sağlıklı olmayacağını hilal hocamdan öğrenmiş oldum. Hilal doktorumuz iyi ki var
e....g
Sigarayı bırakmak istiyordum ancak yaşadığım tüm olumsuzluklar buna engel oluyordu her defasında tekrar sarılıyordum. Hilal hocamın aromaterapi destekleri ve biofeedback yöntemiyle iki seansta sigaradan kurtuldum. Artık hücrelerimin nefes aldığını hissediyorum.
Hilal hocamla tanışıklığım dahiliyeden bambaşka bir sağlık sorunumdan dolayıydı ancak kendisiyle ve bütünleşik yaklaşımıyla birçok branşı ilgilendiren diğer şikayetlerime de karşılık bulabildim. Reçetelerini bulmakta zorlansak da, tek tek detaylı anlattığı ses kayıtları ve sonunda şifası vazgeçilmez doğrusu. İyi ki karşılaştık
ay...c
Hilal Yıldız hocam ailemizin doktoru! 7’den 70’e ve 24 saat bir çok branşı içeren sorularımıza ya yanıt ya doğru referans olması hayatımızı kolaylaştırıyor; kendisine çok güveniyoruz. Tavsiye ederim
ha...m
Karın ağrısı, çocukluğumdan beri geçmeyen ishal ve egzamalarım evlilik ve artan sorumlulukla beraber zirveye ulaşmıştı öyle ki bu durum hayatımı çekilmez kıldı! Bir yol ayrımındayken Hilal Hocam’ın tedavi yöntemini duydum ve sürecine ekibiyle dahil oldum. Akış planında haftalık değişen yasaklılar listesi ile yok et, yerine koy ve dengele başlıklarıyla bazı reçete içerikleri neticesi egzamalarım ve ishalim geride kaldı. Ayrıca ruh sağlığım da iyiye ulaştı. Ardından sağlıkla gelen bebeğim de hem temiz beslenme ile geçirdiğim gebeliğim hem de daha bilinçli beslenmeye hakim anneliğimle evimize hoşgeldi. Hilal Hocam’a. ekibine iyi ki rastladım
Kendi sağlık sorunlarım dolayısıyla Hilal hocam ile tanıştım ve başladığı fonksiyonel beslenme planını , ikinci bir menü hazırlamak zor olur diye evcek uyguladım .Otizm tanılı kızımın benimle aynı menüyü tükettiği beslenme planımızın henüz ilk ayında, uykusunun daha derin olduğunu , dışkılama formunun düzeldiğini deneyimledim ayrıca okulda dikkat süresinin uzadığı , göz teması kurmaya başladığına dair de öğretmenlerinden dönüş aldım ve sürecimize artık kızımın da sağlığını masaya yatırarak ailecek ve daha profesyonelce devam etmeye karar verdim Hilal hocam’a bana ama en çok kızıma kattıklarından dolayı minnettarım.
f....
Tamamen kilo problemimden dolayı gittiğim Hilal hocamda sıra dışı bir diyet programı uyguladık ; 42 günün sonunda verdiğim kilolardan çok daha fazlasının görüntüme yansıdığı , vücut proporsiyon iyileşmeyi , giden kısmın yağdan , artan kısmın kastan olmasına bağladık . Ödemim azalmıştı ve ayrıca cildim sanki ışıl ışıldı . iyileşmek içerden dışarıyadır diyen Hilal hocama katılıyorum . Artık check-up’larımı yılda bir kez olsun aksatmamayı planlıyorum Hilal Hocamı tavsiye ederim.
Hilal Çaylı Muayenehanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hilal Çaylı Muayenehanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Alerji Hastalıkları Doktoru, İmmünolog.
Hilal Çaylı Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hilal Çaylı Muayenehanesi, toplam 67 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Fonksiyonel Tıp, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Anti-aging Uygulamaları, Check-Up, Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diyabet Diyeti.
Hilal Çaylı Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Çaylı Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Çaylı Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hilal Çaylı Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hilal Çaylı Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Hilal Çaylı Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Hilal Çaylı Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta/danışan, Hilal Çaylı Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Çaylı Muayenehanesi nerede?Hilal Çaylı Muayenehanesi adresi Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı No.25 Akbenli Apartmanı Seyhan şeklindedir.