Hilal Çaylı Muayenehanesi
Hakkımızda
Alerji , Fonksiyonel Tıp, Mezoterapi ve Diyetisyen hizmetleri ile hastalık değil kişiye özel tedaviler…
Hilal Çaylı Muayenehanesi
- Diğer (İade)
b....y
Kendisine karın ağrısı nedeniyle götürdüğüm babam için ilk muayenesinde elindeki birkaç kan tahlili neticesinde bizleri vakit kaybettirmeden kolon kanseri olabileceğimiz yönünde bilgilendirip hızlıca kolonoskopi ve onkolojiye yönlendirdi. Hilal Hocamın endişe etmeyin hasta hekime kokar, gereksiz olsa size bu yönlendirmeyi yapmazdım dediğini hiçbir zaman unutmayacağım. Babam için teşhis edildiği zaman evre 4 idi çok geçti ancak vücudumuza kulak kesilmenin önemini, acı kaybımızla ve Hilal hocamdan öğrendik.
n....y
Çocuk sahibi olmak isterken yıllardır tekrarlayan tüp bebek denemeleri ve kayıplarım, bazı seferlerde yapılan küretajlar ile kanamalar ve cerrahiler sonrası yaşadığım böbrek yetmezliğim ve çocuk sahibi olamamamın altında yıllar sonra hematoloji tarafından çok kez bakılsa da neticeye varılamayan B12 ve folik asit ile kolayca düşürülecek homosistein yüksekliği olduğunu fark etmenin hem sevincini yaşıyor hem de bu kadar zaman kaybetmenin, üzüntüsünü düşünmekten alıkoyamıyorum. Hilal Hocama minnettarım
m....d
Polikistik Over Sendromu nedeniyle kızımı birkaç jinekologa götürdüm; söz konusu tüylenme adet döngümüzde düzensizlikler sivilcelenme, saçlarımızda dökülme ve sinirlilik bulguları ile klasik hormon hapları dışında bir çözüm bulamamışken Hilal Hocam ın aç bırakmayan, fonksiyonel diyet planıyla yaklaşık üç ayda 12 kg verip adet döngülerimizde düzelme, sivilcelerimizde sönme sonuçlarıyla çok yol kat ettik. Üstelik bu sırada hormon haplarını da hiç kullanmadık bundan sonra ve kullanmayacak olmamız da bizi mutlu etti Hilal Hocam PCOS- yani poliskitsik over ile nasıl yaşanır bize öğretti.
b....a
Hilal Hocamı yaklaşık dört yıldır tanıyorum. Sürecim akut enfeksiyon da olsa, insülin direnci de olsa kendisine emanet çünkü ne zaman kapısından içeri giriyorum, onun güzel enerjisiyle zaten iyileşmeye hemen başlıyorum. İyi ki mesleğini bu kadar severek yapan, bilimi bir nevi sanatla birleştiren hekimlerimiz var ve ben bir tanesi olan Hilal Hocamla iyi ki karşılaştım
Kalın bağırsak da polipler ve kansere meyil eden hücresel değişikliklerim vardı. Bir çözüm ararken birkaç kişinin farklı hastalıklarla da olsa iyi sonuçlar aldığı Hilal hocamın adını duydum ve neticede bağırsağımı iyileştirecek ancak porsiyon kısıtlaması olmayan üç aylık bir fonksiyonel beslenme planı uyguladık birlikte. Bunun için yaklaşık 1 saat kadar muayene ve bazı kan sonuçlarıma göre haftalık planlarda değişiklikler olan beslenme planı uyguladı. Üç ayın sonunda kolonoskopideki görüntüler tamamen normaldi ve ayrıca hiç hedefim olmayan 22 kg’ı da verdiğimi hiç kas kaybetmediğimi, görmek beni iki kat mutlu etti. Fonksiyonel bakış ve iç hastalıkları birlikte böylesi güzel bir neticeye getirdi süreç beni; Hilal Hocamın ekibiyle
a....t
Yüksek trigliserit ve yıllarca dengelemek için aldığım kiloları hızlı vermek kaygısı ile oluşturduğum safra kesesi taşları beni zorladı ; safra kesemi aldırmak zorunda kaldım ama pankreatit riskini daha fazla göze alamayıp söz konusu bilinen raporlu kolesterol ilacı ile trigliseritimi düşüremediğim için referanslar ile arkadaşlarımdan hilal hocayı duyup gittim . Kalori saymadan sağlıklı yağlardan yoğun beslenerek önce karaciğerimi hafifletti , ideal kiloma düştüm , trigliseritsin seviyesimi 750 lerden 180‘lere kadar düşürdük. Dahası için spor , balık yağı ve verdiği diğer tavsiyelerle takipteyim. Hilal hocam’ın tedavi protokolünü uygulanabilir ve zararsız olması dolayısıyla herkese tavsiye ederim.
mi...i
10 günde bir acillik olduğum lavman ile rahatlamaya çalıştığım, kabızlık şikayeti ile uzun zamandır uğraşmaktaydım Dr Hilal hocamı buldum kendisi dahiliye doktoru gerçekten çok ilgili ve sabırlıydı. Şikayetlerimi dikkatle dinledi, detaylı muayene etti ve her aşamayı anlayabileceğim şekilde açıkladı. Gereksiz tetkik istemeden, nokta atışı bir yaklaşım sergiledi. Kendimi ilk kez bu kadar güvende ve anlaşılmış hissettim. Dahiliye alanında gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
e....y
Diş sıkmak nedeniyle ciddi baş kulak çene boyun ağrılarına sahip idim diş hekimi başvuruları ve tavsiye üzerine yapılan masseter botoks ile 4 /6 ay süre geçince tekrarlayan şikayetlerim dolayısıyla arayışlar sonucu doktor hilal hanımı buldum kendisine Ankara’dan diğer hastalarının tavsiyesi ile Şakak ve Masseter botoksun ek yazdığı diş sıkmanın altındaki ruhsal sebeplere yönelik aromaterapi reçeteleri ve vitamin mineral takviyeleri ile kombine bir tedavi şemasına dahil oldum ve son bir yıldır çok mutluyum artık dişlerimi sıkmıyorum
ö....e
Emzirme dönemimde yoğun tempo nedeniyle enerjim çabuk tükeniyordu. Takviye ihtiyaçım doğrultusunda Hilal Hanım’a muayene oldum. Detaylı tahliller ve çok detaylı görüşmeler yaptık. Bedene bütünsel yaklaşımı ile beni zaten çoktan etkilemişti ama ekip olarak tedaviyi belli periyotlarda takip edip kontrol zamanı için hatırlatmalarda bulunmaları gerçekten çok iyi bir hizmet.
Kendisi gerçekten bu konuda çok iyi sibo problemimi çok rahatlıkla çözdü
Hilal Çaylı Muayenehanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hilal Çaylı Muayenehanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Alerji Hastalıkları Doktoru, İmmünolog.
Hilal Çaylı Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hilal Çaylı Muayenehanesi, toplam 67 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Fonksiyonel Tıp, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Anti-aging Uygulamaları, Check-Up, Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diyabet Diyeti.
Hilal Çaylı Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Çaylı Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hilal Çaylı Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hilal Çaylı Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hilal Çaylı Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Hilal Çaylı Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Hilal Çaylı Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta/danışan, Hilal Çaylı Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Çaylı Muayenehanesi nerede?Hilal Çaylı Muayenehanesi adresi Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı No.25 Akbenli Apartmanı Seyhan şeklindedir.