Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 6 adet pratisyen uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi İstanbul ilinde Merkez mahallesi Fatih Cad.no:3 Gaziosmanpaşa adresinde bulunmaktadır. İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2125973939 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Arnavutköy Merkez, Eski Edirne Cd. No:3, Arnavutköy 34275
  • Diğer (İade)

Harika bir doktor ve harika bir insan hasta ile iletişimi muayenedeki detaylı incelemesi özenle takip etmesi bir doktorda olması gereken herşey var. Tek kelimeyle mükemmel

• Uzm. Dr. İlkay Yıldırım Diğer  •

Çok ilgili bir Dr hasta ile iletişimi İyi her detaya dikkat ediyor safra kesesi alındı çabuk toparladım rabbim ayağına taş degdirmesin böyle Dr larin işinin ehli bir Dr .

• Op. Dr. Kemal Atayoğlu Diğer  •

33 aylık oğlumun düşmeyen ateşi sayesinde tanıştık Begüm hocamızla, kendisi bizimle son derece iyi ilgilendi her sorumuza detaylı cevabını verdi G6PD rahatsızlığımızın olduğunu duyduğunda hassasiyetle yaklaştı kendisine bir teşekkürden daha fazlasını borçluyuz. Allah eksikliğini göstermesin. Kendisini çok seviyoruz iyiki varsınız minnettarız

• Uzm. Dr. Fatma Begüm Çopur Duydu Randevu  •

O

Yenidoğan bebeğimin kontrolü için kendisinden randevu aldım. Çok ilgili ve güler yüzlüydü, sadece bebegim ile değil bir lohusa olarak benimle de çok ilgilendi. Böyle doktorların artması dileğiyle

• Uzm. Dr. Fatma Begüm Çopur Duydu Randevu  •

C

İsmet beye sinir sıkışması ve bel fıtığı ameliyatı oldum tabiki şikayetlerim azaldı iyileşme süreci deyim.ismet bey çok detaycidir hastası onun için çok önemlidir çok iyi bir cerrah olduğunu düşünüyorum çok naif ve kibardir Allah ondan razı olsun

• Ass. Dr. İsmet Başkurt Diğer  •

Bu gün oğlumun bademcik geniz eti ameliyatını gerçekleştiren doktorumuz sayın Artunç Kaan Turanoğlu na çok teşekkür ederim başarılı bir operasyon gerçekleştirdi kendisine çok teşekkür ediyorum

• Uzm. Dr. Artunç Kaan Turanoğlu Diğer  •

Arnavutköy devlet hastanesine yoğun miyomlarım sebebiyle geldim. Çok endişeliydim doktorum hemen mr tomografi pataloji gereken herşeyi acil koduyla istedi. Tüm işlemlerim 2 hafta içerisinde sonuçlandı ve aynı hafta ameliyata aldı. 4 saat süren çok zorlu bir ameliyat geçirdim. Şuan çok iyiyim. İyi ki ozan beyi tanıdım. İletişimi, muayenesi, hastanın endişelerini giderme çabası ve en önemlisi acil bir durum olduğunu belirtip kendi de takibini yapması.. şuanda kadın hastalıkları için doktor soran herkese ozan beyi öneriyorum .

• Op. Dr. Ozan Karadeniz Diğer  •

9 aylık hamilelik sürecimde bir çok doktora gittim en çok Hüseyin hocanın söylediklerine güvendim iyi ki de öyle yapmışım. İşinin ehli bir doktor.

• Op. Dr. Hüseyin Dayan Diğer  •

Hüseyin hocayla hamilelik döneminde beraber ilerliyoruz, herşey için teşekkürlerimi sunarım.. Bu hayatta iyi bir doktor ve iyi bir öğretmene rastladıysan gerçekten şanslısın demektir. Ben o şanslı kişilerdenim.

• Op. Dr. Hüseyin Dayan Diğer  •

Gercekten yıllardır gecmeyen vajende enfeksiyonum vardı ve bir türlü tedavi olamıyordum . Ozan beyle tanıştım hayatım değişti. İyi ki doktorumu tanımısım.İşini seven, hastalarına değer ve güven veren bir doktor.

• Op. Dr. Ozan Karadeniz Diğer  •