Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 5 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 21 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 10 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 22 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 11 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 8 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet gastroenteroloji uzmanı, 29 adet genel cerrahi uzmanı, 5 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 7 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 9 adet göz hastalıkları uzmanı, 29 adet iç hastalıkları uzmanı, 15 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 19 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet neonatoloji uzmanı, 15 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortodonti uzmanı, 19 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 9 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 5 adet psikiyatri uzmanı, 6 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 17 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 5 adet tıbbi patoloji uzmanı, 13 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul ilinde Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih
  • Diğer (İade)

Başka bir devlet hastanesinde yanlış teşhis konulan oğlumu doğru teşhisle hayata döndürdü.Apandisiti patlayan oğlumun hayata tutunmasını sağladı Böyle doktorların çoğalmas dileğiyle

• Prof. Dr. Hayrettin Öztürk Diğer  •

Ali Tüzün Hoca 'ya mide hazimsızliğı ve şişkinlik şikayetiyle gidip kendisinin, ilgili yaklaşımı detaylı muayenesi , dogru teşhis , tedavi ( helikobacteri)ve pankreas tahlil sonucundaki yönlendirmesiyle sağlığıma kavuştum. Kendisi çok değerli bir Dr ,ayrica mükemmel ve mütevazi bir insan.. Takip sürecindeki ilgisi için kendisine minnettarım.

• Prof. Dr. Ali Tüzün İnce Endoskopi  •

T

İlgi alakası ve tarzı mükemmel bence ameliyat oldum gayet temiz yaptı bakalım devamında da inşallah toparlayacak.

• Doç. Dr. Nuh Mehmet Elmadağ Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Prof. Dr. Mesut Şeker ile yumurtalık ve rahimde iki farklı kanser tanısı aldıktan sonra tanıştım. İlk günden itibaren bana güven veren yaklaşımı ve tedavi sürecimi titizlikle takip etmesi sayesinde bu zorlu dönemi daha güçlü atlattım. Her hastasına kendi ailesinden biri gibi özenle yaklaşan, nazik, sabırlı ve içten bir doktor. Bilgisi, ilgisi ve insanlığı için kendisine minnettarım.

K

Benim için değeri çok büyük Mesut hocam. Meme Ca tedavimi çok büyük bir titizlikle yürüttü. Bütün hastalarıyla teker teker hiçbir detayı atlamadan zorlu süreci yöneten kendini mesleğine adamış çok değerli hocam. Gittiğiniz yerde de mutlu, isminiz gibi Mesut olun. Benim için çok değerlisiniz. İyi ki sizinle yolumuz kesişmiş. Hem de umutlarımın tükendiği yerde. İnşallah yeni görev yerinizde değeriniz bilinir.

K

Kayinpederim Osman Cin in tedavisi suresince en dogru teshis ve tedaviyi uygulayan hocamiz Sn Mesut Seker diger doktorlarin aksine, ameliyat yerine ilaç tedavisiyle babami sagligina kavusturmustur. Dört yildir babam hocamizin uyguladigi tedaviyle gayet iyi.

• Prof. Dr. Mesut Şeker Diğer  •

Çok kıymetli Mesut Hocam. Yaklaşık bir buçuk yıl babamın böbrek akciğer kanseri tedavi sürecini yönetti. Hastasının yaşam koşullarını hep göz önünde bulundurup yakın takiple tedavileri yürüttü. Babamın bedeni tedaviyi her kabul etmediğinde yenisini deneyip yılmadı bizi de hiç umutsuzluğa sürüklemedi. Başından beri babamın doktoru iyi ki sizdiniz. Babam için yaptıklarınızı asla unutmayacağım, hayatınız boyunca güzel kalbinizin ekmeğini yiyin ve yeni hastanenizde mutlu-başarılı olun inşallah. Hastanıza ve hasta yakınlarına olan tutumunuz mesleğinizden de önce ne kadar iyi bir insan olduğunuzu gösterdi hep. Babam için işler yolunda gidemese de sizin özverinizi unutmam mümkün değil, hep dualarımda olacaksınız.

• Prof. Dr. Mesut Şeker Diğer  •

Can’ım Mesut! Yaklaşık 8 yıl annemin tedavisini en iyi şekilde üstlenmiş nadir iyi doktorlardan. Doktordan da ileri aslında; bir yakın, bir akraba gibi. Sonrasında Bezmialem değerini bilemedi ve ayrıldı. Umarım gittiği yer değerini çok iyi bilir ve daha az yorulup daha çok mutlu olur.

Ş

Babama Çanakkale’de gırtlak kanseri teşhisi koyuldu. Lazer ile İstanbul da yaptırın erken evre dediler. Orhan hocaya muayene olduk. Bu ameliyat açık yapılmalı dedi. Bizde güvendik kendisine. Çok güleryüzlü, mütevazi ve insan halinden anlayan biri. Bizi hem çok bilgilendirdi, hemde çok motive etti. Ameliyat da başarılı geçti çok şükür. Allah razı olsun, kendisine sağlık ve esenlikler diliyorum.

• Prof. Dr. Orhan Özturan Larenjektomi  •

Babamın karotis tıkanıklığı sebebiyle hastaneye yatışının ardından ameliyat sebebiyle Bekir hoca ile yollarımız kesişti. Bizim için aşırı stresli ve şok edici bir dönemdi fakat Bekir hocanın kendine olan güveni, alandaki tecrübesi, bizi süreçle ilgili en ince detayına kadar bilgilendirmesi o kadar rahatlatıcıydı ki yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız. Sürecimiz başladığında kendisinin bu alanda ne kadar tecrübeli olduğunu gerek çevremizden gerek diğer hasta yakınlarından duymaya başlamıştık ve her seferinde karşımıza çıktığı için ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüp durduk. Kendisine beni ameliyathane kapısında ağlarken sakinleştirip rahatlattığı için ayrıca minnetlerimi sunuyorum :) herkesin doğru ellerde şifa bulması dileğiyle..

• Dr. Öğr. Üyesi Bekir İnan Diğer  •