İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, FatihSigortalar
- Diğer (İade)
fa...t
Başka bir devlet hastanesinde yanlış teşhis konulan oğlumu doğru teşhisle hayata döndürdü.Apandisiti patlayan oğlumun hayata tutunmasını sağladı Böyle doktorların çoğalmas dileğiyle
e....y
Ali Tüzün Hoca 'ya mide hazimsızliğı ve şişkinlik şikayetiyle gidip kendisinin, ilgili yaklaşımı detaylı muayenesi , dogru teşhis , tedavi ( helikobacteri)ve pankreas tahlil sonucundaki yönlendirmesiyle sağlığıma kavuştum. Kendisi çok değerli bir Dr ,ayrica mükemmel ve mütevazi bir insan.. Takip sürecindeki ilgisi için kendisine minnettarım.
tu...
İlgi alakası ve tarzı mükemmel bence ameliyat oldum gayet temiz yaptı bakalım devamında da inşallah toparlayacak.
Prof. Dr. Mesut Şeker ile yumurtalık ve rahimde iki farklı kanser tanısı aldıktan sonra tanıştım. İlk günden itibaren bana güven veren yaklaşımı ve tedavi sürecimi titizlikle takip etmesi sayesinde bu zorlu dönemi daha güçlü atlattım. Her hastasına kendi ailesinden biri gibi özenle yaklaşan, nazik, sabırlı ve içten bir doktor. Bilgisi, ilgisi ve insanlığı için kendisine minnettarım.
kü...f
Benim için değeri çok büyük Mesut hocam. Meme Ca tedavimi çok büyük bir titizlikle yürüttü. Bütün hastalarıyla teker teker hiçbir detayı atlamadan zorlu süreci yöneten kendini mesleğine adamış çok değerli hocam. Gittiğiniz yerde de mutlu, isminiz gibi Mesut olun. Benim için çok değerlisiniz. İyi ki sizinle yolumuz kesişmiş. Hem de umutlarımın tükendiği yerde. İnşallah yeni görev yerinizde değeriniz bilinir.
ka...n
Kayinpederim Osman Cin in tedavisi suresince en dogru teshis ve tedaviyi uygulayan hocamiz Sn Mesut Seker diger doktorlarin aksine, ameliyat yerine ilaç tedavisiyle babami sagligina kavusturmustur. Dört yildir babam hocamizin uyguladigi tedaviyle gayet iyi.
Çok kıymetli Mesut Hocam. Yaklaşık bir buçuk yıl babamın böbrek akciğer kanseri tedavi sürecini yönetti. Hastasının yaşam koşullarını hep göz önünde bulundurup yakın takiple tedavileri yürüttü. Babamın bedeni tedaviyi her kabul etmediğinde yenisini deneyip yılmadı bizi de hiç umutsuzluğa sürüklemedi. Başından beri babamın doktoru iyi ki sizdiniz. Babam için yaptıklarınızı asla unutmayacağım, hayatınız boyunca güzel kalbinizin ekmeğini yiyin ve yeni hastanenizde mutlu-başarılı olun inşallah. Hastanıza ve hasta yakınlarına olan tutumunuz mesleğinizden de önce ne kadar iyi bir insan olduğunuzu gösterdi hep. Babam için işler yolunda gidemese de sizin özverinizi unutmam mümkün değil, hep dualarımda olacaksınız.
Can’ım Mesut! Yaklaşık 8 yıl annemin tedavisini en iyi şekilde üstlenmiş nadir iyi doktorlardan. Doktordan da ileri aslında; bir yakın, bir akraba gibi. Sonrasında Bezmialem değerini bilemedi ve ayrıldı. Umarım gittiği yer değerini çok iyi bilir ve daha az yorulup daha çok mutlu olur.
şe...ı
Babama Çanakkale’de gırtlak kanseri teşhisi koyuldu. Lazer ile İstanbul da yaptırın erken evre dediler. Orhan hocaya muayene olduk. Bu ameliyat açık yapılmalı dedi. Bizde güvendik kendisine. Çok güleryüzlü, mütevazi ve insan halinden anlayan biri. Bizi hem çok bilgilendirdi, hemde çok motive etti. Ameliyat da başarılı geçti çok şükür. Allah razı olsun, kendisine sağlık ve esenlikler diliyorum.
ec...n
Babamın karotis tıkanıklığı sebebiyle hastaneye yatışının ardından ameliyat sebebiyle Bekir hoca ile yollarımız kesişti. Bizim için aşırı stresli ve şok edici bir dönemdi fakat Bekir hocanın kendine olan güveni, alandaki tecrübesi, bizi süreçle ilgili en ince detayına kadar bilgilendirmesi o kadar rahatlatıcıydı ki yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız. Sürecimiz başladığında kendisinin bu alanda ne kadar tecrübeli olduğunu gerek çevremizden gerek diğer hasta yakınlarından duymaya başlamıştık ve her seferinde karşımıza çıktığı için ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüp durduk. Kendisine beni ameliyathane kapısında ağlarken sakinleştirip rahatlattığı için ayrıca minnetlerimi sunuyorum :) herkesin doğru ellerde şifa bulması dileğiyle..
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Göz Doktoru, Dermatolog, Gastroenterolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Patolog, Psikiyatrist, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Aile Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Onkolog, Mikrobiyolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Algoloji Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, El Cerrahı, Kardiyolog, Nefrolog, Pratisyen Hekim, Çocuk Kardiyoloğu, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Neonatolog.
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 640 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Radikal Sistektomi, Üriner Diversiyon Cerrahisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Nefrostomi, Enjeksiyon Iv, Laparoskopi, İntravenöz Pyelografi ( İvp ), Sünnet, Hemodiyaliz, Sistektomi.
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 234 hasta/danışan, İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih şeklindedir.