Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
e ...a
Kıymetli hocamız Mehmet Kaplan babamızın by pass ameliyatını gerçekleştirdi.Bu zorlu ve stresli süreci hocamızın bilgisi, profesyonelliği,disiplini,titizliği sayesinde kolayca geçiriyoruz.Allah razı olsun hocamızdan.”Vatanını en çok seven,görevini en iyi yapandır.”Hocamızın her görüşmesinde,bilgilendirme mesajlarında bu kıymetli sözü hatırladık.Ülkemiz sizin gibi bir hekime sahip olduğu için çok şanslı.
zü...
ilgili mükemmel bir doktor güler yüzlü ve oldukça detaylı omuz ve diz ağrım için gittim allah razı olsun hiç bir ağrım kalmadı ayrıca sıkılmadan size detaylı olarak ağrı olmasa bile neler yapmamız gerekir daha sağlıkla yaşamamız için gerekli tüm bilgileri veriyor sormanız bile gerekmiyor minnettarım hocam inşallah sizin gibi hekimlerimiz çoğunlukta olur
Babamın iki ana damarında ciddi darlık tespit edildiğinde, aile olarak hepimiz için oldukça endişeli ve zor süreç başlamıştı.Böyle bir dönemde karşımıza hocamızın çıkması bizim için gerçekten büyük bir şans oldu.
Hocamız, ameliyat öncesinden, sonrasına kadar gösterdiği ilgi, hassasiyet ve disiplinle bize her zaman güven verdi. Babamın ameliyatını büyük bir titizlik ve başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında da hastasıyla birebir ilgilenmesi ve süreci yakından takip etmesi bizim için çok kıymetliydi.Özellikle yoğun bakım sürecinde, başka kişilerden bilgi almamızı istemeyip kendisi bizzat arayarak babamın durumu hakkında bilgi verdi. Mesleğine olan bağlılığı, disiplini, bilgisi ve hastasına verdiği değerle kendisine hayran kaldık.Babamın sağlığına kavuşmasında emeği çok büyük.Kendisine minnettarız. Meslek hayatınızda başarılarınızın devamını diliyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş hocam iyi ki varsınız
os....
Annemi diz kireçlenmesi şikâyeti nedeniyle Haldun Turan Hocaya götürdük. Verdiği ilaçlar, anlattığı egzersizler ve uyguladığı tedavi sayesinde annemin ağrıları geçti ve hareketleri oldukça rahatladı. Süreci ayrıntılı ve anlaşılır şekilde anlatması, hastasına karşı ilgisi ve yaklaşımı da bize güven verdi. Aldığımız sonuçtan çok memnun kaldık. Kendisini hastalara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
pe...a
Babamın aort anevrizması nedeniyle geçirdiği ameliyat sürecinde doktorumuzun hasta takibindeki disiplinine yakından şahit olduk. Mesaisine sabahın çok erken saatlerinde başlaması ve saat 05.30–06.00 civarında hastalarını ziyaret ederek kontrollerini gerçekleştirmesi bizim için dikkat çekici bir detaydı.
Ameliyat sonrasında da hastasının durumunu yakından takip etmesi, kontrollerini düzenli şekilde sürdürmesi ve süreç hakkında açıklamalarda bulunması, tedavi sürecinin önemli bir parçasıydı. Özellikle ameliyat sonrası dönemde düzenli ve titiz hasta takibinin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte deneyimledik.
Muayene sırasında dizimde uzun süredir devam eden ağrı olduğunu belirttim. Ancak dizime yönelik herhangi bir fizik muayene yapılmadan ve ek tetkik gerekliliği değerlendirilmeden görüş sonlandırıldı. Daha önce bel fıtığı şikâyetim nedeniyle MR görüntülemesi istenmişti. Kapalı alan korkum bulunduğu için, dizim açısından da MR incelemesinin gerekli olup olmadığını tekrar sormak amacıyla doktora danıştım. Bu soruma, yaşım nedeniyle buna ihtiyaç olmadığı ifade edilerek ek bir değerlendirme yapılmadı.
Muayene sürecinde şikâyetlerimin yeterince değerlendirildiğini hissetmediğim için ve tanı sürecine ilişkin soru işaretlerim devam ettiğinden, MR sonucumun değerlendirilmesi için farklı bir hekimden randevu alma ihtiyacı duydum. Yaşadığım bu deneyim nedeniyle muayene sürecinin daha kapsamlı değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i̇...i
Annemiz hayati risk taşıyan, son derece ciddi bir ameliyat geçirdi. Bir aile için yaşanabilecek en zor ve en endişeli süreçlerden biriydi. Ancak doktorumuzun ilk andan itibaren sergilediği olağanüstü bilgi, tecrübe ve titizlik sayesinde korkuyla başladığımız bu süreç büyük bir güven içinde ilerledi.
Ameliyat öncesinden sonrasına kadar her detayın böylesine planlı, kontrollü ve özenli yönetilmesi bize her an doğru ellerde olduğumuzu hissettirdi. Bugün annemizin yavaş yavaş sağlığına kavuştuğunu görmek, bizim için kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük bir mutluluk.
Böylesine zor ve hayati bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirebilecek bilgi ve tecrübeye sahip, aynı zamanda hastasına ve ailesine güven veren böyle bir hekimin ülkemizde olması gerçekten paha biçilemez bir değer.
İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki annemizi size emanet etmişiz. Bilginiz, emeğiniz ve insanlığınız karşısında ailece duyduğumuz minneti kelimelerle anlatmak mümkün değil.
m....k
Mehmet Hocam sizi anlatmaya kelimeler yetmez. Babamın by-pass ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirip bizi en kıymetlimize kavuşturdunuz. Ameliyat sonrası o yorgunlugunuza rağmen babam kendisine gelinceye dek geç saatlere kadar bize babamla ilgili bilgiler verdiniz. Sürecle ilgili an an bizi bilgilendirdiniz. Sert ve disiplinli yapınızın altında aslında sadece hastalarınızı düşündüğünüzü ve onları biran önce sağlıgına kavuşturmak istediğinizi yaşayarak öğrendik. İyiki siz hocam. Sizin gibi hekimlerimiz hep varolsun. Ayağınıza taş değmesin hocam. Bütün güzellikler hep sizinle olsun. Hakkınızı ödeyemeyiz.
i̇...a
Hocam by pass ameliyatımı gerçekleştirdi 3 damar tıkanıktı karşılaştığım en iyi doktorlardandır işinde iyiliği işine saygısından olan ciddiyeti her şeyiyle beni çok memnun etti saygı değer hocam ekibi ve kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz
ca....
Haldun hoca, hastalarıyla tek tek ve çok düzgün ilgilenen bir hekim. Normalde devlet hastanelerinde vakit olmadığı için kısa tutulan randevular onun için geçerli değildir. Hastalarını yakından tanır ve koyduğu teşhisler doğru çıktığı için hep tercih edilen bir doktor. Güler yüzlü, özellikle yaşlı hastalara karşı son derece sabırlı. Ortopedi uzmanlığı bu kadar iyi çok az isimden biri olduğunu söyleyebilirim. Kapısında sıra zorunluluktan değil, çok sevilen bir hekim olduğu içindir. Güvenerek gidebilirsiniz.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Radyolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Algoloji Doktoru, Nefrolog, Mikrobiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 200 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Cox-Maze Prosedürü, Mikrovasküler Kırpma, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Efor Treadmil Testi, Homosistein, Perkütan Komissürotomi, Venöz Dupleks Ultrasonografisi, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Mekanik Protez Kapak, Anjiyografi.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 311 hasta/danışan, İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy şeklindedir.