Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy 34668
Ekibiyle beraber babamın bypass ameliyatını başarılı şekilde gerçekleştirmiştir ancak sonrasında şah damarını tıkanıklığı olduğunu ve kesin ameliyat gerektirdiğini söyleyip ameliyat günü beklerken haber gelmemesi ve sonrasında durumu sormak amaçlı odasına gitmemize rağmen odasından kovulduk ayrıca sonrasında da ekibiyle görüşmemizde ameliyata gerek yok bir daha da gelmeyin gibi bir tepkiyle karşılaştık. Öyle ise bile hiç bir açıklama yapılmadı anlamlandıramadık !
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kendisine ilk defa muayene oldum çok ilgili tüm detaylara kadar tahlil aldı ve sonuçları detayına kadar benimle paylaştı. Verdiği ilaçları kullanmaya devam ediyorum iyi geldiğini hissetmeye başladım.
er...a
Şu dünyada benden üç dilek dile deselerdi bir tanesini prof dr. Mehmet Kaplan hocam için ölümsüz olmasını dilerdim. Hasta insanları iyileştirip benim gibi yeniden hayata bağlanmalarını isterim. Çünkü benim için yaptığınız Aort kapak değişim ameliyatı ile yeniden doğmama vesile oldunuz. Her sabah gün ağarmadan , aynı saatte viziteye çıkmanız ve hastalarla ilgilenmeniz takdire şayan... İyi ki varsınız iyi ki kader sizi karşıma çıkardı.Rabbim daima sizinle olsun.Ha bu arada hocam kızmanızı özler oldum :))
se...l
Kıymetli hocam ile babamın Aort Anevrizması ameliyatı sebebiyle tanıştık. Kendisi işinin duayeni olup sert mizacı altında gerçekten naif bir insan. Sürecimizin başından sonuna dek ayrıntıları ile olabilecekleri ve yapmamız gerekenleri anlattı, her sabah aynı saatte vizite gelip gerçekten disiplinle hastasını takip etti. Ülkemizde bu kadar kıymetli hocaların olması gurur verici. Kendi şahsi cebini verip ameliyat sonrası da her ay irtibata geçtiğimiz ve bıkmadan usanmadan takibini yapmaya devam ettiği için kendisine duacıyız. İyi ki var!.. Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözündeki gerçek hekimdir kendisi.
ha...n
Prof. Dr. Mehmet Kaplan riskleri ve tedavi adımlarını sakin ve anlaşılır biçimde aktardı; karar sürecimiz netleşti. Ekip iletişimi güçlüydü, randevu ve tetkikler hızlı ve düzenli organize edildi. Hasta ve yakınına yaklaşım saygılı ve güven vericiydi.
h....t
Oğlumun papvd ve geniş Asd mevcut. Kapalı olma şansı yok dediler . Gitmediğimiz yer kalmadı . Bugün muanesine gittik 45 dakika hür dikkat muane etti . Önce bT anjiyo önerdi . Sonra klasik anjiyo. Bu şekilde sorun hal olmazsa koltuk altından kesik ile veya açık ameliyat dedi . İçimizi rahatlattı . Çünkü anjiyo yapmadan direk ameliyat dedi her yer . Çok detaylı bir sekılde anlattı . Hastaları ile görüştüm . Hepsinin yorumu ayrı ayrı iyi . Böyle hocalarımıza Allah sağlık sıhhat versin . Bundan sonra yolumuza Ahmet hocamız ile devam edeceğiz . Şifamız önce Allahtan sonra hocamızdan ayrıca çocuklara yaklaşımı çok çok güzeldi . Umarım bizlere de şifa olursunuz hocam
se...
Kireçlenme sebebi ile yaşadığım diz ve bacak ağrılarım Haldun hocamın uyguladığı tedavi sayesinde ağrılarım hafifledi ve kendisi oldukça ilgiliydi sorularımı detaylıca cevapladı mutlu bir şekilde ayrıldım tavsiye ederim
e ...
Gecen sene çok değerli sevdiğimiz bir hocamızın tavsiyesiyle tanıştık yücesin beyle aort kapağı ve aort damari değişecekti ameliyatımiz başarılı geçti çok şükür yücesin hocamıza ve diğer bütün hocalarımızdan Allah razı olsun yücesin hocamiz ameliyattan sonrada çok ilgiliydi taburcu olduğumuz halde telefonla arayarak hastasiyla ilgili gelişmeleri takip etti çok yüce gönüllü biri iyiki tanımışız Allah ondan bin kere razı olsun böyle hekimlerimiz iyiki var saolsunn
s....z
Ahmet beyle yolumuz 2008 de kesişti. Oğlumda pulmoner arter de Darlık +ASD vardı. Doğru tanı ve tedavilerle sağlığına kavuştu oğlum çok şükür. Asd ve mitral kapak değişimlerini başarılı anjiolarla yaptı doktorumuz. Allah razı olsun
adını her andigimda dua ediyorum 40 yasinda bana kalp kapakçığı işlemi yapti .işlemin ertesi gunu ayaga kalktim iki hafta sonrada işime döndüm.Allah uzun ömürler versin Ahmet hocamiza.İşini cok sevdiği her halinden belli Cok titiz,cok özenli işinin ehli.Umarim boyle doktorlar gelecektede yetismeye devam eder
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Radyolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Algoloji Doktoru, Nefrolog, Mikrobiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 200 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Cox-Maze Prosedürü, Mikrovasküler Kırpma, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Efor Treadmil Testi, Homosistein, Perkütan Komissürotomi, Venöz Dupleks Ultrasonografisi, Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Mekanik Protez Kapak, Anjiyografi.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 285 hasta/danışan, İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy şeklindedir.