Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Abide-İ Hürriyet Cad. No: 166, Şişli 34381

2023 yılında burun estetiği amacıyla Prof. Dr. Bora Başaran’a başvurdum. Ameliyat sonrasında burnumda belirgin şekil bozukluğu, asimetri ve nefes alma güçlüğü oluştu. Bu konudaki endişelerimi kendisine ilettiğimde, tarafıma her defasında sürecin zamanla düzeleceği yönünde bilgilendirme yapıldı. Ancak daha sonra yaşadıklarım, mevcut eğriliğin kendiliğinden düzelmesinin tıbben mümkün olmadığını göstermiştir.

2024 yılında ikinci bir operasyon geçirdim; ancak ne yazık ki sonuç beklentimin oldukça altında kaldı ve hem fonksiyonel hem estetik açıdan sorunlarım devam etti. Bu süreç aynı zamanda psikolojik olarak da yıpratıcı olmuştur.

Bu bildirimi, yalnızca kendi yaşadığım süreci ifade etmek amacıyla değil, benzer bir durumla karşılaşabilecek kişilerin bilgilendirilmesine katkı sağlamak adına paylaşmak istiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Babamın dil ve boğazında kanser olduğunu öğrendikten sonra kendisine şehir dışından gelerek ulaştık. Bora bey ilk günden itibaren neyin ne olduğunu, ne olacağını, ne olmayacağını açıkça anlattı. Her konuda tüm bilgileri paylaştı. 21.08.2025 'te çok uzun süren bir ameliyatla tüm kanserli hücreleri temizledi. Kanser tedavimiz Sakarya'da radyoterapi+kemoterapi olarak devam ediyor ama doktorumuz sürekli kontrol sağlayarak sürecimizi yakından takip ediyor. İlk günden beri çok güvendiğimiz doktorumuz. Tedavimizi tamamlayıp takip sürecimize başladık ve Bora hocamızla takibi sürdüreceğiz. Kendisi harika bir doktor, harika bir insan, tedavi süresinde her konuda yarımcı olan birisi. Kendisine çok minnettarız ve saygılarımızı sunuyoruz.

• Prof. Dr. Bora Başaran Diğer  •

Dr Günay hanım kıymetli yavrumuzun aylık kontrollerinde bize o kadar çok yardımcı oldu ki, aşılarına kadar kendi elleriyle yaptı. Allah böyle doktorların sayısını arttırsın inşallah çocuk doktorlarının yeri cennettir…

• Uzm. Dr. Günay Cantürk Diğer  •

Eşime Adenoid Kistik kanseri teşhisi konuldu.Tüm araştırmalarım Bora Hocamızı gösterdi,Tüm süreçte yanımızda oldu ve mükemmel bir operasyonla eşimi bu hastalıktan kurtardı.Gerçekten mükemmel birisi, yardımsever ve insana değer veren bir kişi.Rabbim sağlıklı, mutlu ve başarılı uzun ömürler versin.

Ü

Annem 3 evre mide kanseriydi totale yakın yapılan mide ameliyatıyla ve 75 adet çıkardığı lenflerle kanseri temizledi koruyucu kemoterapi sonrası şuan tertemizis .Cengiz hocama çok ama çok minnetarız .

• Op. Dr. Cengiz Dibekoğlu Genel Cerrahi Randevusu  •

Azmi hoca bizim kahramanımız. 2024 yılında oğlumun çok riskli servikal kifoz ameliyatını yaptı. Kimsenin cesaret edemediği bir ameliyattı.Allah uzun ömür versin hocamıza.

• Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu Diğer  •

V

85 yaşındaki babamın bir çok kronik rahatsızlığı bulunmasına rağmen, iki ayrı branşta aynı anda üç farklı bölgeden biri olan İnguinal Herni( Kasık fıtığı)ameliyatını aynı vakada son derece başarılı bir şekilde spinal anestezi ile ve açık ameliyatını başarılı bir şekilde titizlikle gerçekleştiren , klinik takiplerimizi büyük özenle takip eden sevgili Genel Cerrahi doktorumuz Doç.Dr.Cengiz Dibekoğlu hocama minnettarız.
    Koah ve diğer bir çok kronik rahatsızlığı gibi tedirginlikleri gidermesi,klinikteki muayenelerinde ve ameliyat sonrasındaki süreçlerde modern tıbbın gerek duyduğu tüm profosyonel tedbirleri başarıyla uygulamış,sağlığına kavuşturmuş olması ayrıca hekimliğinin yanında profosyenelliği, samimiyeti,mütevaziliği, güleryüzü ve güven duygusu ile babamın ve bizlerin gönlünde taht kurmuş, her anlamda Genel Cerrahi branşında tedavi arayan herkes için kendisini değerli hocamızın şifa dağıtan ellerine gönül rahatlığı ve gözleri kapalı bir şekilde emanet edebilirsiniz.

• Op. Dr. Cengiz Dibekoğlu Preoperatif Değerlendirme  •

Yıllardır nefes almakta zorlanıyordum, özellikle geceleri çok rahatsız ediyordu. Şimdi rahatça nefes alabiliyorum. Doktorum ilk muayeneden itibaren çok ilgiliydi, ne yaşayacağımı açıkça anlattı ve her aşamada yanımdaydı. Ameliyat ve sonrası tahmin ettiğimden çok daha sorunsuz geçti. Çok memnunum.

• Prof. Dr. Mehmet Tınaz Diğer  •

Burun ameliyatım verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Hem estetik açıdan hem de nefes alma konusunda ciddi bir fark oldu ki çok sıkıntılı ve eğri bir burnum vardı. Doktorum süreci en başından itibaren çok güzel yönetti, tüm sorularımı yanıtladı ve güven verdi. İyileşme süreci düşündüğümden daha rahat geçti. Sonuç tam da hayal ettiğim gibi oldu, çok doğal ve yüzüme tamamen uyum sağladı. Gerçekten çok memnunum, iyi ki yaptırmışım.

• Prof. Dr. Bora Başaran Diğer  •

Azmi Hamzaoğluna 2002 yılında skolyoz ameliyatı oldum hayatımın dönüm noktasıyla çok ilgili sevecen ve başarılı bir doktor bütün omuriligim platin olmasına rağmen evlendim çocuklarım oldu ve hiç vir sorun yaşamadım hep dua ederim ve öneririm herkese Azmi hoca nice hayatlara dokunmuş mükemmel bir doktor eğer bir rahatsizliginizdan dolayı yolunuz kesişti ise hiç tereddüt etmeyin doğru doktor kendisine minnet borcluyum iyiki var hamzi hoca gibi doktorlar hep varolmasi çoğalması dilegiyle sevgiler

• Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu Diğer  •