İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli 34384
me...
Çok güler yüzlü bir doktor hastalığınızı geçmişe bakıp özenle bakıp inceliyor
Yaklaşık 2 buçuk yıl önce , annemin miyom ameliyatını yaptı ve açık ameliyat oldu. Ameliyat sonrasında yaklaşık 1 ay annemin dikiş yerinden sarı sıvı geldi ve bunun normal olduğu söylendi ve biz bunun normal olmadığını daha yeni başka bir doktordan öğrendik. Ameliyat sonrasında da ara ara annemin mide ve karın ağrıları devam etti ancak biz bunu üşütme gibi sebeplere bağlamıştık ta ki annemin şiddetli ağrıları olana kadar. Doktora başvurduk ve gerekli tetkik , tahlil , ultrason yapıldıktan sonra öğrendik ki annemin ince bağırsağında 1.5 santimlik delik meydana geldiği gibi karın fıtığı da oluşmuş. Görüştüğümüz doktor bunun , annemin geçirmiş olduğu ameliyat sırasında yapmış olduklarını ve gerekli müdaheleyi göstermeden dikiş işlemeni gerçekleştirdiklerini söyledi. Ayrıca şu an görüştüğümüz doktorumuz annemin miyom ameliyatının kapalı olabileceğini söyledi ve bize bunun bilgisi verilmedi. Ayrıca ameliyat sırasında kan verilmemiş ameliyat bittikten 2 gün sonra kan desteği sağlanmıştır.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
da...
Merhaba Fazıl bey babam rektüm ameliyatı oldu şuan da da kontrolü var dikişlerinin alınması gerekiyor fakat randevu bulamıyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz
ya...s
Bartholin apsesi diye bi rahatsızlığım olmuştu randevu bulamamıştım bu konuda bana yardımcı oldu
re...ş
ziya beye 20 aylık kızımı uyku apnesi, nefes almada zorluk şikayeti ile götürdük. Çekilen mr ve kamera ile kontrol sonrası geniz eti olduğu ameliyatın en son çare olduğu iletildi. Bizi alerji bölümüne yönlendirdi ve şu anda kızım çok şükür iyi durumda. Ameliyatsız atlattık çok şükür.
ib...n
Fazli hoca cana yakin babacan bir insan hastaya ilgisi son derece iyi bir hoca başta kendisi ve ekibi zorlu bir ameliyatima girdiler inzonel herni göbek fitigi allah ona ve ailesine saglik huzur versin
g....ö
Kızımın 4. Ameliyatı için Orhan Yalçın hocayla görüştük tavsiye üzerine gittik randüvümüz yoktu okadar güzel bir yüzle karşıladı ki bizi sonuçlarına baktı çok zor olan bir ameliyatı nodüller ses teline yakındı ve bize o güveni baktığı gibi verdi hemen yatış verdi ve 3 gün sonra amelyat oldu çok şükür kızımın sesinde bir değişiklik olmadı Orhan hoca harika bir doktor gözü kapalı güvenilecek bir doktor .
se...
Merhaba ben Sedat filiz,
Kavernom ameliyatı için Van Ankara mekik dokuyordum hastalığım riskli ve derindi görüştüğüm hocalar yanaşmıyordu.Taki sizinle yolumuz kesisene dek.Bana ikinci bir hayat yaşamama sebebiyet oldunuz.Kelimeler kifayetsiz.Ayaginiza taş dahi değmesin ülkemizin sizin gibi şifa dağıtan cerrahlara ihtiyaç var.kıymetli doktorum Prf.Dr.M.Volkan Aydın Saygılarım
sa...a
Geçen 23 mayıs ayında hocamız annemin meme tümörü ameliyatını gerçekleştirdi
Nezaketi , ilgisi , hastalar ile ilgilenmesi
bizlere bu süreçte o kadar iyi geldi ki. Böyle
zamanlarda insan tutunacak dal
arıyor. ıyi insan bulmanın zor olduğu
zamanlarda bu kadar değerli bir doktora denk gelmemiz ayrıca mutlu etti bizi.
Kesinlikle örnek alınması gereken biri , kesinlikle tavsiye ederim
d....
ben yumurtalik kistim icin gitmistim, her ay gelmemi soyledi ve her gittigimde birkac cumle soyleyip gonderiyordu en sonunda kistin kendi kendine gittigini soyledi. Bir sure sonra kontrol icin baska bi doktora gittigimde kistin gitmedigini hatta ameliyat olmam gerektigini soyledi, Ahmet bey neredeyse 2 yil boyunca gitmeme ragmen MR bile istemedi onermiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Radyasyon Onkoloğu, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Nörolog, Göz Doktoru, Dermatolog, Acil Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Patolog, Onkolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Hematolog, Neonatolog, Nefrolog, Nükleer Tıp Doktoru, Kardiyolog, Psikiyatrist, Mikrobiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenterolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Göğüs Cerrahı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Algoloji Doktoru.
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 239 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Esd (Sedimantasyon), Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, X-Ray, Laparoskopik Adrenalektomi, Sistoskopi, Robot Destekli Ürolojik Prosedürler, Enjeksiyon Im, Microtese, Pyeloplasti, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu.
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 90 hasta/danışan, İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı Şişli şeklindedir.