Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 3 adet aile hekimliği uzmanı, 6 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 11 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 56 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet diş hekimi uzmanı, 2 adet embriyoloji ve histoloji uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 69 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 12 adet neonatoloji uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 3 adet tıbbi genetik uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 7 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Salı Cad. Üsküdar adresinde bulunmaktadır. İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2163910680 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar

5 yaşındaki oğlumun vücudunda kahverengi lekeler vardı sağlık ocağı doktoru mantar diyerek aylarca tedavi verdi sonrasında haydarpaşa ve göztepe’ye gittim asistanlarda mantar olduğunu belirterek ilaç yazıp gönderdi ancak esen hanım bu mantar değil ciddi bir hastalık olabilir göz nöroloji ve genetiğe gitmemezi önerdi nitekim aylar sonrasındaysa tanısı konuldu çocuğumun allah razı olsun gülen yüzünü hiç soldurmasın onun sayesinde yıllardır uğraştığımız sorunumuza tanı koyuldu kendisine hekimlik hayatında başarılar dilerim.

Y

en son 15 gün önce olmak üzere yıllardır akne problemim nedeni ile kendisine gidiyorum çok ilgili ve bilgili bir uzman doktor ailemizin doktoru oldu güler yüzle karşılamasının yanı sıra tedavilerinden hep memnun kaldım.

K

Bebeğimi 1.5 aydır geçmek bilmeyen pişiği için getirdik. İçeriye girmemizle çıkmamız bir oldu. Derdimi anlatmaya çalışırken bir yandan çocuğu sedyede hazırlamaya çalıştım. O kadar aceleci davrandı ki . Ben uzun zamandır bununla mücadele ettiğimi söylediğim krem yazıp geçmezse şu şu hastanelere götürebilirsiniz dedi. Zaten geçmediği için geldik.Muayene sonrası çocuğun montunu giydirmemize bile fırsat vermeyen acelecilikle bakım odasında giydirebileceğimizi söyledi. İlk kez böyle bir doktorla karşılaştık keşke daha çözüm odaklı ve güler yüzlü olsaydı. Zar zor randevu aldık bin pişmanım

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

T

Habibe Hanım donanımlı bir doktordur. Olması gerektiği kadar konuşur, işini gayet ciddiye alarak yapar. 2017 yılında kendisiyle tanıştığımda 5. Kez gebeydim ve yaşayan çocuğum yoktu. Rabbimin izni başta olmak üzere Habibe Hanımın ilgisi, tedavisi ve izlem süreci sayesinde 2018 yılında oğlumu kucağıma aldım. Şimdi yine gebeyim ve yine Habibe Hanıma kontrole gidiyorum ve kendisinden çok memnunum. Özellikle riski gebeyseniz kesinlikle gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir Hanımefendidir kendisi. Başarıları daim olsun.

• Op. Dr. Habibe Ayvacı Diğer  •

Kıymetli Sadık Hocam ve liderlik ettiği tüm ekibe muayene ve operasyon sürecindeki desteklerinden ötürü memnuniyetimi dile getirmek isterim. Sadık Hocamı myomektomi şikayetimle tanıdım. Tüm süreçte bilgilendirmeleri, gösterdiği tutum ve profesyonel yaklaşımıyla süreci sorunsuz atlatmamı sağlamıştır. O ve onun gibi hekimlerin var olması dileğiyle. Kadın hastalıkları konusunda kendisine sonsuz güven duyabilirsiniz. Tüm destekleriniz için şükranlarımı sunuyorum Sadık hocam

• Doç. Dr. Sadık Şahin Myomektomi  •

Doktor Habibe Ayvacı Taşan Gitme sebebim bel ağrısı 9 ay adet olmamamdı. Fakat smear testi yapmak istedi kabul etmedim böyle bir durumum olmadığını korktuğumu söylediğim için Psikiyatri kliğine başvur o zaman dedi. Bu kafayla başka cocuk yapma dedi ısrarla testi niye yapmak istemiyorsun deyip kizarak sesini yükselterek konustu. Niye kızıyorsunuz dedigimde kizarim tabi diyor. Seni düşünüyorum diyor 5 yil sonra kanser olabilirsin diyor. İstemediğimi belirttigimde bir daha ki sefer buraya gelme dedi.
    Kan tahlili ve idrar sonuclarimda da hiç bir sey çıkmadı
    Asla memnun kalmadım..
    Tavsiye etmiyorum

• Op. Dr. Habibe Ayvacı Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hocam çok detaylı ve güler yüzlü bir şekilde ilgilendi. Sol tarafımda bebeğe giden kan akisimin direnç gösterdiğini erken doğum ya da gelişin geriliği olabileceğini söyledi ve gerçekten de öyle oldu.bebegimiz iyi çok şükür.

K

Erbil Bey’e detaylı ultrason için gittim. Gayet ilgiliydi. Ultrasonda bebeğimin safra kesesi görülmedi. Detaylı araştırma yapılması için beni gerekli yerlere yönlendirdi ve süreci takip etti. Hala takip etmekte.

• Op. Dr. Erbil Çakar Diğer  •

Erbil hocamıza detaylı ultrasona gittik. Baştan güler yüzüyle karşılaması önceki evraklarımızı incelemesi ve her detayıyla bebeğimize bakması, bunlarla birlikte detaylı anlatımı ve yönlendirmesiyle mükemmel bir doktor. Herkese de tavsiye ediyorum.

Ö

Sertaç hanıma doğum sonrası süreçte yaşadığım sıkıntılar nedeniyle başvurdum. Bana lohusalık depresyonu teshisi koyduktan sonra tedavime başladı ve düzenli bir sekilde takiplerimi yaptı. Bu süreçteki destekleyici tutumu ile yaşadığım değişiklikleri daha iyi anlamamı sağladı. Onunla tanıştığım için çok şanslıyım ve mutluyum.

• Uzm. Dr. Sertaç Alay Öztürk Psikiyatri Randevusu  •