İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
sü...r
5 yaşındaki oğlumun vücudunda kahverengi lekeler vardı sağlık ocağı doktoru mantar diyerek aylarca tedavi verdi sonrasında haydarpaşa ve göztepe’ye gittim asistanlarda mantar olduğunu belirterek ilaç yazıp gönderdi ancak esen hanım bu mantar değil ciddi bir hastalık olabilir göz nöroloji ve genetiğe gitmemezi önerdi nitekim aylar sonrasındaysa tanısı konuldu çocuğumun allah razı olsun gülen yüzünü hiç soldurmasın onun sayesinde yıllardır uğraştığımız sorunumuza tanı koyuldu kendisine hekimlik hayatında başarılar dilerim.
y....l
en son 15 gün önce olmak üzere yıllardır akne problemim nedeni ile kendisine gidiyorum çok ilgili ve bilgili bir uzman doktor ailemizin doktoru oldu güler yüzle karşılamasının yanı sıra tedavilerinden hep memnun kaldım.
k.....
Bebeğimi 1.5 aydır geçmek bilmeyen pişiği için getirdik. İçeriye girmemizle çıkmamız bir oldu. Derdimi anlatmaya çalışırken bir yandan çocuğu sedyede hazırlamaya çalıştım. O kadar aceleci davrandı ki . Ben uzun zamandır bununla mücadele ettiğimi söylediğim krem yazıp geçmezse şu şu hastanelere götürebilirsiniz dedi. Zaten geçmediği için geldik.Muayene sonrası çocuğun montunu giydirmemize bile fırsat vermeyen acelecilikle bakım odasında giydirebileceğimizi söyledi. İlk kez böyle bir doktorla karşılaştık keşke daha çözüm odaklı ve güler yüzlü olsaydı. Zar zor randevu aldık bin pişmanım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tu...a
Habibe Hanım donanımlı bir doktordur. Olması gerektiği kadar konuşur, işini gayet ciddiye alarak yapar. 2017 yılında kendisiyle tanıştığımda 5. Kez gebeydim ve yaşayan çocuğum yoktu. Rabbimin izni başta olmak üzere Habibe Hanımın ilgisi, tedavisi ve izlem süreci sayesinde 2018 yılında oğlumu kucağıma aldım. Şimdi yine gebeyim ve yine Habibe Hanıma kontrole gidiyorum ve kendisinden çok memnunum. Özellikle riski gebeyseniz kesinlikle gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir Hanımefendidir kendisi. Başarıları daim olsun.
n....r
Kıymetli Sadık Hocam ve liderlik ettiği tüm ekibe muayene ve operasyon sürecindeki desteklerinden ötürü memnuniyetimi dile getirmek isterim. Sadık Hocamı myomektomi şikayetimle tanıdım. Tüm süreçte bilgilendirmeleri, gösterdiği tutum ve profesyonel yaklaşımıyla süreci sorunsuz atlatmamı sağlamıştır. O ve onun gibi hekimlerin var olması dileğiyle. Kadın hastalıkları konusunda kendisine sonsuz güven duyabilirsiniz. Tüm destekleriniz için şükranlarımı sunuyorum Sadık hocam
f....d
Doktor Habibe Ayvacı Taşan Gitme sebebim bel ağrısı 9 ay adet olmamamdı. Fakat smear testi yapmak istedi kabul etmedim böyle bir durumum olmadığını korktuğumu söylediğim için Psikiyatri kliğine başvur o zaman dedi. Bu kafayla başka cocuk yapma dedi ısrarla testi niye yapmak istemiyorsun deyip kizarak sesini yükselterek konustu. Niye kızıyorsunuz dedigimde kizarim tabi diyor. Seni düşünüyorum diyor 5 yil sonra kanser olabilirsin diyor. İstemediğimi belirttigimde bir daha ki sefer buraya gelme dedi.
Kan tahlili ve idrar sonuclarimda da hiç bir sey çıkmadı
Asla memnun kalmadım..
Tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....s
Hocam çok detaylı ve güler yüzlü bir şekilde ilgilendi. Sol tarafımda bebeğe giden kan akisimin direnç gösterdiğini erken doğum ya da gelişin geriliği olabileceğini söyledi ve gerçekten de öyle oldu.bebegimiz iyi çok şükür.
kü...
Erbil Bey’e detaylı ultrason için gittim. Gayet ilgiliydi. Ultrasonda bebeğimin safra kesesi görülmedi. Detaylı araştırma yapılması için beni gerekli yerlere yönlendirdi ve süreci takip etti. Hala takip etmekte.
d.....
Erbil hocamıza detaylı ultrasona gittik. Baştan güler yüzüyle karşılaması önceki evraklarımızı incelemesi ve her detayıyla bebeğimize bakması, bunlarla birlikte detaylı anlatımı ve yönlendirmesiyle mükemmel bir doktor. Herkese de tavsiye ediyorum.
ö.....
Sertaç hanıma doğum sonrası süreçte yaşadığım sıkıntılar nedeniyle başvurdum. Bana lohusalık depresyonu teshisi koyduktan sonra tedavime başladı ve düzenli bir sekilde takiplerimi yaptı. Bu süreçteki destekleyici tutumu ile yaşadığım değişiklikleri daha iyi anlamamı sağladı. Onunla tanıştığım için çok şanslıyım ve mutluyum.
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Neonatolog, Çocuk Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genetik Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Radyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Dermatolog, Mikrobiyolog, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı.
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 200 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Refraktif Cerrahi, Erg(Elektroretinografi), Glokom Ameliyatı, Göz Kapağı Estetiği, Keratoplasti-Kornea Nakli, Tonometre, Tonometri, Kontakt Lens, Lazer Termal Keratoplasti (Ltk), Intraoküler Basınç Ölçümü.
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta/danışan, İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Kadıköy bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri