Klinikler Kartal
İstanbul Özel Sistem Göz Hastalıkları Merkezi
Nil Cad. No:31 Zümrütevler Süreyyapaşa, İstanbul • Harita
Özel Umut Polikliniği
İstanbul Kartal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Orta Mahallesi Kaptanıderya Caddesi No:50 Soğanlık, Kartal • Harita
İstanbul Kartal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
İdealtepe Mah. Mızrak Sokak No:4 Yılmaz Mızrak Kültür Mrk. K. Yalı, İstanbul • Harita
Türkiye Diyabet Vakfı
Bağlarbaşı Mahallesi Bagdat Cad. Suadiye Apt. No:449 K:2 D:5, İstanbul • Harita
Dentes Diş Kliniği
Feyzullah Mahallesi Bagdat Cad. No:323/A, İstanbul • Harita
Bioritm Sağlık Hizmetleri
İdealtepe Mahallesi Bağdat Cad. Numara 176 Gürkan Apt. Kat:1 Daire: 5, İstanbul • Harita
Altis Sağlık Hizmetleri
Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi Ofisim İstanbul Plaza B Blok K:1 No:7, Maltepe • Harita
Dentofis Dental Clinic
Cevizli Mahallesi Bagdat Cad. Edler Apt. No:454 K:2 D:4, İstanbul • Harita
Füzyon Sağlık Hizmetleri
İdealtepe Mahallesi Rıfkı Tongsir Cad. Ak Güvercin Sokak No:1, İstanbul • Harita
Maltepe Onur Periton Ve Hemodiyaliz Merkezi
Uğur Mumcu Cad. Mimar Sinan, İstanbul • Harita
Batıköy Sağlık Ocağı
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi