Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 8 adet acil tıp uzmanı, 10 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 9 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 13 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 12 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 11 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 3 adet gastroenteroloji uzmanı, 24 adet genel cerrahi uzmanı, 5 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 17 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 30 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 9 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 17 adet kardiyoloji uzmanı, 18 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 12 adet nöroloji uzmanı, 4 adet nükleer tıp uzmanı, 15 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 5 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 6 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 12 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 5 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 6 adet tıbbi patoloji uzmanı, 16 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kayseri ilinde Hastane Cad. Kocasinan adresinde bulunmaktadır. Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3523368884 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan 38010

O

Hazım beye omuz yırtığı şikayetiyle başvurduk ve kendisi ameliyatı gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirdi kendisine bu konuda minnettarız gerçekten alanında oldukça deneyimli ve başarılı bir doktor. Ancak ameliyat sonrası bilgilendirme ve sonrasındaki fizik tedavi süreçleri konusunda yetersiz bilgilendirmesi konusunda oldukça memnuniyetsizim. Üstelik 2 soruyu zor sordum soru sormama dahi müsade etmedi. Açıkçası hastalarla ve hasta yakınlarıyla iletişim konusunda kendisini fazlasıyla ters ve yetersiz buldum. Tavrı ve tutumu oldukça tersleyiciydi. Hem yeterli bilgi vermeyip hem de yok şunu böyle yapacaktınız yok bunu yanlış yapmışsınız demesi pekte hoşgörülebilir bir durum değil. Tutumu oldukça yanlıştı.

• Op. Dr. Hazım Sekban Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Doktor Oğuz Temizyürek,annemin diz ameliyatını çok başarılı bi şekilde yaptı bizi her konuda rahatlatıp süreç konusunda çok titiz ilerledi gerçekten çok memnun kaldık.Allah razı olsun mesleğini içra eden güzel doktorlar her daim olmadı.

• Op. Dr. Oğuz Temizyürek Diğer  •

Annemin kalça çıkılığı vardı 2 taraflı yüksel hocamın elleri dert gösrmesin annemin ameliyatını yaptı 10 yıldır hiçbir sorun yaşamadık elhamdülillah. Gerek ilgisi, alakası, güler yüzü, gerekse yaptığı açıklamalar, işinde ustalığı olsun yıllardır ailecek gittiğimiz tek ortopedi doktorumuz herkesede tavsiye ediyorum. İyiki varsınız hocam. Dualarımız sizinle . Rabbim sağlık sıhhatinizi artırsın, uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin daha nice nice insanların hayatlarına şifalar dağıtmaya devam edersiniz inşallah.

• Op. Dr. Yüksel Kavcu Kalça Protezi  •

15.04.2026 tarihinde şehir hastanesinde değerli hocam Hazım sekbana kalça protez ameliyatı oldum ameliyat çok güzel geçti kendisi ve ekibi çok iyi ilgilendi Allah hocamdan razı olsun ve hastane personeli bütün arkadaşlardan memnun kaldık Allah hepsinden razı olsun ellerine emeklerine sağlık

Op. Dr. Hazım Sekban

Geçmiş olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz

Annemin 15 yıl önce protez ameliyatı olduğu dizinde tekrar ağrı başladığı için gittik doktora. Protez yerinden oynadığı için yeniden ameliyat gerektiği söylendi. Bu nedenle annemin ameliyatını yaptı. Ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittik. Doktor Bey dikişleri aldırabileceğimizi söyledi ve bir daha kontrole gelmenize gerek yok dedi. Bir kaç ilaç yazdı, bitene kadar kullanın dedi. Annem ilaçları kullanınca ciddi yan etki yaptı. Doktor Bey'e yazdım, durumu anlattım. İlaçları kafamıza göre bıraktıramayacağımız için yerine başka ilaç önermesini istedim. Maalesef cevap bile vermedi, ilgilenmedi. Dışarıdan başka bir doktordan destek almak durumunda kaldık.
    Şuan da dizinde ağrı var, dikişler yerinin bazı bölümlerinde hafif kabarıklık var.
    Kısacası biz ilgisinden, tedavi sürecinden memnun kalmadık.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Sayın hocam, başarılı geçen katarakt ameliyatım ve süreç boyunca gösterdiğiniz ilgi için size çok minnettarım. Sayenizde tekrar daha net bir şekilde görmeye başladım.

• Doç. Dr. Ender Sırakaya Diğer  •

Babam hot kemiği kırılmıştı hocamı tavsiye ettiler ve sorunsuz bi şekilde tedavi etti emeğine sağlık hocama sonsuz güvenebilirsiniz işinin erbabı

• Op. Dr. Yüksel Kavcu Diğer  •

Annem Ayfer K. 2022 yazında iki dizinden ameliyat etti Oğuz hocamızın süreç boyunca bilgilendirme yapması hastasına destek olması kafanızda soru işareti bırakmıyor hem ameliyat öncesi hem sonrasında destek oluyor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz annem şu an dizlerinden çok memnun eğer doktor arayışındaysanız ve dizinizden sıkıntı çekiyorsanız gönül rahatlığıyla gideceğiniz doktor kendisi

• Op. Dr. Oğuz Temizyürek Diğer  •

randevuya gittigimde iceride sohbet ediyorlardi ve onlarin sohbetinin bitmesini bekledim iceriye girdim sikayetlerimin ucte birini bile anlatmadan ilacimin dozunu arttirmaya karar verdi konustugumuz sure maksimum 3 dakikaydi.

• Uzm. Dr. Hüda Murat Soyak Psikoterapi  •

T

Saliha hanıma Eylül 2024 de annemi ameliyat ettirdik. Meme Ca dan. Hastalığı öğrendiğimizde yıkım yaşadık. İyi ki böyle zor bir zamanda Saliha hanımla karşılaştık. Saliha hanım kadar mükemmel, detaycı, ilgili, güleryüzlü, profesyonel, işini severek yapan bir doktor şimdiye kadar görmedim. Sürecin başından sonuna sürekli iletişim halindeydik her anlamda bize çok destek oldu. İyi ki tanışmışız, iyi ki karşılaşmışız. Onun hastası olmak bizim için büyük şanstı. Takipçisiyiz her zaman.

• Doç. Dr. Saliha Karagöz Eren Meme Koruyucu Cerrahi  •