Diğer kurumları göster

• Beyşehir Ticaret Odası
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Orhan Bey’le tiroid kanseri ameliyatı olmam gerektiğini öğrenmem üzerine yakınımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Oldukça zorlu geçebilecek bir süreci samimi ve içten yaklaşımı ile psikolojik açıdan oldukça kolaylaştırdı. Tüm ihtimalleri istişare edip benimle paylaştı ve kafamda hiç soru işareti olmadan büyük bir güven duygusuyla ameliyata girdim. Ameliyatım da çok başarılı sonuçlandı. Sonrasında da her bir detayı hem benimle hem ailemle ayrı ayrı paylaştı. Tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Bir günde hastaneden çıktım. Benim için çok önemli olan bu sürecin bu kadar rahat geçebileceğine ihtimal vermezdim.

• Prof. Dr. Orhan Ağcaoğlu Diğer  •

K

Gecikmiş düşük nedeniyle kendilerine başvurdum. İlaç tedavisi seçeneği denenmeden küretaj işlemi önerildi ve işlem gerçekleştirildi. İşlem öncesinde sorularıma açıklayıcı yanıt alamadım. işlemden sonra ise işlemle ilgili bilgilendirme, kontrol planı ve ağrı yönetimi konusunda yönlendirme beklerdim. Ancak mide bulantısı, ağrı vb şikâyetlerim devam etti. Şikâyetlerimin sürdüğünü belirterek tekrar başvurduğumda sorun olmadığı ifade edildi. Buna rağmen yaklaşık 10 gün boyunca ağrılarım artarak devam etti ve yaşamımı ciddi şekilde etkiledi. Daha önce geçirdiğim görece daha ciddi bir operasyondan yalnızca iki gün sonra aktif yaşamıma dönebilmişken, bu işlem sonrasında yaşadığım sürecin daha farklı ilerlediğini, bir tuhaflık olduğunu fark ettim ve şikâyetlerimin geçmemesi üzerine farklı bir doktora başvurdum. Yapılan değerlendirme ile rahim içinde plasenta dokusu kaldığı anlaşıldı. Öncelikle ilaç tedavisi ile düşmesi beklendi ancak sonrasında ikinci bir operasyon geçirmek zorunda kaldım.

• Prof. Dr. Özgür Öktem Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

5.5 yaşındaki oğlum alerjik astım ve inanın sürekli hasta oluyor.Götürmediğim doktor kalmadı.Tavsiye üzerine ve yorumları okuyarak hocaya gittik.Allah’ım ne kadar dua etsem az.Siz siz olun bu hocadan şaşmayın.Zerre abartı yok 1 saat ilgilendi .Bizimle tek tek ilgilenip, her sorduğumuz soruya samimiyetle cevap verdi.Bu işin pîri Can(sın)sen Hoca.Kibir abidesi,çocuğa ve size saygısı olmayan doktorlara asla gitmeyin.O kadar mutluyum ki sizi tanıdığıma …İyi ki diyorum ömrünüze bin bereket.Sizin gibi doktorların sayısı arttsın.O kadar mütevazi ki,gerçekten böyle doktor yok.Öksürüğümüz çok şükür kesildi.İnşallah daha da iyi olacağız.

• Prof. Dr. Cansın Saçkesen Diğer  •

Prf Dr Gökhan Erkol Hocam , bilgisi ilgisi ve insani degerleri ile bizlere yol gösterdi çok yardımcı oldu , annemi getirmiştim.Bruce Willis ile çok benzer özellikler gösteren annem Nimet Efe zarif bir kadındı .Fronto temporal demans hastalığına yakalandığını ve hastalığının maalesef progresif ilerleyen bir hastalık olduğunu bize anlattı.annem konuşamıyordu afazi ve Parkinson tetiklenmisti.Ben muayne olup döndükten sonra zaman zaman mail atarak soru sordum defalarca .Bana geri dönüp anlattı izah etti.Hocama sağlıklı başarılı nice seneler dilerim .Sevgiler hurmetler

• Prof. Dr. Gökhan Erkol Diğer  •

Y

Gebeliğimi öğrendiğimde tavsiye ile gitmiştim, yanlış teşhisi sebebiyle sağlıklı gebeliğim sonlandırılacaktı; eğer farklı bir uzmana daha danışmasaydım. Sağlıklı bir gebeliğe Özgür bey tarafından “dış gebelik” tanısı aldım ve olası tüm olumsuz durumlar hakkında kendisi tarafından bilgilendirildikten sonra odasından ağlayarak ayrıldım… Şimdi ise kızım 8 yaşında Allah uzun ömür versin…

• Prof. Dr. Özgür Öktem Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

10 yıldır çikolata kistim vardı ve düzenli kontrole gidiyordm.Son kontrolümde kistin görünümü şüpheli bulundu.İlaçlı MR sonrası ameliyat kararı verildi;kanser mi yoksa borderline tümör mü olduğu ameliyatta netleşeckti.
    Yaptığımız araştırmalar sonucunda Çağatay hocamı bulduk.Daha ilk görüşmede kurduğu açık iletişim,detaylı bilgilendirmesi ve güven veren yaklaşımı içimizi rahatlattı.
    Ameliyat sırasında kistin berrak hücreli karsinom olduğu ortaya çıktı.Hızlı patoloji sonucuna göre yaptığı doğru ve öngörülü müdahale sayesinde sol yumurtalığımı korudu. Sağ yumurtalığımı ise kistle birlikte büyük bir titizlikle, patlatmadan çıkardı.Yaklaşık 6 saat süren bir ameliyattı.Evrelendirme cerrahisi de yapması gerekti. Başka doktor olsa genel cerrah çağırır.Omentumu titizlikle kendisi aldı.Bu başarılı cerrahi sayesinde kemoterapi almama gerek kalmadı,ne kadar minnettar olsam az.
    Bu zorlu süreçte hem hekimliği hem insani yaklaşımıyla hep yanımdaydı. Ayağına taş değmesin

• Prof. Dr. Çağatay Taşkıran Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Ameliyat olma düşüncesi bile hayatımın en zor dönemlerinden biriydi. Bu süreçte Prof. Dr. Orhan Ağcaoğlu ile ilerliyor olmak benim için büyük bir şans oldu. Tüm süreci sabırla, anlayabileceğim şekilde anlattı ve her sorumu içtenlikle cevapladı. Sadece hastalığıma değil, bana bir insan olarak yaklaşması, korkularımı ve kaygılarımı önemsemesi benim için çok kıymetliydi. Ameliyatım çok başarılı geçti ve sonrasında da ilgisini hiç eksik etmedi. Hem mesleki bilgisi hem de insani yönüyle gerçekten örnek bir hekim. Böyle zor bir dönemi daha güçlü ve umutlu kendisi olmasa atlatamazdım, büyük emeği var. Kendisine minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Prof. Dr. Orhan Ağcaoğlu Diğer  •

Erken doğum riskim nedeniyle çok endişeliydim. Serklaj işlemimi yapan doktorum Mert Tuğral sayesinde hem tıbbi hem de psikolojik olarak kendimi güvende hissettim. Sakin yaklaşımı ve ilgisi sayesinde kendimi hiç yalnız hissetmedim. Hem anne adayını anlayan hem de işini titizlikle yapan bir hekim. Böyle zor bir süreçte bu kadar destekleyici bir doktorla karşılaşmak büyük şans. Süreci en başından sonuna kadar sabırla anlattı, her soruma içtenlikle cevap verdi. İşlem sonrasında da yakından takip etti. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Mert Turğal Diğer  •

Sevgili Mehmet Ali Hocam sayesinde, maalesef damarımı dahi sarmış olan Miksoid Liposarkom illetinden tüm risklere rağmen temiz cerrahi sınırlar ile kurtulabildim. Kendisine tavsiye üzerine gitmiştik, daha ilk günden bilgisine ve tecrübesine doğrudan şahit olduk. Bizimle aynı dönemde farklı şehir ve ülkelerden de sarkom vakalarının kendisine tedavi olduğunu gördük. Ailece kendisine duacıyız. Kendisi için benim tedavim belki işinin ve günlük hayatının bir parçası ancak biz kendisine can borçlu hissediyoruz. İyi ki var sevgili hocam.

• Prof. Dr. Mehmet Ali Deveci Diğer  •

Hocam o kadar detaylı muayene ve o kadar güzel bilgilendirme yaptı ki gönül rahatlığıyla çıkıyorum muayeneden

• Prof. Dr. Oğuzhan Deyneli Diğer  •

• Koç Üniversitesi Hastanesi, Zeytinburnu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Koç Üniversitesi Hastanesi, Zeytinburnu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikiyatrist, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Gastroenterolog, Aile Hekimi, Nörolog, Göz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Hematolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Cerrahı, Onkolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Psikolog, El Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Genetik Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Neonatolog, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Romatoloğu, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Mikrobiyolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu.
  • Koç Üniversitesi Hastanesi, toplam 522 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Hemodiyaliz, Keratinin Kan Testi.
  • Hayır, şu anda Koç Üniversitesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Koç Üniversitesi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Koç Üniversitesi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
  • Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Koç Üniversitesi Hastanesi ile iletişime geçin.
  • Toplam 194 hasta/danışan, Koç Üniversitesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Koç Üniversitesi Hastanesi adresi Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu şeklindedir.