Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mah. Seka Dvh, İzmitSigortalar
- SGK
se...l
Eşimin akciğerinde 1 cm nodul tespit edildi ve kötü olduğu dile getirildi araştırmam sonucunda Hasan Oguzz hocamı buldum ameliyat süresinin hızlanması için elinden geleni yaptı ameliyatı başarılı geçmişti gerek hastasına karşı ilgisi gerek ameliyat ve sonrası ilgisine dicek yok Hasan hocam ve ekibini sonsuz minnettarım
sa...t
Öncelikle Mehmet hocama şükranlarımı sunarım.Korktuğum bir ameliyatı sayesinde başarı ile atlattık.Belimde daha önceden var olan altı platine Mehmet hocam dört platin daha ekleyerek ameliyatımı tamamladı.Ameliyat öncesi ve sonrası hasta ve hasta yakınlarına göstermiş olduğu sabır ve ilgisi çok iyiydi .Bütün ekibinden de çok memnun kaldım Allah başarılarını daim etsin.Sağlığım sayesinde gayet iyi.
bu...i
Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep yanımızda olup ilgisini hiç eksik etmedi. Takibini hiç bırakmadım hatta hamileliğimde önemli şeyleri hep ilk Bekir bey fark etmiştir. Yönlendirmeleri tavsiyeleri sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim. Seneler önce benim dünyaya geldiğimde doktorum olmuş şimdide bu yolculukta kızımın gelmesi için bize eşlik etti. İyi ki varsınız hocam
ce...
11 Temmuzda Mehmet hocaya boyun fıtıgı ameliyatı oldum olumlu yönde etkisini hemen görmeye başladım iyiki Mehmet hocaya ameliyat oldum gerçekten işinde uzman bir doktor ilgi ve alakası son derece iyi ayrıca servis hemşireleri ve ameliyathane personeline ilgiliydi hocam iyiki varsanız
d....e
Belimin ağrısından aylardır İki büklüm yasarkenken, uyguladığı ilaç tedavisi ile bir haftada normal ve ağrısız hayatıma döndüm. İnsanlık için büyük bir değer kendisi.
ka...k
5 yıldız yetmez hocama ve ekibine.iyiki tanımışım.
Boyun fıtığımdan bu kadar rahat kurtulmama ben bile inanamıyorum
sa...
50 yaşındayım. 2 yıldır uzak ve yakın görmede sıkıntı yaşıyordum. Son 6 aydır neredeyse hiç göremiyordum. Burçin hoca sol gözümde katarakt olduğunu diğer gözümde de katarakt başlangıcı olduğu söyledi ve sol göz için ameliyat tarihi verdi. Birde en çok merak ettiğim bu akıllı lensi gözlük takan göz doktorları niye kendilerine uygulatmıyorlar diye sordum. Ben katarakt değilim ki niye risk alıyım dedi sonuçta her operasyonun bir riski var dedi. 29 Mayısta 2025'te Burçin hocaya katarakt ameliyatı oldum ve tek odaklı lens takıldı. Burçin hoca İşinin ehli, güleryüzlü ve her sorduğun soruda seni aydınlatan mükemmel bir insan. Ülkemizin her alanda böyle işini seven doktorlara çok ihtiyacı var. Burçin hoca bence her övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Sonuç olarak sol gözün görmesi abartmıyorum mükemmel.
n....a
Uzun yillar mücadele ettiğim boyun fıtığı rahatsızlıgıma son noktayı koyan sayın Mehmet Hocaya saygılarımı sunuyorum. Operayondan sonra kendimi gayet rahat hissediyorum. Mehmet Hocayı tanıdığıma çok memnun oldum. Sağlıklı ömür diliyorum,minnettarim.
ga...k
Birkaç yıl önce başlayan boyun ağrılarımdan dolayı fıtık olduğu anlaşıldıktan sonra hemen soluğu hocamda buldum ve beni Allah razı olsun ki tüm ağrılarımdan kurtardı. Kendisi hastalarına çok iyi davranan çok iyi anlayabilen ve gerçekten yardım etmek için elinden geleni yapan bir iyi kişiliğe sahip .Kim olursa olsun kendini gözü kapalı teslim edeceği ve memnun olacağı tek doktor diyebilirim . Burdan kendisine tekrardan herşeyden memnun olduğumu söylemek ve çok iyi bir doktor olduğunu söyleyerek herkese tavsiye edeceğimi bildirmek isterim.
h....s
Ben 27 yaşında kolluk kuvvetlerinde sokakta motosiklette çalışan biriyim ve çok şiddetli bel fıtığı ağrılarımdan aylarca şikayet ederek bir çok tedavi süreci yaşadım. Ancak sonucunda cerrahi işleme mecbur kaldım ve direkt Mehmet Hocama muayeneye giderek ameliyat olmaya geldiğimi söyledim. Genç olmam sebebiyle cerrahi işlemden korkuyordum ancak Mehmet Hocam gerek güler yüzüyle gerek tüm sorunlarımla ilgilenmesiyle beni ameliyata hazırladı ve çok bekletmeden tam kapalı bel fıtığı ameliyatımı 25 Mart tarihinde gerçekleştirdi. Ameliyat çok rahat ve başarılı geçti sonrasındaki süreç, hastane personelinin ilgisi vs. her şey harikaydı ve ben ameliyatın gecesinde ayağa kalktım. Şu an yaklaşık 2 ay geçti ve Hayat kalitem arttı, psikolojim yerine geldi genç yaşımda yaşadığım bu katlanılmaz ağrılar bir anda Mehmet Hocamın elleriyle yok oldu. Ben iyi ki Mehmet Korkmaz hocama ameliyat oldum hayatımda bir dönüm noktası yaşattı bana kendisine minnettarım umarım herkese şifa olur
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi, İzmit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göğüs Cerrahı.
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi, toplam 330 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Tonometri, Multifokal Göz İçi Lensleri, Lasik, Keratektomi, Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti), Görme Alanı Testi, Botulinum Toksini Tip B, Fakik Göz İçi Lens, Erg(Elektroretinografi).
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 186 hasta/danışan, Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi nerede?Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi adresi Yenidoğan Mah. Seka Dvh İzmit şeklindedir.