Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
Hakkımızda
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
- SGK
ş....ö
Bir ay önce Gökhan hocam tarafından bel fıtığı ameliyatı oldum. Ağrılarım artık günlük hayatımı ve uykularımı etkileyecek kadar artmıştı. Daha önce gittiğim hastanelerde malzeme eksikliği ve hasta yoğunluğu gibi sebeplerden dolayı tedavim sürekli gecikti. Ancak Gökhan hocam sayesinde bir aydan kısa bir süre içerisinde tedavim planlandı ve gerçekleştirildi. Ameliyat sürecim boyunca doktorumun ilgisi ve yaklaşımı beni gerçekten rahatlattı. Ameliyat öncesinde detaylı şekilde bilgilendirdi, aklımdaki tüm sorulara sabırla cevap verdi. Ameliyatım çok şükür sorunsuz geçti. Süreç boyunca kendimi güvende hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....h
20 gün once hocama ameliyat oldum, ameliyatim sorunsuz gecti. Gökhan hocamın ameliyat sonrasında ilgi ve alakası çok güzeldi. Iyilesme sureci uzun olan ameliyat oldugu için, en ufak sıkıntida kendisine ulasabilmek icin her turlu kolayligi saglayan, hastasina yaklasimi cok insani olan Gökhan TOĞUŞLU hocamdan çok memnun kaldım. Iki gun sonra yurumeye basladim, ameliyat olacak herkese acil sifalar dilerim.
h....ö
15 gün önce belimden ameliyat oldum çok memnunum ağrım sızım olmadı doktorum çok güler yüzlü ilgili konyamızın gururu
se...r
Ben bel fıtığı ameliyatı oldum platin takildi 4ay oldu doktor bey çok ilgili işinin ehli çok memnun kaldım Allah razı olsun
el...u
Anneciğim iki hafta önce bel fıtığından ameliyatını oldu bugün gökhan beye kontrole gittik ve dönüşünde bu yorumu paylaşıyorum bizim gibi ağrıları dayanılmaz hale gelmiş ve hayat kalitesi düşmüş ve şifa arayan kişilere yol göstermek adına…. Gökhan bey çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi ve annem çok şükür şuan ağrılarından kurtuldu daha iki hafta olmasına rağmen hayatına adapte oldu çok şükür. Ameliyat sonrası vizitinde hasta motivasyonunu yükseltmesi, ameliyatın nasıl geçtiği, tedavi sonrası süreci bilgilendirmesi vs olsun biz çok memnun olduk Allah böyle hekimlerimizin sayısını artırsın.. Gökhan beye gönül rahatlığıyla gidip tedavinizi olun deriz
z.....
Kulaklarimi temizlettim ve bir vatandaş olarak doktorumdan guler yuz bekledim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
r,...e
Ben dört ay önce trafik kazası geçirdim Gökhan hocamı tesadüf araştırma esnasında hasta yorumlarından güvenerek muayene oldum omurgamda çökme kırık vardı ameliyat oldum tedavim boyunca ayrıntılı anlatımı güler yüzlü hasta iletişimi çok çok iyi şimdi bende çok iyiyim Allah yolunu açık etsin hocamızın tüm hastalarına acil şifalar dilerim
me....
Tek kelime ile anlatsam
GÖKHAN yazılır ADAM diye okunur
İlgisi , davranışi , güleryüzlü, anlayışlı, çözüm odaklı, Allah'ın izniyle kendinden emin.
2 ay omuz-kol ağrısı ile uykusuz ağrılı geceler çektim , geceleri uyutmayan kolumu kaldrmz halde, His kaybı hat safhada, ne ekmek yiyebilir ne su içebilir dim kaldrmz halde acı çektim
Gitmedigim yerkalmadi
GÖKHAN hocam la görüştükten sonra boyunda 2 fıtık
1 ptlk 1 sksm sonucu aldım,
İşlemler tahliller sonucunda cok kısa birsüre icinde ameliyat günü verdi
2 seviye de Allah a şükür ameliyatı başarılı bir şekilde geçti
Akşam 5 çıktımigim ameliyat dan sabah 7 tüm ağrılar hafifledi ve gün içerisinde taburcu oldum
1 hafta lik surecde Ağrı.aci.his kaybı,uyusma -hiç bir sıkıntın kalmadi simdi boyun da dönüyor, kolunda kalkıyor ALLAH a şükürler olsun
Hocam dan ALLAH Binlere razı olsun
Boyun fıtığı olun hastalara Allah acil şifalar versin
Gökhan hocam la görüşün Boyun fıtığı,ağrısı derdine Allah'ın izniyle son bulacaksınız, herkese tavsiye ederim
se...ü
Eşim de düşme sonucu bel kırıkları oldu.Tabi acilden başvurduğumuz hastane konusunda tedirgindik.Ama Gökhan Bey gelip muayene edip bilgilendirdikten sonra hiç bir endişemiz kalmadı.Gerek hasta ile diyaloğu rahatlatması,gerek tedavi sürecini anlaşılabilir bir dille anlatıp kafamızda kolaylaştırması,gerekse uyguladığı tedavinin çok başarılı geçmesinden dolayı çok memnun kaldık.İnsan fiziksel hastalıklarda doktora giderken önce doktorun tavrını düşünerek gidiyor.Eğerki biraz gergin olursa bu görüşmenin sonunda fiziksel rahatsızlık yanında bide psikoloji bozuluyor.Gökan bey bizi hem fiziksel hemde psikolojik olarak en güzel şekilde sonuca ulaştırdı.
a....g
Hocam ile bir süre önce başlayan L5S1 düzeyinde bel fıtığı sayesinde tanıştım.Kendisi;olması gerektiği gibi hemen ameliyat demedi,ameliyat öncesi tedaviler önerdi ve ben yaklaşık 1 sene fizyoterapi de dahil olmak üzere farklı tedaviler uyguladım ama bir yerden sonra fayda etmiyordu.Yaşımın 28 olmasına rağmen mecburi olarak ameliyat kararını aldık.Süreç boyunca ilgi ve alakasını eksik etmeyip, operasyonu titizlikle yürütmüştür.Kendisine ve ekibine saygılarımı sunuyor,meslek hayatında başarılar diliyorum.Allah razı olsun.
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Beyhekim Devlet Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Pratisyen Hekim, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Dermatolog, Nörolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Beyhekim Devlet Hastanesi, toplam 250 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enjeksiyon Iv, Preoperatif Değerlendirme, Abdominal Laparoskopi, Epidural Anestezi, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Genel Anestezi, Enjeksiyon Im, Ağrı Pompası, Epidural Kan Yaması.
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Beyhekim Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Beyhekim Devlet Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Konya Beyhekim Devlet Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Konya Beyhekim Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 192 hasta/danışan, Konya Beyhekim Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi nerede?Konya Beyhekim Devlet Hastanesi adresi Yazır Mevkii Toki Konutları Selçuklu şeklindedir.