Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 4 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Konya Beyhekim Devlet Hastanesi Konya ilinde Yazır Mevkii Toki Konutları Selçuklu adresinde bulunmaktadır. Konya Beyhekim Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3322631141 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
Yazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu 42250
  • SGK

Boyun fıtığı için gitmiştim gökhan hocaya.Yorumlardan araştırıp buldum fıtığın patladığını ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi hocama güvenip ameliyat oldum cok şükür ağrım kalmadı cok başarılı bir ameliyat yaptı ve ilgisi alakası samimiyeti çok iyi arkadaş gibi yaklaştı araştırıp görenler tereddüt etmeden gidebilir. Yolunuz açık olsun hocam mesleğinizde başarılarınızın devamını dilerim

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Boyun Fıtığı Ameliyatı  •

ad...

Bel fıtığım patlamış ve yukarı doğru çıkmıştı. 16-17 gün çok ağrılı bir süreç geçirdim. Yürümekte zorlandım. Doktor bey çok ilgilendi. İğne tedavisi yaptı. Şimdi çok rahatım. Yürümekle ilgili bir sorunum kalmadı. Hic bir ağrım kalmadı . İyi ki varsınız .Harika bir doktorsunuz.

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

ad...c

Boyun fıtığı rahatsızlığım vardı Gökhan hocamı yorumlarda buldum taa Kütahya'dan geldim Gökhan hocam için 1 hafta içerisinde ağrılarımi acılarımı dindirdi Allah razı olsun ilgi ve alakanız için

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

R

ra...

Dr gökhan bey Konyamızın görüp görebileceği ender doktorlardan biri kanal daralması ve bel fıtığı ameliyatımı 05.08.2026 da gerçekleştirdi ameliyat öncesi ve sonrası bir doktor olarak değilde bir yakınım bir dostum arkadaşım gibi ilgilendi eli öpülesi bir doktor Allah yetiştirenden razı olsun şikayeti beyin ve sinir cerrahisini ilgilendirenlerin salise düşünmesine gerek yok işinin piri bir doktor

m....ç

Babamın bel fıtığı, annemin ise ellerindeki sinir sıkışması nedeniyle kendisine başvurduk. Daha ilk görüşmede güler yüzü, samimiyeti ve içten yaklaşımıyla bize güven verdi. En çok takdir ettiğimiz yönü ise ameliyatı hemen önermek yerine, öncelikle hastası için en doğru ve en az riskli çözümü araması oldu. Hastasını dikkatle dinleyen, tüm sorularımızı sabırla yanıtlayan ve her aşamayı anlaşılır şekilde anlatan bir hekim.

Bugün böyle vicdanlı, dürüst ve gerçekten hastasının iyiliğini düşünen,sadece mesleki bilgisiyle değil, insana verdiği değer ve sıcak yaklaşımıyla da gönlümüzde özel bir yer edindi, güvenilir bir beyin cerrahı arayan herkese içtenlikle tavsiye ediyoruz

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Ş

şn...d

Babamın belinde kanal daralması vardı. Bu teşhis konuluncaya kadar çok doktor gezdik. En son bir fizik tedavi uzmanı tarafından teşhis konuldu. Bir beyin cerrahına gitmemizi söylediler. Gökhan bey daha önceden aynı şikayetleri olan annemin de tedavisinde vesile olduğu için onu tercih ettik. Çok ilgilendi ve sorularımıza tatmin edici cevaplar verdi. Ameliyattan korkan babam ikna oldu. En kısa sürede ameliyat oldu. Allah'ın izniyle ve doktor beyin uzmanlığıyla çok güzel bir ameliyat geçirdi. Eski ağrıları kalmadı. Bu alanda güvenerek gidilecek bir doktor.

ah....

Annemin bel rahatsızlığı ileri seviyedeydi. Annemin tedavisi için ilk defa hocamızın yanına muayeneye gittiğimizde hastasına ve yakınlarına tedavi süreçleriyle ilgili tüm yönüyle bilgi veriyor, hastalarıyla bir aile bireyi gibi ilgileniyor. Annemin ameliyatı riskliydi ve ameliyat olmayı düşünmüyordu ama hocamızın ilgisi ve samimiyeti, hastasına detaylı açıklamalarıyla hastaneden çıkmadan ameliyat olacağına karar verdi. Gerek ameliyat öncesi süreç, gerek hastanedeki süreçte hocamıza sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Allah razı olsun muhterem hocam. Rabbim görevinizde muvaffak etsin. Bence özel hastanelerde ameliyat olmadan önce mutlaka Gökhan Toğuşlu hocamıza muayene olun. Ona göre karar verirsiniz zaten.

Z

z....d

Güvenebileceğiniz bir doktor. Boyun fıtığı yüzünden kolumda ani gelişen güç kaybıma hızlıca doğru tanı koyarak ameliyat kararı verildi kısa sürede ameliyatımı yaptı ameliyatın ertesi günü kolumun gücü yeniden geldi Allah kendisinden razı olsun böyle iyi doktorların sayısı artsın inşallah herkese tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Boyun Fıtığı Ameliyatı  •

bu...t

Geçirdiğim tafik kazası nedeniyle acil ameliyat oldum belime kifoplasti yapıldı.ertesi gün ayağa kalktım.Gökhan hocamın eline sağlık.Beni felç olmaktan çekip aldı.

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Diğer  •

mu...i

Yıllardır boyun fıtığı derdinden gitmedik doktor bırakmamıştım gökhan hocamı bir arkadaş sayesinde keşfettim yaptığı tedavi sayesinde çok şükür iyiyim. İşinin ehli ve güler yüzlü.

• Op. Dr. Gökhan Toğuşlu Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •