Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Toros, Ereğli 42310
se...n
CEMAL HOCAM Kendisi ile tanışana dek şizofren atak geçirdiğini fark etmeden ŞİZOFRENİ halinde yaşıyordum. İlgisi nezaketi, profesyonelliği ile gerçekten Konya’daki en iyi Psikiyatristi doktorlarından birisi. yetişkinliğe kadar olan sürecim sayesinde normal bir hale kavuştuM Şu an, Şizofreni ile günlük yaşamı çok rahat idame ettiriyorsam DOKDOR BEY sayesindedir. Kendisine ALLAH RAZI OLSUN Tereddüt etmeden destek alabileceğiniz bir hekim HOCAM BENİM İLAÇ RAPORLARIN YANLIŞ GİRMİŞ İNŞALLAH DÜZELİR HOCAM ALLAH'IN RAZI OLSUN SAYGILARIMLA SUNARIM KİMSE ELİNE SU DÖKMEZ SAYIN HOCAMIZ ÇOK SEVİYORUZ HOCAM YAKLAŞIK 2012 DEN BERİ TEDAVİ ALIYORUM ZORUNLU YATIŞLARIM OLDU HOCAM İLAÇ RAPORU ÇIKARTTIK AMA DÜZELLİR SER.....BAR...N
se...n
Allah CEMAL HOCAMDAN RAZI OLSUN ONU ÇOK SEVEN BİRİYİM TAKİPLİ HASTASIYIM BU HOCANIN KİMSE ELİNE SU DÖKMEZ İŞİN HAKIİle YAPI YOR COK SEVİYORUZ hocamdan razı olsun uzun yıllardan beri ve Şizofren banik atak hastasıyım çok doktora gittim ama cemal Akmam hocam gibisine hiç rastlamadım nedenmi çünkü öbür doktorlar hocam rahatlatıcı konuşma terapi yöntemi ile Allahın izni ile iyileşmeme vesile oldu Allahım kendisine Hayırlı uzun ömürler versin çalışma hayatında başarılar işinin ehlidir özellikle tavsiye ederim sağlıcakla kalın HOCAM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN DUALARIM Sizinle dir ser..baran HOCAM ÖZELDİK HOCAMIZ ÇOK SEVYORUZ
se...n
HOCAM İSMİ YETER. TAVSİYE İLE HASTASI OLDUM HASTASI DA OLACAĞIZ. HER HASTASINA ÇOK ÖNEM VERİYOR KENDİSİNDEN YAKINAN BİR HASTA GÖRMEDİM BİZİM İÇİN KENDİLERİ COK YORULUYOR HOCAMIZI ÇOK SEVİYORUZ Doktor BEY Allah razı olsun, hayatmı değiştird Sayesinde yıllardır çektiğim endişe ve korku halim geçti. Artık hayata çok daha farklı bakıyorum. Daha görür görmez anladı beni. Her sorumu sorabildiğim, herşeyimi paylaşabildiğim harika bir doktor kendisi. Keşke daha önce tanısaydım kendisini. Boşuna zaman kaybetmişim yıllardır HOCAM COK SEVİYORUM SERD**BARA BARAN HOCAM NE OLUR GERİ GELİN SİZİN GİBİ DÜNYADA TANIDIĞIM ELİNE HOCAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SENİ ÇOK SEVYORUZ HOCAM SİZE DUA EDİYORUM HERGÜN ALLAH'A EMANET OLUN CANIM HOCAM
ad...
Mustafa hoca parkinson hastamızın 4. Yılında çok iyi geldi.hem ilaçlarını düzenledi yeniden hem de uyutmayan kas ve sinir ağrılarından kurtardı.Şu an hastamız hocamız sayesinde çok rahatladı ve şifa buldu.ulukışla niğde bölgesinde olanlar hiç durmayın parkinson için özellikle öneriyorum. Kendisine minnettarız.
mu....
Güler yüzlü azimli otoriter ve başarılı sag on capraz bag ameliyati oldum. Insana guven veren bir durusu var
re....
İlgili hekime 2 yasindaki oğlumuzu muayene icin goturmustuk. Pipisinde smegma adi verilen iltihabimsi bir sivi olusmus. Soz konusu siviyi sunnet derisinin altindan alabilmek icin sunnet derisini geriye dogru cektirip siviyi aldi. Pipide bitik tanisi oldugu icin bu sivinin olustugu ve bitik icin esas tedavinin sunnet oldugu bilgisine eristik. Ne yazik ki doktor Ali Bey bize bu konuda bilgilendirme yapmadi. Cocugum 3 gundur cisini tutuyor; cis yaptirmak icin nasil mucadele veriyoruz tarifi mumkun degil. Cisini tuttugu icin farkli sorunlarla karsilasmamak icin dua ediyoruz. Ayrica cocugumuz cis yapmaktan korkar oldugu icin psikolojisinden endise duyuyoruz. Bilgilendirme yapilsaydi sunnet yoluna gidilebilir ve bu sıkıntılar hic yasanmazdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Konya Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Kardiyolog, Dermatolog, Göz Doktoru.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Ereğli Devlet Hastanesi, toplam 198 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Yenidoğan Işitme Taraması, Hemaferez, X-Ray, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Büyüme Hormonu Testi.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Ereğli Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Ereğli Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Ereğli Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Ereğli Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Konya Ereğli Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta/danışan, Konya Ereğli Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Ereğli Devlet Hastanesi nerede?Konya Ereğli Devlet Hastanesi adresi Toros Ereğli şeklindedir.