Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Konya Numune Hastanesi Konya ilinde Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 adresinde bulunmaktadır. Konya Numune Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3322354500 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Doktor: Doç. Dr. Nisa Çetin Kargın Diğer

Nisa hocamin vesilesi ilgisi ile 3 yıl önce sigarayı bıraktım hasta ile ilgisi çok güzel tüm sonuçlarıma baktı özenle ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum

Doktor: Dr. Alpaslan Eylen Diğer

Belimde bel fıtığı ve omurgamda egirilik ve bel egiriligim olduğu teşhisi koydu. Ameliyattan önce yapılması gerekenleri imkanım dahilinde söyledi spor yüzme fizik tedavi gibi. Çok ilgili nazik güler yüzlü bir insan çok memnun kaldık. Alanında gerçekten çok iyi hekim.Hastasına çok önem gösterip mağdur etmiyor. Allah razı olsun. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Artık ailece tercih edeceğimiz doktorumuz

Doktor: Uzm. Dr. Mustafa Yıldız Diğer

Böbrek tası ameliyatımı yaptı, Allah binlerce kere razı olsun, çok kaliteli bir hoca... Bu gibi doktorların sayısıni mevlam artırsın inşaallah

Doktor: Uzm. Dr. Emrah Ergin Diğer

egzama ve el tırnaklarımda bulunan aşırı deformasyonu doktor emrah bey tedavi etti. hastalara yaklaşımı ve özeni gördüğü an teşhis koyabilmesi ve tedavi için çok yenilikçi ve kalıcı çözümleri var özel hastaneye defalarca gitmiş biri olara hayatımda bu kadar iyi bir doktor görmedim. 10 yıldız olsa on yıldız veriridim. tekrar bulabilsem tekrar randevu almak istiyorum ama maalesef bulamıyorum.

T
    Doktor: Uzm. Dr. Mustafa Yıldız Diğer

Bugün öğleden sonra böbreğimde taş teşhisi için gittim mustafa hocamın yanına.İlk defa gittim.gözlemlediğim şekilde güler yüzlü, esprili yardımsever bir doktor. Ve yönlendirmeleri ile fikrini belirterek söylüyor. Şahsen ben memnun kaldım ve iyiki gitmişim. kafamdaki bazı soru işaretlerini kaldırdı. Teşekkür ediyorum Mustafa hocama

T
    Doktor: Uzm. Dr. Hüseyin Çiçek Diğer

Yaklaşık 5 senedir annemin doktoru Hüseyin hocadan çok memnunuz, 30 yıldır astım hastası olan annemin son zamanlarda sürekli nefes darlığı rahatsızlığı için gittik tedavisi ile daha rahat nefes alıyor ve daha uzun yürüyüşler yapabiliyor, merhametli, hastasını dinleyen ,ilgili bir doktor

K
    Doktor: Dr. Oğuzhan Eylen Diğer

Bel fıtığından ameliyat oldum 8 tane platin atıldı eski sancılarımdan belimdeki ve omur ilikteki sızlamalardan eser kalmadı OĞUZHAN hocadan ALLAH 1 değil bin kere razı olsun şimdiye kadar olmadığıma çok pişmanım başkalarının lafına bakmayıp doktorlara sonuna kadar güvenmek lazım şimdi çok çok rahatım OĞUZHAN hocayı tavsiye ederim ALLAH ilmini arttırsın bu tür hocaların ülkemize çok faydası olduğunu düşünüyorum ALLAH razı olsun çok güzel ilgileniyor her gün gelip görüyor özelde olsan bu kadar ilgilenmezler TEŞEKKÜRLER.

Doktor: Dr. Alpaslan Eylen Diğer

Muhteşem bir doktor ilgili güler yüzlü boyun fıtığı ameliyatı oldum çok şükür iyi geçti iyiki Alparslan beye gelip tedavimi oldum teşekkür ederim Alpaslan eylen hocam

Doktor: Doç. Dr. Nisa Çetin Kargın Diğer

Nisa hocama çok teşekkür ediyorum. Dizlerimde ağrılarım vardı bu durum hayat kalitemi düşürdüğü gibi psikolojik olarakda etkiliyordu beni, hastayı bir bütün olarak ele alan dinleyen fiziksel ruhsal sıkıntılarına tümden çözüm odaklı yaklaşan bir hekim olarak, beni dinledi gerekli tedaviyi uyguladı. yaklaşık 1 ay kadar önce kendisini duydum hemen başvurdum ağrılarım bitti uyku kalitem arttı kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Doçent bir hekimden bu kadar güleryüzlü çözüm odaklı bir tedavi almak çok güzel. Herkese tavsiye ederim, Nisa hocamın yüzünden gülücükler eksik olmasın saygılar

Doktor: Uzm. Dr. Adil Akkaya Diğer

Eşim kafatası parçalanmış şekilde hastaneye gelmişti. Kaza sonrası eşimi tanıyamamıştım. Ama Dr Adil bey bizi sakinleştirerek bu süreci atlatarak ameliyat edeceğini belirtti. Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası yoğun bakım sürecinde hastamızla gayet iyi ilgilendi ve sorduğumuz her soruya ayrıntılı cevap verdi. Bıkmadan usanmadan sorularımızı cevapladı. Somutlaştırarak açıkladı. Normal odadayken de ilgisini esirgemedi. Allah kendisinden razı olsun. Yolu açık olsun...

İletişim

Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22, Selçuklu 42060 Google Haritalar'da göster
İlgili aramalar