Konya Numune Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Konya Numune Hastanesi
Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22, Selçuklu 42060
na...l
Samimi özgüvenli bilgili ilgili çok memnun oldum tanıdığıma.babamı bypass yaptı damarlarının hepsi tıkanmış ayağa kaldırdı Allah razı olsun yüksel hocamdan.
b....y
Ayağımdaki kemik çıkıntısı için randevulu bir şekilde gittim. Randevu saatimden en az yarım saat sonra aldı. Tamam beklemeler oluyor illa ki ama bu kadarı olmaz. İçeri girmemle çıkmam bir oldu. 2 dakika kadar bile sürmedi muayenesi. Hiçbir empati ve hastayı bilgilendirme yok.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
t ...g
03/09/2025 tarihinde halsizlik sikayetimle gitmiştim .Ve detaylı kan tahlili istedi değerlerimizi kontrol etti ve tüm detayı anlattı.ilgi ve alakası çok iyi bir doktor.
me...u
Çapraz bağ ameliyatı oldum menisküs ameliyatları oldum hocam şimdiye kadar ne zaman olsa hep yardımcı oldu alanında en iyilerinden demiyorum alanının en iyisi ve en mütevazi insanı
ke...
Merhabalar 20 senedir mide büyüme sorunu yaşayan kalp ve epilepsi hastası olan babamı ameliyata ikna edip başarılı bir operasyonun ardından kendı babası gibi ilgilenen değerli OSMAN HOCAM ilmînızle bılgınıze anlayşınıza sabrınıza güler yuzunüze minnettarız…
f.....
Şikayetleri tam dinlemeden ilaçları yazdı. Alerjik dedi. Boğaz ve eklem ağrıları oluyor dedim. Bademcikler yapısal olarak büyük aldırırsın dedi. Benim bademcikler senede bir ya ağrır ya ağrımaz. Eklem ve kas ağrısı var dün zor çalıştım rapor yazabilir misiniz dedim bu iş pazarlığa döndü dedi. Ben tek başıma çocuklarıma bakan bir kadınım keyfi rapor kullanacak lüksüm yok. Ayakta zor duran bir insan işe gidip nasıl çalışacak biraz empati kurması lazım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
zü...ç
Çok iyi bir doktor allah razı olsun genız eti kemık eğriliğinden dolayı ameliyat oldum cok memnun kaldım daha rahat nefes alıp verebılıyorum aşırı ilgili bir doktor iyi ki sizi tercıh etmısım hocam
i̇....
İlk defa bir doktor için yorum yapıyorum. Adil hocadan Allah razı olsun. Trafik kazası geçirdim, başka bir hastanenin acilinde tomografi çekildi. Belimde herhangi bir ağrı hissetmeme rağmen belimin kırık olduğu söylendi. Ağrım olmadığı için şüpheye düştüm ve muayene olmak için Adil hocaya gittim. Hocam herhangi bir şeyim olmadığını fark etti. Yanlış teşhis ve yanlış tedavinin önüne geçmiş oldu. Hem bilgisi hem de iletişimi çok iyi tavsiye ederim
ab...i
Boyun fıtığı yüzünden yıllardır ağrı çektim. Birden fazla doktora muayene oldum. Muayene olduğum doktorların büyük bir kısmı ameliyat olsam da olmasam da felç kalacağımı söylediler bu zaman içerisinde oğuzhan hocamı önerdiler muayene oldum, ve bana ameliyat ve sonrası için güven verdi. Ameliyatımı yaptı ve sonrasında ağrım sızım kalmadı.
h ...
İki ay önce büyük bir fıtık nedeniyle neredeyse yarı felç durumdaydım. Fizik tedavi uzmanı ve diğer hekimler açık ameliyat öneriyordu, ancak hocam kapalı yöntemle sorunsuz bir ameliyat gerçekleştirdi. Çok ilgili ve işinde uzman bir doktor. Sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Konya Numune Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Konya Numune Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Patolog, Nörolog, Dermatolog, Göğüs Cerrahı, Mikrobiyolog, Kardiyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Konya Numune Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Konya Numune Hastanesi, toplam 602 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Geniz Eti Ameliyatı, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Odiyometri-Odyometri, Burun Estetiği, Radyofrekans Uygulamaları, Esd (Sedimantasyon), Subkütan Immünoterapi, Laserasyon Onarımı, Sinüs Cerrahisi.
Konya Numune Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Konya Numune Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Konya Numune Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Konya Numune Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Konya Numune Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konya Numune Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Konya Numune Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Konya Numune Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 186 hasta/danışan, Konya Numune Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya Numune Hastanesi nerede?Konya Numune Hastanesi adresi Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 Selçuklu şeklindedir.