Küçükyalı Delta Hospital
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Dahili Branşlar'da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kardiyoloji, Beslenme ve Diyet, Dahiliye (İç Hastalıkları), Nöroloji gibi alanlarda sağlık hizmeti veren hastane, Cerrahi Branşlarda ise şu alanlarda sağlık hizmeti vermektedir: Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, El Cerrahisi (Mikrocerrahi), Ağız ve Diş Sağlığı, Ortopedi ve Travmatoloji, K.B.B. Hastalıkları, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon. Tanı ve tedavi üniteleri olarak Erişkin Yoğun Bakım, Laboratuvar, Yenidoğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Radyoloji gibi bölümleri bulunan Delta Hospital, İdealtepe Mahallesi. Akgüvercin Sok. No : 4 Küçükyalı, İstanbul ilimizde yer almaktadır.
Küçükyalı Delta Hospital
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
mi...n
İkiz gebeliğimin başından sona kadar hakan hoca ile geçirdiğim için çok mutluluyum, bütün bu süreçte yanımdaydı ve sorularımı sabırlı bir şekilde cevap verip sorunlarımı çözüm buluyordu, 1 haftadır bebeklerim doğudular ve sezaryen sonrasi hiç bir sorun yaşamadım , herkese tavsiye ediyorum.
ha...l
10 yıllık evliyim korkularımdan dolayı siparel taktıramadım bir çok kez vazgeçtim.Hakan bey ve ekibi iletişim konusundada cok başarılıydı rahatlamamda cok büyük rol oynadılar.İşlem sırasında hiç bir acı hissetmedim ,kasılırsam anesteziyi düşünüyordum doktorumuz beni o kadar rahatlattıki anestezisiz ve ağrısız cok kolay bir şekilde işlem tamamlandı.
b....o
2018 de düşük riski sebebiyle tanıştık hamilelik sürecini beni rahatlatarak geçirmemi sağladı felaket tellalı doktorlardan değil şimdi pcos sürecimi takip ediyor tavsiye ederim
ay...
20 yıldır doğumum dahil bütün rahatsızlık,rutin kontroller ve sorularıma içtenlikle yardımcı oldu.tavsiye ettiğim bütün arkadaşlarımdan olumlu dönüşler aldım. benim aklıma gelmeyen soruları bile cevaplayıp en ufak ayrıntıyı uzun uzadıya anlatan harika bir insan.kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum .
as....
Hakan hocam neredeyse 20 yıllık doktorum. Gebeliğim ve düzenli kontrollerim sırasında detaylı anlatımları ile her zaman hastalarına çok açıklayıcı oldu.
e....d
Kesinlikle tavsiye etmiyorum hamileliğimin son gününe kadar güvenerek gittim kendısıne fakat doğum sancım gece geldi onun planladığına göre sabah sezeryandı ve sıkıntılı bır hamılelık sürecim vardı kendısını aradık ve gelemyeceğini söyledı baska bır doktor doğumumu gerçekleştirdi aynı hastane içerisinde olmamıza rağmen sabahına kendısı hastaneye hasta kabulüne basladı fakat bır geçmiş olsun bıle demedı ilk doğumumdu ve son oldu bu korku yetti yaklasık 9 yıl gecti üstünden hala o günü unutamadım
c.....
Hakan Hoca ile ilk 2011 yılında tanıştık. Rutin kontrollerimiz başka bir hastanede devam ediyordu stresli bir dönem geçiriyordum. Doktor değişimi yaptık ve Hakan Hoca ile tanıştık. İyi ki o zaman karşımıza çıkmış. 2011 yılında sağlıkla oğlumuza kavuşmamızı sağladı. Aklımızda bir sürü soru vardı ve bilgisi ile içimizi çok rahatllattı. Çok güzel bir doğum sonrası süreci yaşadık. Gerek bilgilendirmesi, gerek yönlendirmeleri ile çok güzel bir süreci tamamladık. 2015 yılında hamile kaldığımda tabi ki en baştan tercihimiz Hakan Bey oldu. 9 ay boyunca bilgilendirmeleri, tecrübeleri ve yumuşak anlatımları ile sizi kırmadan doğru yönlendirmeler yapan bir doktor. 2015 yılında güzel bir süreç sonunda kızımızı da kucağımız aldık. Şimdi 2025 senesi için 3. yavrumuzu kucağımıza almak için yine tercihimiz Hakan Hoca oldu. Sabırsızlıkla gün sayıyoruz. Emin ellerde olduğumuz için çok rahatız. İşini iyi bilen, severek yapan bir doktor. Hakan Hocayı ailecek çok seviyoruz. İyi ki siz hocam :)
i̇...n
İlk gebelik deneyimimi Hakan Hoca ile takip ettiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Kendisinin ilgisi, süreçteki sorularıma verdiği cevaplar, sorunlarıma sunduğu çözümler sayesinde korkusuz bir hamilelik süreci ve nihayetinde sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
ne...l
Hakan beyle yollarımız 5 yıl önce ilk gebeligimde başladı gerek takibi gerek izlenimi yönlendirmeleriyle harika bir doğumum oldu kendisine minnettarım şimdi 2. Bebeğime hamileyim ve bu surectede beraberiz :)
de...a
Reyhan hocama ikinci bebegimde hamileligimin başından sonuna kadar tereddut etmeden girtigim ve herkese tavsiye ettigim kesinlikle güvenerek gidebileceginiz bir doktor gerek tedavi yöntemleri ilgisi güler yüzüyle muaynelerimden hep mutlu huzurla çıktığım bir doktor doğumuma kadarda doğumdan sonrada ilgisi harikaydı tavsiye ediyorum asla pişman olmayacaginiz bir hekim
Küçükyalı Delta Hospital, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Küçükyalı Delta Hospital, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Kardiyolog, Mikrobiyolog, Ürolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Küçükyalı Delta Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Küçükyalı Delta Hospital, toplam 313 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Prostat Biyopsisi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Randevu, Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı, Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı.
Küçükyalı Delta Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Küçükyalı Delta Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Küçükyalı Delta Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Küçükyalı Delta Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Küçükyalı Delta Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Küçükyalı Delta Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Küçükyalı Delta Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Küçükyalı Delta Hospital nerede?Küçükyalı Delta Hospital adresi İdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No: 4 Küçükyalı Maltepe şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri