Hakkımızda

İhtisaslarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• AIG Sigorta
  • AXA Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ace European Sigorta
  • Acıbadem (TSS)
  • Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
  • Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Allianz Sigorta (TSS)
  • Ana Sigorta
  • Ana Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Anadolu Sigorta
  • Anadolu Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Cigna International
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Diğer (İade)
  • Doğa Sigorta (TSS)
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ergo Sigorta
  • Ethica Sigorta
  • Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Eureko Sigorta
  • Eurocross
  • Fortis Bank
  • GIG Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Generali Sigorta
  • Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Groupama Sigorta
  • Güneş Sigorta
  • HDI Sigorta
  • Halk Sigorta
  • Hepiyi Sigorta
  • Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
  • Magdeburger Sigorta
  • Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Mapfre Sigorta
  • Marm Assistance (ÖSS)
  • Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Neova Sigorta
  • Prive Sigorta
  • Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta
  • Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • Referans Sigorta
  • Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Remed Assistance
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Unico Sigorta
  • Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Tüm sigortaları göster

C

Annem şiddetli kol ve boyun ağrısı nedeniyle çevremizdeki tüm araştırma hastanelerine başvurmasına rağmen hiçbir sonuç alamadı ve ağrı gün geçtikçe dayanılmaz bir hâl almaya başlamıştı. Ersoy hastanesinde annem daha önce 2 ameliyat geçirmişti ve çok memnun kalmıştı. Bu ameliyatların sonucuna dayanarak tekrar ersoy hastanesine başvurdu ve Dr. Ali Körömer'e muayene oldu. Doktor Bey MR görüntüleme sonucunda boyun fıtığı ameliyatı (servikal diskektomi) yaptı. Ameliyat öncesinde annemin kolunda ileri derece güç kaybı başlamıştı. 06.06.2026 tarihinde ameliyat oldu bugün 17.günü ve kolundaki dayanılmaz şiddetli ağrıdan eser kalmadı ve üstelik boynundaki fıtık patlayıp sinir damarına baskı uyguluyordu. Dr. Ali Körömer gerçekten işini hem çok severek hemde mükemmel bir hassasiyetle yapıyor ve hastaya son derece güven vererek yapıyor. Hem çok ilgili, anlayışlı, samimi hem de hastalarına karşı son derece hassas yanaşan bir doktor.

• Op. Dr. Ali Körömer Servikal disk hernisi  •

keşke bütün branşlarda aynı özelliklere sahip bir doktor olsa. Öyleki branşı olmayan alanlardaki soru işaretlerimi sorasım geldi çok çok ilgili bir doktor çok memnunuz ailecek

• Uzm. Dr. Güngör Alkan Diğer  •

Annemin sağ hareket noktasında tümör vardı.Bu da yuz felci ve sol elindeki parmaklarındaki guc kaybına sebep olmuştu.Riskli bir ameliyattı ve annemin felç kalma ihtimali vardı. Op. Dr. Ali Körömer hocamız ise bize her konu da yardımcı olup bu ameliyatı yapabileceğini söyledi. Konuşma şekli, anlayışlı oluşu, anneme olacakları ayrıntılı şekilde anlatarak anneme güveni verdi ve annem ameliyat oldu. Ameliyat öncesi, anında ve sonrasında özel olarak ilgilendi ve her konu da yardımcı oldu. Ameliyat icin elinden gelenin fazlasını yaptı diyebiliriz. Kafamızda soru işareti bırakmadı ve özverili , titiz bir şekilde annem 22 nisan 2026 da ameliyat oldu. Elhamdülillâh şuan yüzündeki o felcin etkisi de kalmadı sol elini de istediği gibi hareket ettirebililiyor. Op. Dr Ali Körömer ve hastane de bizimle ilgilenen tüm ekip arkadaşları çok iyilerdi her konu da yardımcı oldular.

• Op. Dr. Ali Körömer Diğer  •

sayın diş hekimi yasin Yılmaz elleri çok hafif müthiş bir dış hekimi hiç pişman olmazsın çok ilgili

• Dt. Yasin Yılmaz Diğer  •

Ziya Bey gerçekten çok ilgili, hastasına değer veren bir doktor. Daha önce pnömotoraks geçirmiş biri olarak endişelerimi çok güzel anlayıp beni rahatlattı. Bugün ağrı şikayetiyle kendisine gittim. Açıklamaları çok anlaşılır ve detaylıydı. Sigara bırakma sürecimde verdiği öneriler de benim için çok kıymetliydi.

• Op. Dr. Ziya Kurban Yurt Normal Randevu  •

1 aydır geçmeyen bacak ağrılarımla başka doktorun çözemediği ,yönlendirdiği doktor. Önceki doktor bacağıma pıhtı atmamdan şüphelenmişti. Kendisi çok nazik ve bilgili.Direkt aklına D3 vitaminime bakılması geldi ve bu durumda bakılmamasına şaşırdı (diğer tüm vitaminlerime bakılmıştı). 1 aydır ağrı kesicisiz uyku çekemiyordum. Harika ve yetkin bir doktor. Diğer doktorun aksine...

• Prof. Dr. Özlem Baysal Normal Randevu  •

Iletisimi işleten en ufak ayrıntıya kadar sorgulayan ve size açıklama yapan İşini en iyi şekilde yapmak için çabalayan ve bunu hissettiren bir hekim.

• Uzm. Dr. Güngör Alkan Diğer  •

Ah neler cektim yok yere 5 aydır.Antibiyotik içe içe.Kimsenin göremediği kulak zarıma yapışan küçücük şey için.Allah yolunuzu açık etsin.Ne yazsam az..

• Op. Dr. Cenk Erol Diğer  •

Cavit bey oğlumun bademcik ve geniz ameliyatını yaptı.Kendisi çok ilgili alakalı ve sizi yeterince aydınlatıyor gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz

• Op. Dr. Cavit Şanlı Diğer  •

I

Güleryüzlü babacan tavırları olan bir doktor. Her ince detaya kadar inceleyip detaylıca muayene yapıyor. Öyle bakmış görmüş olmak için değil her detayı düşünüp değerlendiriyor. Kendisi ile gebelik diyabetim sebebiyle tanıştım. Allah yolunu bahtını açık etsin içimi süreç boyunca çok rahatlattı.

• Uzm. Dr. Güngör Alkan Diğer  •

• Kurtköy Ersoy Hastanesi, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Kurtköy Ersoy Hastanesi, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Androloji Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Göz Doktoru, Dermatolog, Algoloji Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Cerrahı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Ürolog, Radyolog.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi, toplam 746 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
  • Hayır, şu anda Kurtköy Ersoy Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Kurtköy Ersoy Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 109 hasta/danışan, Kurtköy Ersoy Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi adresi Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 Pendik şeklindedir.