Hakkımızda

İhtisaslarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Diğer (İade)
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

P

p.....

İlk muayenemdi. Şikâyetlerimi detaylı olarak dinledi, değerlendirme sürecini açık bir şekilde anlattı. Görüşme sonrasında ne yapmam gerektiğini daha net anlamış oldum.

Z

ze...h

Muayene sürecinde yapılan ayrıntılı açıklamalar sayesinde süreçle ilgili sorularım netleşti. Görüşme boyunca kendimi rahat ve güvende hissettim. İletişimi, yaklaşımı ve bilgilendirmeleri benim için oldukça olumluydu.

• Doç. Dr. Tuğba Gürbüz Aile Planlaması  •

İlk görüşmeden itibaren tüm sorularımı dikkatle dinledi. Süreci ayrıntılı ve anlaşılır şekilde anlatması kaygılarımı azalttı. Kendimi rahat hissettiğim güzel bir görüşmeydi.

Ö

öz...

Geçmişte yaşadığımız olumsuz deneyimlerin ardından Tuğba Hocamıza başvurduk. Sürecimizi detaylı şekilde değerlendirip bize özel, gerçekçi ve bilimsel bir yol haritası oluşturdu. Açıklayıcı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimizi çok daha rahat hissettik. ”

si...

Tüp bebek tedavimiz boyunca Tuğba Hanım her aşamada yanımızdaydı. İlaçların kullanımından yumurta toplama ve transfer sürecine kadar bütün ayrıntıları özenle açıkladı. Sorularımıza her zaman sabırla yanıt verdi. Bu hassas yolculukta doğru hekimle ilerlediğimizi hissettik.

di...

Jinekolojik şikâyetim nedeniyle başvurdum. Muayene sırasında mahremiyetime ve rahatlığıma büyük özen gösterildi. Tuğba Hanım hem çok ilgiliydi hem de tedavi sürecini anlayabileceğim şekilde anlattı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Tuğba Gürbüz Diğer  •

er...a

Oğlumun yeni doğan yoğun bakım sürecinde yollarımız kesişti doktor bey ile . Bu zorlu süreçte bize tüm bilgi aktarımını sağlayıp bilgilendirdi. Bebişim 17 aylık olmak üzere sürekli Melih Beye kontrole gidiyoruz o nereye biz oraya bundan sonra . İyi ki yollarımız kesişmiş:)

• Uzm. Dr. Melih Yüksel Erol Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

d.....

Kıymetli doktorumuz İkizlerimizin her iki sürecinde de bize karşı ilgisi güler yüzü sabrı ve detaylı açıklamalarıyla her zaman içimizi rahatlattı. Özellikle iki bebeğin takibinin ne kadar hassas olduğunu bilerek her ikisine de aynı özen ve titizlikle yaklaşması bizim için çok kıymetliydi

• Uzm. Dr. Melih Yüksel Erol Diğer  •

m....e

Her konuda gayet açıklayıcı samimi ve çok ilgili başarılarının devamını dilerim

• Op. Dr. Waziri Juma Msangi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

fu...r

26.02.2026 tarihinde boynumdaki iki fıtık nedeniyle Op. Dr. Ali KÖRÖMER tarafından ameliyat edildim. Ameliyat öncesinde boyun ve kol ağrılarım günlük hayatımı ciddi şekilde etkiliyordu. İlk görüşmeden itibaren süreç hakkında açık ve anlaşılır şekilde bilgilendirilmem ameliyata daha rahat girmemi sağladı. Ameliyat sonrasında uzun süredir yaşadığım ağrılarım geçti ve yeniden günlük hayatıma dönebildim. Bugün şikâyetlerimin geride kalmış olması ve hayatıma kaldığım yerden devam edebilmek benim için çok kıymetli.

• Op. Dr. Ali Körömer Boyun Fıtığı Ameliyatı  •

• Kurtköy Ersoy Hastanesi, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Kurtköy Ersoy Hastanesi, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Androloji Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Göz Doktoru, Dermatolog, Algoloji Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Cerrahı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Ürolog, Radyolog.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi, toplam 793 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
  • Hayır, şu anda Kurtköy Ersoy Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Kurtköy Ersoy Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 122 hasta/danışan, Kurtköy Ersoy Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Kurtköy Ersoy Hastanesi adresi Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 Pendik şeklindedir.