Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Fiba Emeklilik
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
se...ı
Hamileliğimin ikinci ayında kanama geçirdim ve hemen iyi bir doktor araştırdım birkaç doktor buldum ilk randevum özgül hocaya idi endişelerim vardı hamileliğimin devamında güvenebileceğim bir doktor istiyordum . İlk randevumuzda eşimle kendisinden öyle bir güven güzel yaklaşım sakinlik enerji aldık ki çıkınca yanından eşimle hastaneden çıkmadan doğum paketi aldık. Başka doktora da asla gerek gerek kalmadı bakmadım bile. Ve en doğru tercihi bebeğimi kucağıma sağ salim verdiğinde yaptığımızı anladık çünkü hayatını riske atmadan acil olarak beni korkutmadan sezeryana aldı . Şuan herhangi bir problemde derhal yanına gidebileceğim , ikinci doğumum için kesinlikle tekrar ona güvenebileceğim doktorum var iyiki varsınız işinizi hakkıyla tecrübeleriniz ile yerine getiriyorsunuz hep var olun sevgiler..
m....ç
Osman hocama bugün muayene oldum bir aydır geçmeyen öksürüğüm ve balgam vardı bir türlü atamadım öncelikle sorunumu ayrıntılı dinledi muayenemi yaptı tüm ihtimaller üzerinde durarak diğer branşlarla iletişime geçti bütün sonuçlarım çıkınca ben gitmeden incelemiş tüm tahlillerimi .ilaçlarımı yazdı sonuçlarımı tek tek değerlendirdi şüphelendiğim endişelendiğim ne varsa sordum usanmadan cevap verdi ilaçlarımı tek tek neyi ne zaman kullanacağımı neye dikkat edeceğimi ayrıntılı olarak açıkladı.Sincan Koru hastanesinde böylesine değerli bir hocanın varlığını bilmek bana umut ve güven verdi.Osman hocamı göğüs hastalıklarında endişe yaşayıp arayışta olan herkese tavsiye ederim bu arada benim içten içe göğüs hastalıkları branşından korkum vardı bir ciğer dinlemeyle bile sorunun ne olacağını tahmin ediyor Osman hocam.Kıymetli Osman Öztürk hocam iyi ki varsınız artık siz nereye biz oraya.
tüm hastaları ile çok yakınen ilgilendi sorunlarını dinleyerek sadece tedavisel olarak değil duygusal olarak da tedaviye katkıda bulundu
yü...z
Geçirdiğim ameliyat sürecinde gösterdiğiniz ilgi, özveri ve profesyonellik benim için çok değerliydi. Ameliyatımın başarılı şekilde gerçekleşmesi ve iyileşme sürecimin güzel ilerlemesi, sizin titiz yaklaşımınız ve güven veren tutumunuz sayesinde oldu.
Süreç boyunca tüm sorularımı sabırla yanıtlamanız, her aşamada beni bilgilendirmeniz ve insani yaklaşımınız bana büyük bir moral ve güven verdi. Kendimi emin ellerde hissetmemi sağladınız; bu benim için büyük bir rahatlık kaynağıydı.
Gösterdiğiniz emek ve ilgi için minnet duyuyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum.
Saygılarımla,
Yücel Yılmaz
ya...n
Könül hocam alanında uzman açıklayıcı yaklaşımı ile hastayı rahatlatan ve tedavileri kısa aurede sonuç veren harika bir doktor tereddüt etmeden tercih edilecek harika da bir insan ilaveten
al...r
Demet Hocam kelimelere sığmaz ama ben yine de buraya içimden geldiğince yazmak istedim. 27 yaşındayım ve bugüne kadar Demet Hocam kadar ilgili, tatlı ve içten bir doktor tanımadım.
Şubat 2025’ten beri Demet Hocam’ın hastasıyım. B12 vitaminine bağlı sivilce problemim yüzünden uzun süre çözüm aradım, iki farklı doktora gitmeme rağmen sonuç alamamıştım. Demet Hocam sayesinde, sivilce tedavimin artık sonuna geldim. Süreç boyunca ilgisi ve takibi sayesinde cildim inanılmaz toparlandı. Uygulanan diğer işlemlerle de birlikte lekelerim neredeyse %80 oranında azaldı.
Kendisi o kadar naif, sabırlı bir insan ki, her randevuda aynı özeni gösteriyor. Hastasını dinliyor, güven veriyor, tüm sorulara tek tek yanıt veriyor. Üstelik ne kadar yoğun olursa olsun yüzünden gülümsemesi eksik olmuyor. Stajyerlerine, ekibine, meslektaşlarına karşı da son derece saygılı, destekleyici.
Zarifliğine ve bilgeliğine her zaman hayran duyuyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki Demet Hocam’ı tanımışım.
fi...z
Bu kadar harika bir Dr görmedim ben.Tedavisi olsun hastaya yaklaşımı olsun gerçekten işinin ehli diyorum
ye...z
Emzirmeden kaynaklı göğsümde süt birikintileri oluşmuştu defalarca kez başka doktorla gitmeme rağmen basite indirgeyip antibiyotik verip göndermişlerdi. Kemal hocama gittiğimde enfeksiyon artık ilerlemişti. Tedavime başladı önceliği para değil hastanın sağlığı olarak bu süreci detaylı bi şekilde yönetti. Apse drenajı ameliyatı olmam gerekti. Bundan sonra asıl sürecim başladı haftada iki kere kontrole çağırdığı oluyodu ve her gittiğimde yaranın durumunu inceleyip ona göre bi yol izliyodu. Ve en önemlisi ben çok hassas bi dönemdeydim bebeğim yeni doğmuştu devamlı birilerinin kucağına vererek aylarca doktora gitmek zorunda kaldım ve bu süreçte emziremedim ama sütümü kesmemiştik kemal hocama ilk gittiğimde eğer iyilelememe nedenim sütse keselim demiştim o da “yavrucağız süt alsın sütünü kesmeyelim” demişti. Mesleğini çok güzel yapıyor buna şüphe yok ama insanlığı karakteri mükemmel biri. Bi doktor arayışındaysanız şüphesiz gidilmesi gereken mesleğini çok severek yapan mükemmel bi doktor.
Op. Dr. Kemal Yandakçı
Yürek dolusu teşekkür ederim Sevgilerimle
nu...r
Değerli hocamla yollarımız kesiştiği icin kendimi şanslı atfediyorum. Sedef hastaları bilirler ki sedefle yaşamak gerçekten çok zor. Saç içlerim ellerim, kulağımın içi, dışı yüzüm en eklemler beni en zorlayan bölgelerdi. Saç diplerimi hareket ettiremiyordum hocamın uyguladığı tedavi ile rahatlığa kavuştum. Güler yüzü ilgisi alakası fevkaladede. Sedef icin daha önce hiç karşılaşmadığım bir tedavi gördüm. Hocama inanarak bu yola çıktım iyiki çıkmışım yaşam konforuna ulaştım. Ekibin güzelliğine de deyinmek istiyorum hepsi ilgili ve güzel yüzlü.
mu....
Birkaç yıldır devam eden kıl dönmesi şikayeti için birden fazla doktora muayene olduğumda; ilk başta cerrahi işlem yapılmadan fenol tedavisi istememe karşın fenol tedavisinin yeterli olmayacağı ameliyat yapılmasının gerektiği söylendi. Kemal Hocamızı araştırarak ve yorumlar doğrultusunda buldum ya da Allah karşıma da çıkardı diyebilirim. Muayene olduğumda fenol tedavisini deneyebileceğini söyledi ve uyguladı. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde tedavi olumlu yönde sonuç verdi. Kendisine, samimiyeti ve sıcakkanlılığı adına şükranlarımı sunarım.
Op. Dr. Kemal Yandakçı
Ben çok teşekkür ederim. Sevgilerimle
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi, Sincan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi, Sincan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Ürolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Dermatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikolog, Onkolog, Çocuk Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Patolog, Nefrolog, Hematolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi, toplam 682 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Crp(C-Reaktif Protein Testi), Esd (Sedimantasyon), Kinesiotape(Kinezyoteyp), X-Ray, Kuru İğneleme, Pelvik Muayene, Diskogram, Romatoid Faktörü Testi, Myelografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 323 hasta/danışan, Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi nerede?Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi adresi Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri