Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Sincan kadrosunda 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Sincan Ankara ilinde Polatlı 2 Cad.idil sokakno:44 Andiçen mahallesi Sincan adresinde bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi

Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Burçin Cansu Bozca Leke Tedavisi

Cilt lekesi tedavisi için gittim ettiği ilaçları 6 ay kullandım, lekelerden kurtuldum. tedavi aşamalarını detaylı bir şekilde anlattı kendimi rahat ve güvende hissettim. memmun kaldım alanında başarılı bir doktor tavsiye ederim.

Doğrulanmış
    Doktor: Doç. Dr. Doğan Atan Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

Doğan hocamla o gün rastgele bir kbb hekimine annemi vertigo için muayene ettirmek istediğimde tanışmıştık. Kendisi annemin vertigo muayenesinde aşırı titiz ve detaylı bir yaklaşımda bulundu ve tedavisinden çok memnun kaldık. Sonrasında ben kendimde bulunan uyku apnesi şikayetleri için muayene ve ameliyat oldum. Ameliyat olalı yaklaşık 2 sene oldu. Farengoplasti ve septoplasti ameliyatlarını beraber oldum. Ameliyat öncesi sonrası ve tüm süreçlerde kendisine çok teşekkür ediyorum. Semptomlarım da ameliyat sonrası çok iyileşme oldu. İyi çalışmalar diliyorum.

Doktor: Uzm. Dr. Demet Ersivri Mezoterapi

Canım hocamı iyki tanımışım.İlk günden itibaren güler yüzlü,pozitif,naif,işini severek yapan tavırlarıyla kendisine güvenim de saygım da sonsuz.Saç dökülmesi sikayetiyle basvurdum hocama.Mezoterapi tedavisi görüyorum.Saç kalitem arttı parlak ve gür duruyo.İyki varsınız Demet hocam ...

Uzm. Dr. Demet Ersivri

RİCE EDERİM,NE DEMEK... HER ZAMAN BEKLERİM.

Doktor: Prof. Dr. İsmail Hakkı Özerhan Diğer

18.05.2023 tarihinde endoskobi yapılarak hocamız tarafından ön tanı "MİDE KANSERİ" olarak tasdik edildi ardından tomografi ve biyopsi patoloji alınarak ve patoloji sonucu bekledimiz esnada hocam zaman kaybı olmamak adına port kateter taktı hocamıza tüm içtenlikle güvenerek, ardından 6 kez kemoterapi ilacı alındı ve cerrahi boyutu onaylandı,"Mide Total alındı" ameliyattan çok korkuyordum babam için elinden gelen tüm herşeyi yaptı hocamız, ameliyat başarılı geçti güzel nitelendirildi babamın sağlığı iyiye gidiyor artık çok şükür.
    Hocamızı anlatmakla bitiremem okadar güzel yürekli hocam'ki her gördüğümüz esnada tebessümle yürekten emanet oluyoruz ve babam İsmail hocam için ne gelirse hocamdan gelsin der adamcağız hocamı gördükçe rahatlıyor babamın hayaline umud olan hocam, Allah razı olsun Ailecek, aynı zamanda sığınabildiğimiz bir liman oldunuz, her zaman yanımızda olduğunuz sıkıntılarımızı çözdüğünüz ve bize mutluluk verdiğiniz için size minnettarlığımızı ifade ediyoruz.

Doktor: Doç. Dr. Doğan Atan Rinoplasti

Yıllardır hastası olduğum Doğan hocama 15.11.2022 tarihinde Rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi, ameliyat anı ve sonrasında benimle titizlikle ilgilendi, destek oldu, korkularımı yendi. Gece gündüz demeden işini severek, hakkını vererek yapan pırlanta gibi bir doktorum olduğu için çok şanslıyım. Ameliyattan sonra bile kendi hayatıma dönmem çok kısa süremi aldı, ağrılarım, şişliğim ve morluğum olmadı diyebiliriz. Eli o kadar hafif ki.. Ameliyatımın üzerinde zaman geçti ancak ilgi, sorumluluk asla azalmadı. En ufak bir durumda kendisine rahatlıkla ve hiç sorunsuz ulaşabiliyorum. Bana bu güveni verdiği için kendisine sonsuz teşekkür ederim. Tüm çevreme öneriyorum hiç şüphesiz. İyi ki varsınız, hep var olun

Doktor: Doç. Dr. Doğan Atan Rinoplasti

Burun kemiğim de bulunan eğrilik ve konaklarımın şiş olması nedeniyle 19 Mayıs 2022 tarihinde ameliyat oldum. Ben daha önce nefes almamışım diyorum. Şekli de tam istediğim gibi gayet doğal oldu. Ameliyattan sonra hocamın da öncesinde belirttiği gibi şişme morarma olmadı. Hayatıma normal şekilde devam ettim. Doğan hocama herşey için çok teşekkür ederim.

Doktor: Doç. Dr. Doğan Atan Kulak Burun Boğaz Randevusu

Nefes almakta zorlaniyordum kulağımda dolgunluk hissiyati yaşıyordumm burun kemiği eğriligi ameliyatı oldum şikayetlerim ortadan kalktı, ameliyat sonrası iyileşmem de kolay oldu hocamın elleri dert görmesin .

Doktor: Uzm. Dr. Demet Ersivri Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

Yüzümde uzun süredir geçiremediğim lekelerim vardı ne yaptıysam faydası olmadı doktor hanıma leke mezoterapisi için gittim bunun yanı sırada gece ve gündüz kullanacagım kremleride verdi lekelerimde %80 azalma oldu çok menmun kaldım.

Uzm. Dr. Demet Ersivri

RİCA EDERİM,MEMNUN VE MUTLU OLDUĞUNUZA SEVİNDİM. GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Doktor: Uzm. Dr. Demet Ersivri Leke Tedavisi

2022 Ekim ayında sizin gözetiminde ve desteğinizle başladığım leke tedavisi çok başarılı sonuç verdi ayrıca kırışıklık için yaptığınız çalışmada ayrı bi özgüven kattı şahsıma. Çok teşekkürler.

Uzm. Dr. Demet Ersivri

Rica ederim, mutlu olmanıza çok sevindim.

Doktor: Uzm. Dr. Demet Ersivri Leke Tedavisi

Merhabalar canım doktorumuz.
    2022 yılında leke tedavısı gordum cok inatcı bir lekem vardı demet hanımın kullanmış oldugu tedavi ve kremlerle sonunda lekem demet hanımın guzel yöntemiyle cok guzel bır sonuc almıs oldum.ve cevremdekı herkese gerçekten gitmeleri gerektiğini soyledım ve gıden arkadaslarım cok memnun kaldı . Doktorumuza gönül rahatlığıyla herzaman gitmenizi tavsiye ederım. ilgi ve alakasına cok tesekkur ederım

Uzm. Dr. Demet Ersivri

Merhaba,memnun kalmanıza sevindim.Her zaman görüşmek üzere.

İletişim

Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan 06900 Google Haritalar'da göster
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, ... Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Ace European Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, HDI Sigorta, Neova Sigorta, Ray Sigorta, Ethica Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Diğer (İade), Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Hür Sigorta, Zurich Sigorta, Şeker Sigorta, Inter Partner Assistance, Liberty Sigorta, Fiba Sigorta, Aviva Sigorta, Tarsim Sigorta, New Life Yaşam Sigorta, TEB Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türk Exim Bankası, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akşehir Ticaret Borsası, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Bafra Sanayi ve Ticaret Odası, Beyşehir Ticaret Odası, Care & Create, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları, IMKB, İstanbul Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş., Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret Borsası, Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası, Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı, Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu, Terme Ticaret Borsası, Terme Ticaret Ve Sanayi Odası, Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu, Ünye Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı, PTT, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Sınai to Sanayi, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Asya Emeklilik Ve Hayat, Avivasa Emeklilik Ve Hayat, BNP Paribas Cardif Emeklilik, Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Doğa Sigorta Kooperatifi, Garanti Emeklilik Ve Hayat, Halk Hayat Ve Emeklilik, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Katılım Emeklilik Ve Hayat, Medilab Assist, Metlife Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, PTT Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Fiba Emeklilik, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta, Anadolu Hayat Ve Emeklilik Tüm sigortaları göster
İlgili aramalar