Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi
Kocasinan Mah. Okullar Sok.No:30, Lüleburgaz
g....g
İki çocuğumda da değişmeyen tek adresimiz Mesut Bey. Çocuklara yaklaşımı, sabrı ve her detayı sakin ve anlaşılır şekilde anlatması sayesinde her zaman içimiz rahat. Bir anne olarak evlatlarımı gönül rahatlığıyla emanet edebildiğim, güven veren bir hekim. Alanında gerçekten çok başarılı ve kesinlikle tavsiye ederim.
ca...a
15 aylık kızım ateşkendiği ve geniz akıntısı olduğu için doktora götürdük. Kan tahlili ve burundan grip için sürüntü alınacağı söylendi. Test sonuçları sonrasında tahlillerin temiz olduğu boğazların kızardığı bu nedenle antibiyotik verdi söylendi. İlaçları 5-6 gün kullanmamıza rağmen çocukta iyileşme olmadı. Bu süreç nedeniyle başka uzmana görünüp yeniden tahlil ve burun sürüntüsü verdiğimizde çocuğun domuz gribi olduğunu öğrendik. Yapılan testin yanlış olması nedeniyle boşuna antibiyotik kullanmış olduk.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Merhabalar, İstanbuldan Lüleburgaza sırf hocamız için gittik annemin vücudunda ki kitleler için sadece yüzeysel bakarak tümör dediler. Ama Casim Hocamız USG ile ayrıntılı incelediğinde İltihap olduğuna kanaat getirdi. İyi ki böyle hocalarımız var. Tüm konuşmalarıyla soru işaretlerini siliyor. Yeminli hocalara az rastlanıyor. İyi ki varsınız hocam.
ze...n
Canımı güvenle emanet ettiğim doktor. Ayak ağrısı için gittim. Kendisinin ilgisi ve verdiği tedavinin işe yaraması sayesinde eski sağlıklı yürüyüşüme kavuştum.
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi, Lüleburgaz şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi, Lüleburgaz şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Radyolog, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi, toplam 25 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Kateter Yerleştirme, Akciğer Biyopsisi, Anjiyografi, Karotis Ultrasonu, Lazer İle Varis Tedavisi, Abdominal Ultrasonografi, Karaciğer Biyopsisi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Rahim Filmi.
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta/danışan, Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi nerede?Lüleburgaz Özel Derman Hastanesi adresi Kocasinan Mah. Okullar Sok.No:30 Lüleburgaz şeklindedir.