Hakkımızda

İstanbul Medipol Üniversitesi'ne bağlı olarak hizmet veren Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi, Anadolu Yakası’nda 19 branşta sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hastane, yoğun bakım üniteleri, 6 ameliyathane, laboratuvar, acil servis ve tedavi üniteleriyle hastalara kesintisiz hizmet sağlamaktadır.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Zurich Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Ö

Oğlumuzun hipospadias ve sünnet ameliyatı için bizimle gayet gerçekçi, şeffaf ve güvenilir bir şekilde ilgilenen hocamız Allah razı olsun

• Op. Dr. Mehmet Şerif Arslan Diğer  •

Cihangir hocamız Bebeğimin böbrek genişlemesi up darlık takibinde süreci tane tane anlatarak aklımızdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Çok ilgili ve merhametli bir yaklaşımı var. Ameliyat öncesi ve sonrası tıbbi yönlendirmeleriyle bize çok yardımı dokundu. Çocuk nefrolojisi alanında kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki yolumuz sizinle kesişti

• Prof. Dr. Cihangir Akgün Çocuk Nefrolojisi Randevusu  •

Bebeğimin idrar kanalındaki darlık (Up darlık) sürecinde tanıştığımız Sayın Mehmet Şerif hocamız, hem mesleki tecrübesi hem de güven veren yaklaşımıyla bizleri çok rahatlattı. Ameliyatın başarısı ve sonrasındaki titiz takibi güven verdi. Çocuk cerrahisi alanında bilgi ve tecrübe arayan tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emeklerinize sağlık hocam, elleriniz dert görmesin

• Op. Dr. Mehmet Şerif Arslan Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Ş

Rahatlatıcı ve destekleyici tavrı sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim.

• Op. Dr. Şerife Kadriye Erdem Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Zeynep hoca çok tatlı dilli, hamilelik sürecimi başından itibaren kaygılarımı azaltacak şekilde güzel bir üslupla yönetiyor. Minnettarım kendisine

• Op. Dr. Zeynep Akçöltekin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Doktorum çok iyi pozitif bir doktordu kaygılarım olmasına rağmen ilk defa yaptığım muayenelerde bile çok hassas ve kibardı

• Op. Dr. Hüsniye Sedef Binöz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Beni çok iyi dinledi ve anladı. Tedavimi ihtiyacımı karşılayacak şekilde doğru planladı.Kendisini güleryüzü ve insancıl yaklaşımı için tebrik ederim.

• Uzm. Dr. Ayşe Pınar İyibozkurt Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Tetkikler ve hastalığımla ilgili detaylı bilgi paylaşımı güven verdi, iletişimi harika bir doktor sıcak,samimi, güler yüzlü , pozitif

• Prof. Dr. Ali Zorlu Kardiyoloji Randevusu  •

İlk randevumdan bu yana gerek ilgi alakası gerekse vermiş olduğu ilaçlar bende pozitif olarak etki yarattı. Not alarak her randevuya geldiğimde bir önceki randevumuzda neler konuştuğumuzu özet olarak geçti.

• Uzm. Dr. Uğur Öner Psikiyatri Randevusu  •

İlk görüşte tanı koymaya çalışan bir doktor. Bizim deneyimimizde bunda pek başarılı olmadı. 2 aylık bebeği o an için aç görüp mamaya başlatmaya çalıştı. Neyse ki güvenip başlamadık. Mamaya gerek kalmadan anne sütüyle devam ettik. Sonra daha da vahimi torba ile idrar alarak eser miktarda çıkan lökosit esteraz sonucuna göre idrar kültürünü beklemeden bir antibiyotik yazdı. Biz güvenip yine başlamadık. Çünkü bebeğin genel durumu iyiydi. Yeniden sonda ile yaptırdığımız idrar kültürü temiz çıktı ancak biz bir hafta endişelerle geçirdiğimiz ile kaldık. Bu sebeplerle ve özellikle muayene süresinin kısalığı ve doktorun ilgisizliği nedeniyle 3. seansımızda gittiğimize çok pişman olup devam etmeyi bıraktık.

• Dr. Öğr. Üyesi Murat Cömert Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •