Hakkımızda

Medipol Üniversitesi Sefaköy Araştırma ve Uygulama Hastanesi, akademik kadrosu ve teknolojik altyapısı ile sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hastane, Sefaköy ve Küçükçekmece başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet vermektedir. Poliklinik muayeneleri, cerrahi işlemler ve doğum hizmetleri ile sağlık alanında faaliyet göstermektedir.

Hasta odaklı yaklaşımıyla sağlık hizmeti sunmaya devam eden hastane, ilgili mevzuat ve etik kurallar çerçevesinde faaliyet göstermektedir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Dizimle ilgili bir problemden dolayı iyi bir doktor arayışım sonunda Sayın Dr. Levent beyi burda yapılan olumlu yorumlardan dolayı tercih edip randevu aldım."Acaba abartılıyormu" diye düşünüp gittiğim muayenede kendisi beni rahatsızlıgımla ilgili sordugum her soruya sabırla ve açıklayıcı bir şekilde cevap verdi.Saygılarımla

• Doç. Dr. Levent Bayam Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Birkaç sene önce Erkin hocaya gittiğimde cildimde çözemediğim komedon sorunum vardı. Kendisinden birçok serum vb. şeyler önermesini istesem de kendisi bana en etkili iki kremi söyleyip bunları kullanıp güneş kremimi de ihmal etmezsem çözüleceğini başka bir şeye gerek olmasığını söylemişti. Birçok ğeünle halledemediğim sorunu Erkin hocam sayesinde çözdüm, seneler boyunca cildim pürüzsüz ve sorunsuz kaldı.

• Doç. Dr. Erkin Pekmezci Dermatoloji Randevusu  •

Kızımın Geniz eti ve Bademcik probleminden dolayı tesadüfen gittiğimiz bir doktordu. Hocamız muhteşem bilgi birikimine sahip ve çok güler yüzlü bir doktor. Geniz eti ve bademcik küçültme ameliyatımızı yaptı, çok memnun kaldık. Mesleğini severek yaptığı çok belli. Çalıştığı asistanları da çok iyi. Bundan sonra KBB için gideceğimiz tek doktorumuz. İyi ki Varsınız Değerli Hocam.

Z

Dizimin ağrısıyla gittim, 5 dk muayene etti röntgen ve MR istedi. Ön çapraz bağlarımın koptuğunu söyledi ameliyat gerekli dedi. Hastayla iletişimi çok kötü. Güvenmediğim için 2 doktora daha gittim ikisi de çağraz bağlarımın kopmadığını kesinlikle ameliyat gerekmediğini söyledi. Sadece ödem oluştuğunu söyledi. Kadir bey beni yanlış teşhis yüzünden ameliyata alacaktı. Hiç önermiyorum, asla gitmeyin

• Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öznam Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Kızımı burun kanaması şikâyetiyle Mustafa Bey’e götürdük. Kamera ile detaylı bir muayene yaptı, durumu bize de gösterdi. Verdiği tedaviden sonra kontrole çağırdı ve tekrar baktığında kanama alanlarının geçtiğini gördük.İleriye dönük tavsiyelerde de bulundu. Çok ilgili ve sakin bir doktor. Çocuğumu hiç korkutmadan, sabırla ve açıklayıcı şekilde muayene etti. Tüm sorularımıza net ve anlaşılır cevaplar verdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Op. Dr. Mustafa Korkmaz Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Tülay hanım okadar ilgili alakalı samimi içten bir doktor ki iyiki onda doğum yapmışım. İlk bebeğim sezeryan oldu okadar yumuşak kolay dı ki anlatamam. Tülay hanım tüm doğum sürecinde muayenelerde beni hep rahatlattı. Büyük bir şefkat ile doğumumu gerçekleştirdi. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca Medipol sefaköy Hastanesi'de gerçekten çok temiz tüm çalışanları çok ilgili alakalı. Hocamıza minnetarız.

• Op. Dr. Tülay Yorulmaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Istanbulun en kral hocasidir. Acayip isinde iyidir zaten gecmisi olsun hastalara yaklasimi olsun daha oyle bi hoca yoktur dizden iltihaptan surunurken gittigim hastaneler doktorlar bana kapi kapatirken siz dizime direkt mudahele yaptiniz akabinde yarim saat bilgilendirdiniz
    Allah sizden binlerce kez razi olsun rabbim size uzun omurler versin...

• Doç. Dr. Levent Bayam Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Eşimi getirmiştik, öksürük eklem ağrısı ile. Memnun kalmadık.

• Dr. Öğr. Üyesi Erkan Kılıç Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

T

Bugün alerjim nedeniyle Mustafa Korkmaz hocaya muayene oldum ve kendisinden inanılmaz memnun kaldım. Son derece güler yüzlü, ilgili ve samimi bir doktor. Hastasına değer veren, detaylıca dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşan bir hekim bulmak gerçekten çok kıymetli.

Daha önce alerji ilaçlarımı ve KBB muayenelerimi farklı bir doktorda yaptırıyordum ama Mustafa Korkmaz hocayla tanıştıktan sonra kesinlikle artık tercihim kendisi olacak. Eğer alanında uzman, insana güven veren ve gerçekten ilgilenen bir doktor arıyorsanız, hiç düşünmeden kendisine muayene olabilirsiniz!

P

2015 yılında oğlumun doğumunda büyük bir korku ile gitmiştim Tülay hanım a ama bu kadar ilgili hastasına bu kadar öz verilir olacağını tahmin bile edemezdim. İlk oğlumun doğumu öyle kötü geçmişti ki 2 . Doğumda aynı şeyler başıma gelir mi korkusu çok yüksekti. Medipol Sefaköy başka bir Dr önermişlerdi 2 kontrolü o Dr yapmıştık sonrasında Dr hastaneden ayrılmiş ve Tülay hanıma kontrol için gittim ve iyi ki de gitmişim doğum ve sonrası sorunsuz gecmişti. Tülay hocanın resmini görünce yorum yapmak istedim. işini severek yapan harika bir Doktor kendisi.

• Op. Dr. Tülay Yorulmaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •