Diğer kurumları göster

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Sayat Abdullayeva Kalabalık Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İlk gebeliğimde Sayat hocayla tanıştım maalesef bebeğin kalbi durduğu kürtaj olmak zorunda kaldım. İşlem hakkında bilgilendirmesi, işlem öncesinde ve sonrasındaki ilgisi çok samimiydi. Tekrar gebelik düşündüğümde gideceğim tek isim

K
    Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Öncelikle Allaha çok sukur 1.şansım arastıranlar bilirler ince bagırsagımda tespıtı neredeyse imkansız ve ince bagırsakta cok az rastlanılan Neroendoktrın Tumorun tespıt edılmesıydı. 2.şansım ise cok degerli Sayın Türkmen Badahır hocamla tanısmamdı. Gayet net ve sonuc odaklı birisi ve daha ilk tanısmada kendine olan guvenı ve bilgisi ile karsınızda oyle bir duruyorkı baska doktor aramama bıle gerek kalmadı ve aklımda ufacık bır suphe olmadan benım doktorum bu dedım. Ameliyat olacak kişi guven arıyor ve Türkmen Hocam o guvenı cok kolay saglıyor. Çok zor bir ameliyatımı o kadar kolay bir hale getırdıkı 3. Gunun sonunda taburcu olacak guc ve direncteydım.Ameliyat öncesi ve sonrası sıkı takipçi ve son derece ilgili birisi. Aynı zamanda o zor amelıyat sırasında sorunlu olan safra kesemı bıle aldı. Gayet profesyonel ve disiplinli. Bende yorumlara bakarak Turkmen Hocamı buldugum ve bu yorumların degerlı oldugunu dusundugum ıcın Turkmen hocama canıgonulden guvenebılecegınızı temin edebilirim.

R
    Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Şüheda hocamla hamilelik sürecimde tanıştım. Hem hamileliğim boyunca hemde doğumda çok güzel ilgilendi. Tedirginliklerim ve korkularım vardı. Kendinden emin tavrı ve beni takıldığım her konuda aydınlatmasıyla çok rahat bir süreç geçirdim. Doğumumda sorunsuz, rahat geçti.

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Dr. Emine Şuheda Atılgan'la tanıştığımızdan beri, onun bilgisine, yeteneğine ve profesyonelliğine derin bir saygı duyuyorum. Oğlumuzun doğumunda da bizimle olan hocamın sabrı, hassasiyeti ve anlayışı bana büyük bir güven verdi. İlk görüşmeden itibaren kendimizi emin ellerde hissettik. Bize her zaman ayrıntılı ve anlaşılır bir şekilde bilgi verdi ve tüm süreç boyunca rahatımızı sağladı. Hem bilgi ve becerisi hem de hastalarına karşı gösterdiği içtenlik ve anlayış ile harika bir doktor. Herkese tavsiye ederim. Kendisine tüm çabaları ve destekleri için minnetarız. Hakkını ödeyemeyiz.

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Rahmim de bulunan kitle ile ilgili çok korkutmuşlardı sonrasında Emine hocama gittim benim gayet doyurucu şekilde bilgilendirdi beraberce durumu değerlendirdik sonucunda ameliyat oldum ve hızla toparladım kendisine çok şey borçlandım kesinlikle en ufak bir şüphe duymadan gidebilirsiniz.

Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Annemi miyomlarından dolayı götürdüm güleryüzü ve samimiyeti ile hemen kaynaştılar niçin ameliyat olması gerektiğini detaylı anlattı sonrasında ameliyat başarılı bir şekilde geçti Allah razı olsun kesinlikle tavsiye ederim.

T
    Op. Dr. Levent Kartal Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kulak tıkanıklığı için gittim damla verdi 3 gün kullan sonra gel temizleyecez dedi açılmış diyor ilgi alaka 0 hiç memnun kalmadım

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Prof. Dr. Ahmet Menkü Diskektomi

TEDAVİNİN İLK ŞARTI DOĞRU TEŞHİSTİR!!!
    Yaşadıklarım tamda bunun kanıtıdır.
    Kayseride hemen herkesin övmekten yere göğe sığdıramadığı ahmet menküye MR ve sol kol dirsekte sinir sıkışması EMG sonuçlarımla birlikte Sol el serçe parmak, yüzük parmağı ve sol kolda ağrı şikayeti ile muayeneye oldum. Boyun fıtığından ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ağrıların geçer eski sağlığına kavuşursun dedi. Ameliyat oldum. Ameliyat tan 2 gün sonra önceki ağrılar ve buna ilave sağ kolda da ağrı başladı. Yanına gidip bunları söylediğimde bana sol dirseğinde sinir sışması var ağrı ondan dedi, ameliyat sonrası sağ kolda oluşan ağrıya bişey bulamadı ve ağrı kesici ilaç verip gönderdi. Şaka gibi, zaten muayeneye gittiğimde EMG (sinir sıkışması testi) ile gittim şikayetimde buydu. Tedavidende sonuç alamadığım gibi dahada kötü oldum. Yaşadığım travma, çektiğim acılar yanıma kar kaldı.
    Allah vicdan merhamet versin.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Özgüç Altun Randevu

Bir arkadaş tavsiyesi üzerine esimin 2. hamileliginde kendisiyle tanismis olduk.Mesleki bilgisi ilgisi alakasi guler yüzü sabirla dinleyip kesin cevaplar vermesi her zaman icimizi rahatlatti.9 ay boyunca takibimizi yapti. Bu surecte her zaman kendisine ulasabildik. Dogum zamani ve sonrasinda da surekli takip etti bizi. Kendisiyle hala gorusup tavsiye almaya devam ediyoruz. Sesini duymak insana enerji veriyor. Iyi ki varsınız Özgüç Altun.

Y
    Op. Dr. Emine Şuheda Atılgan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Gebelik sürecimde ne zaman ihtiyacım olsa iletişime geçip tüm sorularımı samimiyetle yanıtlayan doktor hanımı gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Memorial Kayseri Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Memorial Kayseri Hastanesi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikolog, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Cerrahı, Mikrobiyolog, Neonatolog, Onkolog, Akupuntur Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
  • Memorial Kayseri Hastanesi, toplam 384 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Doppler Ultrason.
  • Hayır, şu anda Memorial Kayseri Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Memorial Kayseri Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Memorial Kayseri Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Memorial Kayseri Hastanesi adresi Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010 Kocasinan şeklindedir.