Diğer kurumları göster

• Güneş Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • SGK
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

K

doktor beyin ilgisi mükemmeldi hastayı dikkatle dinliyor

• Op. Dr. Mehmet Kızıldereli Diğer  •

Geçtiğimiz ay geçirdiğim başarılı bypass ameliyatı öncesinde uzun bir süre sırt ve göğüs ağrılarıyla mücadele ediyordum. Daha önce herhangi bir kalp hastalığı teşhisi konmamıştı ve sadece tansiyon ilacı kullanıyordum. Ağrılarım nedeniyle birçok farklı branşa başvurdum neredeyse her bölümü gezdim. Ancak asıl sorunun kalbimde olduğunu kimse fark edemedi.
    Ta ki Dahiliye Uzmanı Sayın Dr. Yasin Bey’e muayene olana kadar. Kendisinin dikkatli yaklaşımı, geniş bakış açısı ve mesleki öngörüsü sayesinde kalp hastası olduğum ortaya çıktı. Bir an önce iyi bir merkezde anjiyo yapılmasını tavsiye etti. Onun yönlendirmesiyle yapılan tetkiklerde biri %100, diğerleri %90 oranında tıkalı 3 ana damarım olduğu tespit edildi ve acil olarak bypass ameliyatına alındım.
    Bugün sağlıklıysam, bunu büyük ölçüde Dr. Yasin Bey’in titizliğine ve doğru yönlendirmesine borçluyum. Belki de onun dikkatli yaklaşımı olmasaydı geç kalınacaktı. Böyle doktorlara her zaman ihtiyacımız var.

• Uzm. Dr. Yasin Kocaöz Diğer  •

Sibel hanıma daha önce yazdığı ilaçların yan etkisi çok olduğu için yeni ilaçlar yazdırdım.Bu ilaçlar sonucu ilk gün 2 saat uyudum daha sonraki 3 gün sıfır uyku sorunu çektim.

• Uzm. Dr. Sibel Kılınç Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Bir tanıdığım tavsiye etti sol fıtık ameliyatı için gittim MUAYNE ve ameliyat dedi çok güven veren bir tavrı vardı neticede oldum ve sağlıklıyım

• Op. Dr. Nurettin Teker Diğer  •

El bileğimdeki sinir sıkışma problemimi ameliyat ile tedavi eden ve beni ağrılarımdan kurtaran hocam ile yıllardır korktuğum bu süreci anlayışı ve desteği ile kolayca atlattım. Ameliyat ,randevu , kontrol bütün süreci sabrı ve anlayışıyla çok güzel yöneterek beni sağlığıma kavuşturdu.

• Op. Dr. Benan Baysoy Avinçsal Diğer  •

Herkese merhaba, yaklaşık 13 yıldır belfıtığımdan dolayı aralıklarla olan sıkıntılarım vardı. 7 ay önce Benan Hanım'a bel ağrısıyla beraber şiddetli sol bacak ağrısı şikayetiyle gittim. MR sonucuma göre bel fıtığımın patlamış olduğunu öğrendik. Öncelikle detaylı bir şekilde durumu anlattı doktor hanım sonrasında da süreci öyle güzel yönetti ki şükürler olsun ameliyat olmadan topladı bel fıtığım. Şuan normal hayatıma döndüm.

• Op. Dr. Benan Baysoy Avinçsal Diğer  •

Güler yüzlü yaklaşımı ve etkili tedavisinden çok memnun kaldık. Uzun zamandır süren ve beni uyutmayan bel ve sırtım çözümü oldu. Böyle hekimlerin artmasını dilerim,başarılarınız devam etsin hocam.

• Op. Dr. Benan Baysoy Avinçsal Diğer  •

Dr bey annemin katarak ameliyatını yaptı . iletişimi gerçekten çok iyiydi problemi ve çözüm yolları konusunda bize ayrıntılı şekilde bilgi verdi. Kendisinden çok memnun kaldık.

• Op. Dr. Birol Sürücü Göz Hastalıkları Randevusu  •

Tırnak mantarı için gittim. İlgilendi oturdu muayene etti, çözüm önerilerini doğruları yanlışları anlattı. Devlet hastanelerinde standardın üzerinde bir doktor. 10 üzerinden 11

• Uzm. Dr. Rana Başara Şahin Diğer  •

26 yaşındayım 8 yaşında kulak tüpü ve bademcik ameliyatı oldum ve çok memnunum teşekkür ederim alanında çok başarılı kendisine burdan kucak dolu sevgilerimi iletiyorum

• Uzm. Dr. Gültekin Albay Diğer  •