Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 12 adet acil tıp uzmanı, 6 adet adli tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 17 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 7 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 4 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 12 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 7 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 11 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 13 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 12 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet hematoloji uzmanı, 9 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 15 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 8 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 16 adet kardiyoloji uzmanı, 6 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 4 adet neonatoloji uzmanı, 10 adet nöroloji uzmanı, 14 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 9 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 12 adet tıbbi patoloji uzmanı, 10 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Mersin ilinde İhsaniye mahallesi 4935 sokakno:3 Mersin adresinde bulunmaktadır. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3243374300 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir 33110
  • Diğer (İade)
  • SGK

R

Emel hanımın 14 senelik hastasıyım beyin tümöründen ameliyat yapmıştı beni güler yüz ilgi alaka çok yüksek düzeyde oraya giden hastalar için moral çok önemli gittiğinizde hastalığınızı bir süre de olsa unutuyorsunuz... Hastalara karşı Güler yüzlü olunca hem moralman hemde psikolok tedavisi almış oluyorsunuz(iyi anlamda)...

• Prof. Dr. Emel Avcı Beyin Anevrizması Onarımı  •

Göktekin Hoca, yıllardır korktuğum karın germe ameliyatımı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. İyileşme sürecim çok rahat geçti. Sezaryen izi ve o bölgedeki yağlanma nedeniyle uzun süredir mutsuzdum ve bu ameliyat için birçok doktorla görüştüm. Amerika’da yaşamama rağmen Mersinli olduğum için Göktekin Hoca’nın ismini sıkça duymuştum. Ameliyat sonrası en az 3 hafta Türkiye’de kalmam gerektiğini söylemesi, ne kadar titiz bir doktor olduğunu gösterdi. Diğer doktorların çoğu 10 gün sonra uçabileceğimi söylemişti. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreci detaylıca anlattı. Ameliyat izlerim daha hemen sonrasında bile çok iyiydi. Sosyal hayata 6 gün sonra, çalışmaya ise 3 hafta sonra döndüm. Şu an ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti ve izlerim yok denecek kadar az. Süreç boyunca tüm sorularım sabırla cevaplandı. Göktekin Hoca’ya ve ekibine çok minnettarım. Güvenle herkese tavsiye ediyorum.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Ramazan Hocam bakarak hastalığın teşhisini koymasına rağmen tetkikler yaptı.Ultrasonu kendisi detaylı bir sekilde yaptı.

• Doç. Dr. Ramazan Gen Tiroid Kan Testleri  •

Sert görünümünün altında pamuk gibi bir kalbe sahip çok kıymetli bir hekim. Başka bir hastaneden üniversite hastanesine yönlendirilmem sonucu Hüseyin Hoca ile tanıştım. İlk gebeliğimdi çok istediğim bebeğimi acı bir tecrübeyle kaybettim; hastaneye geldiğimde artık çok geç kalınmıştı. Keşke daha erken fark edilebilseydi, eminim elinden gelenin en iyisini yapardı. Bugün tekrar muayene oldum ve tüm sorularımı sabırla, açık ve anlaşılır şekilde yanıtladı. Gebelik takibi artık yapmayacağını söyledi; şu an gebe değilim ama Allah yeniden nasip ederse, sürecimin kendisi tarafından takip edilmesini çok isterdim.

• Doç. Dr. Hüseyin Durukan Diğer  •

Rabbim sizden binlerce kez razı olsun hocam,polikistik overli 8 yıllık evliydim.İlk tüp bebek deneyimimdi,hocamız gerçekten çok iyi biri hep kızım diye hitap ederdi.o kadar ki insan halinden anlayan iyi bir insan ki hastasını koridorda dahi görse selamlaşıp hal hatır sorup ilgilenir. Rabbim binlerce kez razı olsun hocam tüp bebek sonucu ilk denemem de gebe kaldım.
    Başarılarınız daim olsun, Sizin ve ekibinizin hakkı asla ödenmez

• Prof. Dr. Faik Gürkan Yazıcı Diğer  •

Uzun yıllardır kalp pili kullanmaktayım ,bu süreç içerisinde hep Oben hocamın bilgisine güvenerek hareket ettim , ameliyatlarımın hepsine korkmadan girdim .. çok titiz , başarılı ve mükemmel bir doktor…Oben hocamın sayesinde başarıyla çıktım …

• Prof. Dr. Oben Döven Diğer  •

osman hoca ya endoskopi kolonoskopi oldum.tedavinin her aşamasında ilgisi ,alakası güler yüzlü olması, bilgi ve tecrübesiyle mükemmel bir doktor.ihtiyacı olan herkese gönülden tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Osman Özdoğan Diğer  •

Göz kapağı ameliyatımı olduğum Doktorum. İyi ki kendisine rastlamışım, sonuçtan çok memnunum, ameliyat sürecinde herhangi bir kızarma morarma yaşamadığım gibi iyikeştikten sonra o kadar doğal bir görünüme kavuştu ki çok doğal görünüyor. başkalarıyla kıyaslayınca kendimi çok şanslı hissediyorum. Doktor bey gerçekten işinin ustası ve hatta işini sanatçılık mertebesine yükseltmiş.

K

Revizyon burun ameliyatımı yapan doktorum..
    Burnum çok sorunluydu hem sağlıksal hem görüntü açısından çok zor bir ameliyat olduğunu doktor olmasanızda fark edebilirdiniz.Göktekin hocam sayesnde nefes almaya başladım, görüntü olarakta çok mutluyum Kendisine her fırsatta dua etmeden geçemiyorum.Vakit ayırıp ameliyatım hakknda uzun uzun bilgilendirdi.ilgisini eksik etmedi. hala iletişime geçip danışabiliyorum. hiç abartmıyorum tanıdığım tanımadığım herkesin sorduğu bir buruna çevirdi. Hastaneden çıkana kadar personellere hemşirelere ilgilenmeleri için ricada bulundu. Yüzüme sürekli buz koydurup biraz bile ödem veya morluk oluşmasına izin vermedi. Ayrıca ağrı sızı acı hiç bir şikayetim olmadı. Bir önceki ameliyatımın verdiği korkuyla gitmiştim oysa en iyi şekilde taburcu etti.Doktor arayışında olan herkese şiddetle öneriyorum.

R

Oğlumun başındaki kitle için bir çoğu doktora götürdüm, Kawasaki ve Nf1 hastalığı nedeniyle bir çoğu doktor yapamam dedi.Sonrasında Emel hoca ile görüştüm tüm olasılıklara rağmen bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapabileceğini söyledi ve bizde ona Güvendik.ameliyat başarılı geçti ve evimize döndük çok şükür.Bence Emel hoca Dünya da sayılı doktorlardan biridir.

• Prof. Dr. Emel Avcı Diğer  •