Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 12 adet acil tıp uzmanı, 6 adet adli tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 17 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 7 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 4 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 12 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 7 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 11 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 13 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 12 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet hematoloji uzmanı, 9 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 15 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 8 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 16 adet kardiyoloji uzmanı, 6 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 4 adet neonatoloji uzmanı, 10 adet nöroloji uzmanı, 14 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 9 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 12 adet tıbbi patoloji uzmanı, 10 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Mersin ilinde İhsaniye mahallesi 4935 sokakno:3 Mersin adresinde bulunmaktadır. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3243374300 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir 33110
  • Diğer (İade)
  • SGK

Randevu sırasında çok güler yüzlüydü, çok anlayışlı ve ilgiliydi. İşlem öncesi ve sonrasında hem yardımcı oldu hemde tüm sorularımı cevapladı. Kendisinin işinde çok başarılı olduğunu düşünüyorum.

• Ass. Dr. Mürşide Çevikoğlu Diğer  •

2019 yılında karın germe, 2021 yılında ise meme protezi ameliyatı oldum. Her iki süreçte de en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Doktorum, ilk görüşmeden itibaren neyin mümkün olup olmadığını açık ve dürüst bir şekilde anlattı; bu da güven duymamı sağladı.
    Ameliyat öncesi planlama süreci çok titizdi. Vücuduma en uygun sonucu elde etmek için detaylı değerlendirmeler yapıldı. Ameliyat sonrası süreçte ise düzenli kontroller ve sürekli iletişim sayesinde kendimi hiçbir zaman yalnız hissetmedim.
    Bugün geldiğim noktada hem karın bölgemde hem de meme estetiğimde son derece doğal, dengeli ve estetik bir sonuç elde ettim. En önemlisi, kendimi çok daha iyi hissediyorum. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen sonuçların kalıcılığı ve görünümü beni hâlâ çok mutlu ediyor.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, işini gerçekten titizlikle yapan ve hastasına değer veren bir doktor.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Çift çene ameliyatı olmaya hem estetik hem de fonksiyonel sebeplerle karar verdim. Bu süreçte Göktekin Tenekeci ile görüştüm. Kendisi çok ilgili ve mütevazıydı; yaklaşımı güven vericiydi ve ameliyatta olacak her detayı açıkça anlattı. Bu da sürece daha rahat girmemi sağladı.
    Ameliyat öncesinde yaklaşık 1,5 yıl diş teli tedavisi gördüm. Bu hazırlık süreci ameliyatın başarısı açısından oldukça önemliydi. Ameliyat sonrası ilk iki hafta benim için en zor dönemdi; şişlik, hafif ağrı ve beslenme düzenine alışmak biraz zorlayabiliyor. Ama bunun geçici olduğunu bilmek motive edici.
    İyileşme ilerledikçe her şey çok daha rahatladı. Şişlikler indi ve sonucu net bir şekilde görmeye başladım. Geriye dönüp baktığımda, o zor geçen ilk haftalara kesinlikle değdiğini söyleyebilirim.
    Bu ameliyatı düşünenlere tavsiyem, süreci iyi araştırmaları ve doktorlarıyla güvenli bir iletişim kurmaları olur.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Göktekin Bey’e ulaşmamız çok zor oldu çok yoğun olduğu için randevu almakta zorlandık. Kızım meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyordu araştırmalarımız sonucunda Göktekin Bey’in bu konuda çok başarılı olduğunu gördük, son derece mütevazi çok güler yüzlü ekibiyle birlikte muhteşem işler yapıyorlar ameliyat için çok korkuyorduk ama Göktekin bey ve ekibi çok güzel bir ameliyat gerçekleştirdiler, korkularımızın tamamen yersiz olduğunu gördük, bir gün hastanede kaldık, ikinci gün direnlerle birlikte eve geçtik sadece direnlerin ağrısı oldu, onun haricinde göğüsle ilgili çok fazla agrilari olmadı, yazılan parolu sadece ilk gün içti, son derece konforlu bir ameliyat süreci geçirdik, sonuçtan çok memnunuz göktekin Bey’e ekibi iyi ki varlar. Göğüs küçültme ameliyatı olmak isteyenler hiç düşünmeden göktekin beye gelebilirler. Kızım 23 yaşında, kendine güveni geldi çok memnun kaldı ameliyattan, bugünden sonra,estetik ameliyatlarda Göktekin Bey’e geleceğiz.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Merhabalar 14 yıldır crhon hastasıyım Türkiye’nin bir çok illerinde görev nedeniyle çalıştım ve tedavilerime farklı illerde gastroentroloji polikiliklerinde devam ettim.2023 yılından beri Osman Hocamın hastası oldum ve tedavilerime kolonıskopi işlemi yaptı biyopsi vs. İşlemleri sonrası başladı ve 14 yıldır kullandığım pentesa ve imuran klasik ilaçların haricinde remicadeye başladı hocam ve çok şükür 3 yıldır remisyondayım crp değerim düşük Mersin için Osman hocam büyük kazanım hastaya yaklaşımı detaylı bilgilendirmesi ve alçak gönüllülüğü takdire şayen iyiki varsınız hocam saygılarımla

• Doç. Dr. Osman Özdoğan Diğer  •

Ç

Yaklaşık iki ay önce (Şubat 2026 ) Sevgili Göktekin hocamda meme küçültme ameliyatı oldum.İlk randevudan itibaren ilgisine,detaycılığına ,işine olan aşkına hayran kalmıştım.Bilgisi ve donanımı o kadar iyi ki kafanızda asla soru işareti kalmıyor ve süreci çok rahat atlatıyorsunuz.Göktekin hocamın titizliği sayesinde ne bir dikiş izi,ne bir ağrı son derece rahat bir süreç geçirdim.Ameliyat sürecinin başından sonuna kadar ilgisi,takibi asla azalmadı.Uzun süren bir işlem olmasına rağmen bir hafta sonunda normal hayatıma, iki hafta sonunda işime geri dönebildim.Ve böylece ikinci hayatım başlamış oldu.Hayallerinizi asla ertelemeyin ve gözünüz kapalı güvenin.Sonunda çok mutlu olacaksınız.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Bizim Dr Göktekin Bey ile yolumuz 7 sene önce kesişti.Trafik kazası geçirdik ve kızımın yüzü tanınmayacak derecede kötüydü Göktekin Tenekeci ismi bize çok kişi tarafından önerildi iyi ki önerilmiş ve yollarımız kesişmiş Bize tekrar umut oldu ve kızım şu an çok sağlıklı hayatına devam ediyor Plastik Cerrahide tek isim diyorum

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Göktekin hocamla Haziran 2024'te göz kapağı ameliyatı sayesinde tanıştım. Kendisi oldukça içten, samimi ve güler yüzlü bir yaklaşımla beni ameliyat konusunda en ince ayrıntısına kadar bilgilendirdi. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyat sonrasında bir komplikasyonla karşılaşmadım. Ameliyat sonrası takibiyle ilgisi son derece memnun ediciydi ve sonuç mükemmeldi. Herhangi bir ameliyat izi kalmadı. Bundan 1 ay kadar önce kendisine çok güvendiğim için yüz germe ameliyatı olmaya karar verdim. Ameliyatım yine çok başarılı geçti ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çok kısa sürede iyileştim ve en az yirmi yaş gençleştim. Göktekin hoca gerçekten çok ilgili, samimi, işini çok seven ve layığıyla yapan, alanıyla ilgili son gelişmeleri yakından takip eden ve uygulayan çok başarılı ve tecrübeli bir doktor. Aynı zamanda çok değerli biri. Onu tanıdığım için gerçekten çok mutluyum. Verdiği emekten ve gösterdiği ilgiden dolayı çok memnunum. Ayrıca onu herkese içtenlikte tavsiye ediyorum.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

Yaklaşık 4 ay önce, 68 yaşında yüz germe ameliyatı oldum ve bugün ne kadar doğru bir karar verdiğimi çok net görüyorum. Başta biraz heyecanlı ve endişeliydim, ancak doktorum Göktekin Bey ile ilk görüşmemden itibaren içim çok rahatladı. Kendisi son derece ilgili, profesyonel ve güven veren bir doktor. Süreci bana tüm detaylarıyla anlattı ve her sorumu sabırla cevapladı. Ameliyatım ve sonrasındaki iyileşme süreci düşündüğümden çok daha rahat geçti. Hiçbir sıkıntı ya da komplikasyon yaşamadım. Göktekin Bey bu süreçte de çok ilgiliydi, kontrollerimi titizlikle yaptı ve her aşamada yanımda olduğunu hissettirdi.Şu an ameliyatın üzerinden 4 ay geçti. Yara izlerim tamamen iyileşti ve neredeyse hiç belli olmuyor. En çok mutlu olduğum şey ise yüzümün çok doğal görünmesi; ifadem değişmedi, sadece daha genç ve dinlenmiş görünüyorum. Göktekin Bey’in hem mesleki başarısından hem de hastalarına yaklaşımından çok memnun kaldım. Yüz germe ameliyatı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

2024 Kasım ayında meme küçültme ameliyatımı Sevgili Göktekin hocam yaptı. İlk randevudan itibaren gerekli tüm açıklamaları en ince ayrıntısı ile paylaştı. Mütevazı ve samimi kişiliği aynı zamanda işine olan aşkı, bilgi ve donamı ile ilk görüşmede eşimle birlikte ameliyata karar verdik. İyi ki Göktekin hoca diyorum. Aynaya her baktığımda kendisine dua ediyorum. Gerçekten çok iyi iş çıkardı. Yıllardır taşıdığım yüklerden kurtulmamın yanı sıra, giydiğimi yakıştırır oldum kendime. Büyük göğüslü kadınlar beni çok iyi anlayacaklardır. Düşünen varsa hiç çekinmeden ulaşsın kıymetli hocama. Uzun süren bir işlem olmasına rağmen kısa sürede toparlanıp iş hayatıma dönebildim.