Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 12 adet acil tıp uzmanı, 6 adet adli tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 17 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 7 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 4 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 12 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 7 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 11 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 13 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 12 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet hematoloji uzmanı, 9 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 15 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 8 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 16 adet kardiyoloji uzmanı, 6 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 4 adet neonatoloji uzmanı, 10 adet nöroloji uzmanı, 14 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 9 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 12 adet tıbbi patoloji uzmanı, 10 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Mersin ilinde İhsaniye mahallesi 4935 sokakno:3 Mersin adresinde bulunmaktadır. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3243374300 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Çiftlikköy Mah. MEÜ Çiftlikköy Kampüsü, Yenişehir 33110
  • Diğer (İade)
  • SGK

osman hoca ya endoskopi kolonoskopi oldum.tedavinin her aşamasında ilgisi ,alakası güler yüzlü olması, bilgi ve tecrübesiyle mükemmel bir doktor.ihtiyacı olan herkese gönülden tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Osman Özdoğan Diğer  •

Göz kapağı ameliyatımı olduğum Doktorum. İyi ki kendisine rastlamışım, sonuçtan çok memnunum, ameliyat sürecinde herhangi bir kızarma morarma yaşamadığım gibi iyikeştikten sonra o kadar doğal bir görünüme kavuştu ki çok doğal görünüyor. başkalarıyla kıyaslayınca kendimi çok şanslı hissediyorum. Doktor bey gerçekten işinin ustası ve hatta işini sanatçılık mertebesine yükseltmiş.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

K

Revizyon burun ameliyatımı yapan doktorum..
    Burnum çok sorunluydu hem sağlıksal hem görüntü açısından çok zor bir ameliyat olduğunu doktor olmasanızda fark edebilirdiniz.Göktekin hocam sayesnde nefes almaya başladım, görüntü olarakta çok mutluyum Kendisine her fırsatta dua etmeden geçemiyorum.Vakit ayırıp ameliyatım hakknda uzun uzun bilgilendirdi.ilgisini eksik etmedi. hala iletişime geçip danışabiliyorum. hiç abartmıyorum tanıdığım tanımadığım herkesin sorduğu bir buruna çevirdi. Hastaneden çıkana kadar personellere hemşirelere ilgilenmeleri için ricada bulundu. Yüzüme sürekli buz koydurup biraz bile ödem veya morluk oluşmasına izin vermedi. Ayrıca ağrı sızı acı hiç bir şikayetim olmadı. Bir önceki ameliyatımın verdiği korkuyla gitmiştim oysa en iyi şekilde taburcu etti.Doktor arayışında olan herkese şiddetle öneriyorum.

• Prof. Dr. Göktekin Tenekeci Diğer  •

R

Oğlumun başındaki kitle için bir çoğu doktora götürdüm, Kawasaki ve Nf1 hastalığı nedeniyle bir çoğu doktor yapamam dedi.Sonrasında Emel hoca ile görüştüm tüm olasılıklara rağmen bu ameliyatı başarılı bir şekilde yapabileceğini söyledi ve bizde ona Güvendik.ameliyat başarılı geçti ve evimize döndük çok şükür.Bence Emel hoca Dünya da sayılı doktorlardan biridir.

• Prof. Dr. Emel Avcı Diğer  •

Babam gecirdigi serebral iskemik atak sonrasinda beyin damarlarinda daralma oldugu soylendigi icin Altan Bey'le gorusmeye gitti. Kendisi cok durust, cok bilgili, harika bir doktor. Bu zamanda boylesine durust insanlarin var oldugunu bilmek cok ama cok guzel. Biz ailecek kendisini cok sevdik.

• Doç. Dr. Altan Yıldız Diğer  •

Harun hocam benim şansımm uzun zamandır korktuğum için ertelediğim burun ameliyatımı oldum. Dürüstlüğü özverisi bana aşırı güven verdi sonrası süreçte ne morluğum oldu ne ağrım hiçbir şekilde. Şekli de tam istediğim ve tam söylediği gibi oldu. Aşırı mutluyum sayenizde hem nefes aldığımı anladım hemde görüntü olarak daha güzel bir profile sahip oldum. İyi ki sizi tercih etmişim..her şey gönlünüzce olsun..

• Doç. Dr. Harun Gür Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

Osman hocam iyiki sizin gibi bilgili bir doktora denk gelmişiz sayenizde eşimin uzun zamandır yaşadığı sıkıntıyı sizin sayenizde çözdük,uzun zamandır beklediğimiz ameliyatını yaptiramıyirduk her Dr bize ayrı şeyler söyleyip gonderiyirdu ve kolonoskopi olması gerekiyordu başka Dr yaptığı halde başarılı olamıyordu çünkü benim hastamin ilyostomisi vardı Osman hocam sayesinde herşey halloldu ve bizim için kendi doktorumuzla görüşüp bize yol göstermesi ve onun sayesinde bir yıldır beklediğimiz ameliyatının yapılması bizi ccok mutlu etti herkese tavsiye ederim Osman hacam iyiki varsinizAllah razı olsun sizden

O

Alanında uzman Bi doktor eşimin sağlığına kavuşmasinda çok yardımcı oldu

Ö

Bir süredir karın ağrısı ve kilo kaybı şikayetleriyle uğraşıyordum belirli hastahanelere ve hatta hacettepeye kadar gittim onlarca test yapıldı kimse tam olarak sorunun ne olduğuınu anlayamadı Osman Bey eski görüntülemelere bakar bakmaz sorunun ne olduğunu anladı, Crohn hastalığı teşhisimi koydu bir süredir tedaviye devam ediyoruz hocamız alanında gerçekten uzman bir doktor

Babamın Sağlık Süreci
    14.08.2025’te babam baş ağrısıyla Van YYÜ Hastanesi’ne başvurdu, tetkikler sonrası eve gönderildi. Ağrıları geçmeyince 16.08.2025’te Mersin Toros Devlet Hastanesi’ne gittik, iğne yapılıp hafta içi nörolojiye yönlendirildi. 17.08.2025 akşamı şiddetli baş ağrısı nedeniyle ambulansla Mersin Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan tetkikler sonucunda babamın beyin kanaması geçirdiği ve Sağ Frontal TM tanısı konuldu.
    Bir hafta tedavi sürecinin ardından 25.08.2025’te zorlu bir ameliyatla tümör çıkarıldı, patoloji için örnek alındı. Şu an taburculuk aşamasındayız ve süreç olumlu ilerliyor.
    Yaşadığımız bu süreç, baş ağrılarının ciddiye alınması gerektiğini ve zaman kaybetmeden detaylı inceleme yapılmasının önemini bize bir kez daha gösterdi.

• Prof. Dr. Emel Avcı Beyin Anevrizması Onarımı  •