Hakkımızda

Metropol Şemikler Tıp Merkezi, Metropol sağlık Grubu bünyesinde yer alan, toplamda 3500 metrekare kapalı alanda yaklaşık 20 yıldır hizmet vermekte olan bir tıp merkezidir. Dahiliye, Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi, Nöroloji, Üroloji, Dermatoloji, Göz Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları, Psikiyatri, Laboratuvar branşlarında hizmet vermektedir.

Metropol Şemikler Tıp Merkezi bünyesinde Acil Servis, Ameliyathane, Röntgen, Mamografi, Ultrason, Endoskopi, Kolonoskopi, EMG, ESWT birimlerine sahiptir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

Nörolog

Ürolog

Ürolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Metropol Şemikler Tıp Merkezi
  • Türk Nippon Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Aile'cek severek gittiğimiz bir doktordur barış bey
    Kendisinden çok memnunuz
    Herhangi bir rahatsızlığım olduğunda dinleyen ve buna anında çözüm buluyor barış bey
    Kendisini tabii ki etrafımdaki herkese de öneriyor ve tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Barış Zamandar Randevu  •

O

Necmi bey son zamanlarda tanıdığım en muhteşem ve işini layığıyla yapan şahane bir doktor. Annemi çarpıntı ve halsizlik sikayetleriyle götürdük. Bütün tahlil ve gerekli incelemeleri yaparak kalp krizi teşhisi koydu ve ambulans çağırarak gelene kadar bekleyerek annemi gönderdi. Zamanında müdahalesiyle annem kalbi zarar görmeden stentle hayata döndü. Sonrasında da doğru yönlendirmeyle stent sonrası şikayetlerine çözüm buldu.

• Uzm. Dr. Necmi Özen Kardiyoloji Randevusu  •

4 yıldan fazla süredir hemoroid problemi yaşıyordum, randevudan bir gün sonra ameliyat oldum durumum şu anda çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

• Op. Dr. Barış Zamandar Diğer  •

Doktorumuz güven yiğit hocada safra kesesi ameliyati oldum. Bastan cok korkuyordum ama doktorumuz adı gibi cok guven verdi. Cok memnun kaldik.

• Op. Dr. Güven Yiğit Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi  •

Apse aldırmak için tesadüfen gittiğim hekim çok nazik ve güler yüzlü bir hoca

• Op. Dr. Barış Zamandar Apse Insizyonu Ve Drenajı  •

Kendisiyle gebeliğim sebebiyle tanıştık. İlk baştan itibaren süreci bana sabırla tane tane anlattı. Bilgilendirme yaptı ve rahatlattı. Kendisinden çok memnun kaldım. Sağlıcakla.

• Op. Dr. Yasemin Göklü Gebe Takibi  •

Harika bir insan konuşmaları ve ebeynlerinlere davranışlarıyla, harika bir doktor oğlum 2012 doğumlu bebeklik ve büyüme sürecinde sürekli kendisine gittik verdiği tedaviler her zaman işe yaradı iyiki var.

• Uzm. Dr. Zafer Ayda Özbek Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Şiddetli Böbrek ağrısı ile üroloji bölümüne randevu aldım, Hocamızın bizi karşılaması, hasta psikolojisinden anlaması,
    güler yüzü oldukça iyiydi , tahlil sonuçları için gittiğimde detaylı şekilde inceleyip bilgi verdi.

• Op. Dr. İ.Yücel Tuzcuoğlu Üroloji Randevusu  •

Babamın çok rahatsız olduğu yakın bir zaman önce doktor arayışı içindeyken bu uygulamada okuduğumuz güzel yorumlar sonucunda Doktorumuz İsmail Yücel Tuzcuoğlu ile tanıştık.Babamın taş kırma ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi ve sağlığına kavuşmasını sağladı.Kendisi hastasıyla yakinen ilgilenen durumuyla ilgili detaylı bilgi veren çok iyi bir doktor olmasının yanı sıra hasta ve hasta yakınlarına güzel espirileriyle moral veren çok iyi bir insan.

• Op. Dr. İ.Yücel Tuzcuoğlu Böbrek Taşı  •

Süreyya hocama tavsiye üzerine gittim, belimden oturamıyordum bile ama o yapacağı iğne tedavisini anlattı , samimi ve sıcak kanlı anlatımı ile beni ikna etti. Bugün 2. Şansımı oldum ve şükürler olsun , diyeceğim o ki ALLAH RAZİ OLSUN . İYİKİ TANIMIŞ VE KENDİSİNE GUVENMİŞİM... Kesinlikle öneririm...

• Uzm. Dr. Süreyya Gültekin Randevu  •