Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi
ec...
Eskiden yapılmış rahatsız olduğum bir dolgu vardı Muhammed hocam çok güzel bir şekilde yeniledi hastayı dinleyen ne istediğine önem veren özenli ve temiz çalışan biri ve eli çok hafif. Çok memnun kaldım.
Diş eti problemi için başvurdum. Diş taşı temizliği ve diş eti tedavisi yapıldı. Diş fırçalarken kanama oluyordu. Şimdi düzeldi. Bence iyi bir deneyim oldu.
20 lik diş cekimi ve bir dolgu işlemi yapıldı. Gayet rahat ve güven içinde bir tedavi süreci oldu. Şu an iyiyim. Tavsiye ederim
Diş ağrısı ve çürük şikayeti için gittim. Detaylı bir muayene yaptı. Zirkonyum , kanal tedavisi ve dolgu işlemi yaptırdım. Gönül rahatlığıyla geçen bir süreç oldu. Kendisini tanımaktan da çok memnun oldum. Herkese tavsiye ediyorum.
Kendisini önceden tanıyordum ama yorumlara bakarak randevuya gittim. Diş etlerimde sürekli kanama şikayetim vardı bir süredir. Diş taşı temizliği ile sürece başladık. Yönlendirmesi bana gayet anlaşılır geldi. Dişlerimi yanlış fırçaladığıma ikna oldum. İş yeri de gayet temiz. Muhammed bey mesleğini seven bir doktor, tavsiye ederim.
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı.
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi, toplam 71 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Diş Beyazlatma, İmplant, Estetik Porselen.
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi nerede?Muhammed Seyda Kuşçu Muayenehanesi adresi Beştepe Mahallesi Onkoloji Bulvarı No: 6J Şahinbey şeklindedir.