Hakkımızda

Nev Esentepe Hastanesi ; Bursa da 8100 m2 alanda poliklinik hizmetleri laboratuvar ünitesi,, radyoloji ünitesi, ameliyathaneleri, acil gözlem yatakları ve check-up hizmetleri ile toplamda 75 yatak , 12 genel yoğun bakım ünitesi, 4 koroner yoğun bakım ünitesi ve 11 yenidoğan bakım ünitesi ile hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

• Mapfre Sigorta
  • Ray Sigorta
  • SGK
  • Tüm sigortaları göster

İdrar yolları enfeksiyonu geçirdikten sonra ünlü ve büyük bir hastaneye kontrol amaçlı gittiğimde prostat kanseri olabileceğimi öğrendim. Tavsiye üzerine Mücahit hocamdan randevu aldım. Kendisi randevuda çok ilgiliydi. Arkadaş gibi konuşup beni dinledikten sonra konuyla ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Sonuç olarak PSA değerim enfeksiyondan dolayı yükselmiş, aynı kendisinin dediği gibi tekrar ölçüm yaptırdık ve düşüş trendinde olan değer limitler içine girmişti. Böylece biyopsi ve sonrasında olası cerrahi müdahele yerine takip ve kontrolle devam edeceğiz. Öncelikle hastaya karşı insanca yaklaşımı, teşhis, tetkik ve tedaviye bilimsel bakşı açısından, Bursa'da üroloji doktoru arayan herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla derdinizi anlatabileceğiniz uzman bir doktordur.

• Op. Dr. Mücahit Kabar Üroloji Randevusu  •

Oğlum doğduğundan beri Neşe hanıma emanet. Daha önce sünnet, hidrosel ameliyati ve şimdilerde de inmemis testis ameliyati oldu. Nese hocam operasyon öncesi ve sonrası destekçimiz oldu. Detaylı ve açıklayıcı anlatımıyla içimize su serpti bizi yatistirdi. Ameliyatlar sonrasını da oğlumuz çok rahat geçirdi onun sayesinde.

• Op. Dr. Neşe Güney Randevu  •

T

Bursa'nın her yönüyle özellikle bilgisi , ilgisi , nezaketi, en iyi kadın doğum uzmanı benim gözümde. Kesinlikle gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir doktor. Memnun kalmama olasılığınız yoktur. Tayfur beyden de memnun kalmıyorsanız bence boşuna başka bir hekim aramayın çünkü kimsenin size faydalı olacağını düşünmeyin.

• Op. Dr. Tayfur Çift Diğer  •

Mükemmel bir doktor tek kelimeyle.23 temmuzda tüp mide ameliyatı oldum ve süreçleri yakından takip etti ve sanki hiç cerrahi işlem olmamış gibi hiçbir rahatsızlığım olmadı çok şükür.iyiki varsınız hocam emekleriniz desteğiniz sayesinde yeniden doğdum çok minnettarım size

• Doç. Dr. Ufuk Arslan Obezite Cerrahisi  •

23 yaşında genç bir kız olarak ameliyat konusunda baya kararsız ve tereddütluydum ama neyseki Ufuk bey sayesinde asla keşke demedim şuan 3 haftalık tüp mideliyim ve şükürler olsun ki hic pişmanlığım yok

• Doç. Dr. Ufuk Arslan Obezite Cerrahisi  •

Eşimin, parotrioidlerinin birinde sorun vardı. Kanda ve idrardaki kalsiyumu yükselttiği için kemik erimesi yapıyormuş. Başarılı bir operasyon ile problemli olan paratriodi çıkarttı ve kandaki kalsiyum seviyesi normale döndü. Güler yüzü, pozitif yaklaşımı ve mesleğindeki bilgi ve becerisinden dolayı Aydın hoca, mükemmel bir hekim. Allah razı olsun.

• Op. Dr. Aydın Ulaş Endokrin Cerrahisi  •

T

Yaşadığım süreci bir başka kimsenin yaşamaması adına yazıyorum. 13 Eylülde Neşe Kaplan Karakaş’ta doğum yaptım. Doğum sonrası yaşadığım ihmal ve umursamazlık sonucu hayatımı kaybedebileceğimi başka bir hastaneye gitmemle öğrendim. Yaşadığım yoğun kan kaybı gerek doktor Neşe Kaplan Karakaş gerekse de diğer sağlık personelleri tarafından göz ardı edilerek ‘’normal’’ denildi. Bayılma nöbetleri, düşük tansiyon, şiddetli baş ağırısı gibi şikayetlerime rağmen kan tahlili veya ultrason muayenesi yapılmadan taburcu edildim. Sağlık ocağı doktorum başka bir hastaneye yönlendirmeseydi şu an bunları yazamıyor olabilirdim. O yüzden hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

• Op. Dr. Neşe Kaplan Karakaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Dr. Ufuk bey 28 kasim 2025 tarihinde kızım Nurse nin tüp mide ameliyatını gerçekleştirdi. Bu ameliyat ile ilgili bir anne olarak cok araştırdım ve cok tereddutlerim korkularım vardı. Fakat kendisi yaptığı detaylı açıklamaları ve yakınlığıyla bizi rahatlattı. Ameliyatimiz sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Ufuk bey ameliyat öncesi olduğu gibi ameliyat sonrasında da cok ilgiliydi. Hastane takibi cok iyiydi ve bütün sorularımızı yanıtladı. Ameliyat sonrası sık kontrol etmesi de benim icin cok önemli bir detay. Şuan hersey sorunsuz. Hızlı iyilesme sürecindeyiz. Iyiki sizi tanıdık

• Doç. Dr. Ufuk Arslan Obezite Cerrahisi  •

Op. Dr. Zeki Özsoy’a burun deviasyonu ve rinoplasti ameliyatı oldum. Çok şükür sonrasında hiç ağrı, sızı ya da morluk yaşamadım. Zeki Bey’in ilgisi, alakası, verdiği güven ve kararımı netleştirdi. Şu an burnum hem çok doğal duruyor hem de rahat rahat nefes alıyorum. Gerçekten işinin ehli, hastasının her zaman yanında olan harika bir doktor. Allah razı olsun abim

• Op. Dr. Zeki Özsoy Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

Ş

Ben hocamla tavsiye üzerine gittim dizlerim çok kötü haldeydi yuruyemiyordum ameliyat olmaya çok korkuyordum hocam bütün korkularımı giderdi beni ağrılarımdan kurtardı hocama minnettarim

• Op. Dr. Bangin Bekir Candan Diz Protezleri  •