- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Nilüfer
- Nev Esentepe Hastanesi

Nev Esentepe Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Genel cerrah
- Gastroenterolog
- Psikolog
- Kardiyolog
- Nörolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Fizik tedavi uzmanı
Nilüfer 1 adres
Hakkımızda

Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Genel cerrah
- Ray Sigorta
- SGK
y....ö
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Daha önce yüzümde çıkan siğilin başka bir doktorun yanlış tedavisinden dolayı yüzümde kalan kocaman yara izi nedeniyle korka korka gittim randevuya. Adnan Beyin müdahalesi sayesinde 3. Gün siğil düştü ve yüzümde neredeyse hiç iz kalmadı. Ayrıca çok güleryüzlü ve açıklayıcı bir doktor. Siğil konularında gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
hü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2 yıl önce eşimin mide ameliyatını yaptı çok profesyonel ve çok güler yüzlü bir doktor hakkınız ödenmez emeğinize sağlık
c....ç
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ayak bileğimdeki ağrıdan dolayı gittim.
Fizik tedavi ile geçti.
Özellikle bana karşı ilgisi güler yüzü sorduğum sorulara cevabı ve motive konuşmaları beni çok memnun etti.emeğine sağlık Cemal bey
ay...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Harun hocamla ilk evlendiğim zamanlarda yollarım kesişmişti. Şimdi ise kimyasal gebelik geçirdiğim süreçte görüşmemiz oldu. Açıklayıcı hekimliği, süreci takibinin hiç bırakmaması bizde kendisine minnet borcu uyandırdı. Zor süreci birlikte atlatmış olduk. Eşimde bende bu zorlu zamanı kendisi sayesinde daha kolay atlattık burdan da belirtmek istedik. Gönül rahatlığıyla gidilecek , kafasında hiç soru işareti kalmayacağı şekilde tüm tedavinizi sağlıklı şekilde atlatacağınız bir doktor kendisi. İyi ki varsınız hocam. Sizinle her şey daha kolay oldu. Sevgilerle
fa...ü
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kanal tedavisi için gittim kendisine . Yapılan diş hemen kırıldı beraberinde Dişlerimde herhangi bir sorun ve çürük olmadığını söyledi . sadece eski dolgularımı yeniledi . Eski dolgulardan para aldı yani . Memnun kalmadım hiç bi şekilde . Farklı bi Dr arayışna geçtim . Şiddetle önermiyorum ….
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Babamın kolon kanseri nedeniyle geçirdiği zorlu süreci, ancak alanında uzman, güven veren ve özverili bir ekip sayesinde başarıyla atlatabildik. Bu süreçte bizim için en büyük şans, Doç. Dr. Ufuk Arslan ve kıymetli ekibiyle yollarımızın kesişmesiydi.
Doç. Dr. Ufuk Arslan yalnızca tıbbi bilgisiyle değil, aynı zamanda hastasına yaklaşımı, açıklayıcı iletişimi ve her an yanımızda hissettirdiği güven duygusuyla bizleri derinden etkiledi. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçteki profesyonelliği ve insani yaklaşımı sayesinde hem babam hem de ailemiz bu süreci çok daha rahat bir şekilde geçirdi.
Ameliyatın zorluğuna rağmen hem kolon kanseri hem de safra kesesi operasyonları başarıyla tamamlandı ve babam kısa sürede toparlandı. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibe en içten dileklerimizi sunuyoruz. Sağlık hizmetinin sadece bir tedavi değil, aynı zamanda bir moral ve güven kaynağı olduğunu bize gösterdiler.
Saygılarımızla, Kenan DEMİR ve ailesi..
me...ı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çevremden ve internetten araştırmalar sonucu mide rahatsızlığım dolayısı ile Ufuk Arslan Bey' den randevu aldım. Bahsedilği gibi çok iyi bir doktor ve ilgi alakası ve güler yüzü ile insana güven veriyor. Ameliyatım ve sonrasında hiçbir sıkıntı çekmedim. Övgüleri hakeden bir doktor.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tüp mide ve safra kesesi ameliyatı sonrasında çok memnun kaldım kusma mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşamadım ne zaman doktor beye ulaşmak istesem ulaşabildim diyetisyeni olsun hastane koşulları ilgi alaka çok güzeldi aşırı memnunum korkmayın ufuk bey yanınızda. Hocamıza minnettarım.
ey...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ufuk bey safra ameliyatımı yaptı gayet ilgili bir doktor. Ameliyat sürecinde hiç zorlanmadım ve tüm kaygılarını doktor bey hafifletti. Şimdi çok iyiyim çok şükür.
ur...e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
8 Nisan 2025 tarihinde Kulak Burun Boğaz bölümüne randevum vardı. Randevu saatime gecikmeli gitmeme rağmen süreç içinde herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Muayene süreci profesyonel şekilde ilerledi. Yaşadığım kulak tıkanıklığı ve ağrısıyla ilgili gerekli değerlendirmeler yapıldı. Gözlemlerime göre ilgili ve düzenli bir çalışma ortamı mevcuttu
Nev Esentepe Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Nev Esentepe Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Dermatolog, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Gastroenterolog, Psikolog, Kardiyolog, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizik Tedavi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Gastroenteroloji Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
Nev Esentepe Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Nev Esentepe Hastanesi, toplam 360 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Gaita Testi, Gastrik Bypass, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı.
Nev Esentepe Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Nev Esentepe Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nev Esentepe Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Nev Esentepe Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Nev Esentepe Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Nev Esentepe Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Nev Esentepe Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 459 hasta/danışan, Nev Esentepe Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nev Esentepe Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Nev Esentepe Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nev Esentepe Hastanesi nerede?Nev Esentepe Hastanesi adresi Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer şeklindedir.
- Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
- Nilüfer bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
- Nilüfer bölgesindeki Ağız Diş Ve Çene Cerrahı klinikleri
- Nilüfer bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
- Nilüfer bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
- Nilüfer bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
- Nilüfer Mide Hastalıkları
- Nilüfer Genital iltihap
- Nilüfer Ağrılı Adet
- Nilüfer HIV, AIDS
- Nilüfer Akciğer Kanseri
- Nilüfer Anemi
- Nilüfer Alerji
- Nilüfer Ankilozan Spondilit (AS)
- Nilüfer Ayak Ağrıları
- Nilüfer Eklem Burkulması