Hakkımızda

Nev Esentepe Hastanesi ; Bursa da 8100 m2 alanda poliklinik hizmetleri laboratuvar ünitesi,, radyoloji ünitesi, ameliyathaneleri, acil gözlem yatakları ve check-up hizmetleri ile toplamda 75 yatak , 12 genel yoğun bakım ünitesi, 4 koroner yoğun bakım ünitesi ve 11 yenidoğan bakım ünitesi ile hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

• Ray Sigorta
  • SGK
  • Tüm sigortaları göster

T

Yaşadığım süreci bir başka kimsenin yaşamaması adına yazıyorum. 13 Eylülde Neşe Kaplan Karakaş’ta doğum yaptım. Doğum sonrası yaşadığım ihmal ve umursamazlık sonucu hayatımı kaybedebileceğimi başka bir hastaneye gitmemle öğrendim. Yaşadığım yoğun kan kaybı gerek doktor Neşe Kaplan Karakaş gerekse de diğer sağlık personelleri tarafından göz ardı edilerek ‘’normal’’ denildi. Bayılma nöbetleri, düşük tansiyon, şiddetli baş ağırısı gibi şikayetlerime rağmen kan tahlili veya ultrason muayenesi yapılmadan taburcu edildim. Sağlık ocağı doktorum başka bir hastaneye yönlendirmeseydi şu an bunları yazamıyor olabilirdim. O yüzden hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

• Op. Dr. Neşe Kaplan Karakaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Dr. Ufuk bey 28 kasim 2025 tarihinde kızım Nurse nin tüp mide ameliyatını gerçekleştirdi. Bu ameliyat ile ilgili bir anne olarak cok araştırdım ve cok tereddutlerim korkularım vardı. Fakat kendisi yaptığı detaylı açıklamaları ve yakınlığıyla bizi rahatlattı. Ameliyatimiz sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Ufuk bey ameliyat öncesi olduğu gibi ameliyat sonrasında da cok ilgiliydi. Hastane takibi cok iyiydi ve bütün sorularımızı yanıtladı. Ameliyat sonrası sık kontrol etmesi de benim icin cok önemli bir detay. Şuan hersey sorunsuz. Hızlı iyilesme sürecindeyiz. Iyiki sizi tanıdık

• Doç. Dr. Ufuk Arslan Obezite Cerrahisi  •

Op. Dr. Zeki Özsoy’a burun deviasyonu ve rinoplasti ameliyatı oldum. Çok şükür sonrasında hiç ağrı, sızı ya da morluk yaşamadım. Zeki Bey’in ilgisi, alakası, verdiği güven ve kararımı netleştirdi. Şu an burnum hem çok doğal duruyor hem de rahat rahat nefes alıyorum. Gerçekten işinin ehli, hastasının her zaman yanında olan harika bir doktor. Allah razı olsun abim

• Op. Dr. Zeki Özsoy Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

Ş

Ben hocamla tavsiye üzerine gittim dizlerim çok kötü haldeydi yuruyemiyordum ameliyat olmaya çok korkuyordum hocam bütün korkularımı giderdi beni ağrılarımdan kurtardı hocama minnettarim

• Op. Dr. Bangin Bekir Candan Diz Protezleri  •

Ö

Mide fıtığı ve reflü ameliyatımı gerçekleştiren ufuk hocam ve ekibi çok ilgili idi sorunsuz bir süreç oldu

• Doç. Dr. Ufuk Arslan Genel Cerrahi Randevusu  •

Oğlum 2 yaşında Yenidoğan döneminden beri doktorumuz kendisi oğlumun reflü ve besin alerjisi vardı sayesinde süreci çok iyi atlattık ebeveyni dinleyen kafasında soru işareti bırakmayan herşeyi tek tek anlatıp açıklayan çok ilgili bir doktor kendisi

• Uzm. Dr. Serdar Yalman Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Bende doktor yorumlarına bakarak karar vermiş bulundum. Yorumlar beni yanıltmadı. Öncelikle Serkan hocamdan Allah razı olsun. Kendisi gerçek anlamda hastasına güven veriyor. Aileden biri gibi abi,kardeş misali 23 Eylül 2025 tarihinde geniz eti ve kemik eğriliği ameliyatı oldum. Korktuğum kadar değilmiş hiçbir ağrı sızı hissetmedim gerçekten Serkan hocam çok başarılı eline emeğine sağlık elleri dert görmesin. Şiddetle hastalara tavsiyemdir.

• Op. Dr. Serkan Çorakçı Diğer  •

Eşimin ayağı kırıldığı için muayene amacıyla Doktor Bey'e başvurduk. Ancak ilk muayenede doktor bey bize kırık olmadığını söyledi. Biz ısrarla durumun bize acil doktoru tarafından kırık olarak belirtiğini söylediğimizde "evet doğru kırık var önemsiz bir kırık "şeklinde açıklama yaptı. Sonraki kontrollerde ise doktor hastalıkla ilgili detaylı bilgi vermedi , muayene etmedi sadece röntgen çekimi yaptırdı onun sonucu ile ilgili açıklayıcı bir bilgi bile vermedi. Muayene sırasında bizimle doğrudan iletişim kurmak yerine çoğunlukla bilgisayarı ile uğraştı yada yanındaki sekreteri ile konuştu. Bu tutum biiz oldukça rahatsız etti ve kendimizi ciddiye alınmamış hissettik.
    Hastalar olarak , doktorlarımızdan temel beklentimiz açıklayıcı bilgi verilmesi, dikkatli muayene yapılması ve iletişim kurularak güvenli bir tedavi süreci sağlanmasıdır.

• Op. Dr. Bangin Bekir Candan Randevu  •

Yumurtalıklarımda 25 cm kist ve 14 haftalık hamileydim canım doktorum başarılı operasyonla hem bana hem bebeğime hiçbir zarar vermeden. Kistimi aldı. Karakter olarak, güvenebilirlik her şey olarak o kadar mükemmel bir insan ki Allah sizin gibi doktorların sayılarını çogaltsın. Kimsenin riske giremediği ameliyatımı 30 dk da halledip çıktı. Benim canım doktorum hamilelik süresince hep sizinleyim ilginiz alakanız için ve bu kadar profesyonel ve başarılı olduğunuz için sizinle gurur duyuyorum iyi ki varsınız rabbim sizi ve Siizn gibi doktorları başımızdan eksik etmesin

• Op. Dr. Tayfur Çift Diğer  •

Neşe hocamla gebeliğimin 10. Haftasında tanışdık her şeyiyle iyi ki dediğim bir hekim mükemmel süreç yönetimi tatlı dili ilgili alakası ve bilgisi her şeyiyle mükemmel biri insana kendisini çok güvende hissetiyor doğumum gerçekleşti her anıyla pozitif bir doğum hikayem oldu Allah kendisinden razı olsun

• Op. Dr. Neşe Kaplan Karakaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •