- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Batman
- Özel Batman Yaşam Hastanesi

Hakkımızda

Hastanemizde tanı ve tedavi süreçlerinde güncel tıbbi yaklaşımlar ve teknolojik olanaklardan faydalanılmaktadır. Yataklı servislerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz ve ameliyathanelerimiz ile bölge halkına hizmet sunarken; hasta güvenliği, mahremiyet ve memnuniyeti temel ilkelerimiz arasında yer almaktadır.
Çocuk, erişkin ve yenidoğan hasta gruplarına yönelik hizmetlerin yanı sıra çeşitli branşlarda uzman hekim kadromuz ile tanı, tedavi ve takip süreçlerini bütüncül bir anlayışla sürdürmekteyiz.
Hastanemiz, topluma karşı sorumluluğunun bilinciyle sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, halk sağlığını destekleyici bilgilendirme çalışmaları ve kurumsal iş birlikleri gerçekleştirmektedir.
Yaşam Hastanesi, sağlık alanındaki yasal düzenlemelere uygun biçimde hizmet sunmayı sürdürecek şekilde yapılandırılmıştır.
Lazer Destekli Kadın Sağlığı Uygulamaları
Kurumumuzda, lazer destekli sistemlerle aşağıdaki sağlık hizmetleri sunulmaktadır:
• Vajinal bölgeye yönelik yenileyici uygulamalar
• Genital bölge renk tonunun dengelenmesine yönelik işlemler
• Menopoz sonrası dönem için destekleyici uygulamalar
• Cinsel ilişkide ağrı şikayetlerinin giderilmesine yönelik tedaviler
• Liken sklerozis gibi kronik durumlara yönelik destekleyici yaklaşımlar
Sunulan tüm işlemler, etik kurallar çerçevesinde, tıbbi endikasyonlar doğrultusunda ve hasta mahremiyeti esas alınarak gerçekleştirilir.
Hakkımızda
• Menopoz sonrası dönem için destekleyici uygulamalar
• Cinsel ilişkide ağrı şikayetlerinin giderilmesine yönelik tedaviler
• Liken sklerozis gibi kronik durumlara yönelik destekleyici yaklaşımlar
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Göz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Zurich Sigorta
- Şeker Sigorta
x ....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kadın doğum genellikle biz kadınların hem en çok ihtiyaç duyduğu hem de korkulu rüyasıdır.Zehra hanımla ilk randevuda tamam artık doktorumu buldum dedim.Ayrıca sorunumun sadece menopoz olmadığını anladım.Vajinal kuruluk ve genişleme için lazer ve prp tedavisi tavsiyesi ile tedaviye başladım.Zehra hanım gerçekten çok donanımlı ve ilgili.Doktorlarin sürekli olarak gelişen bilimsel yenilikleri takip etmesi hastalar için bir şans.Her doktor bunu yapmıyor.Vajinal problemler için lazer tedavisinin prp tedavisinin faydasını daha ilk seanstan itibaren görmeye başladım.Bunun cinsel hayatınızı ne kadar olumlu yönde etkileyeceğini söylemem lazım.Lazer tedavisinin burda yazmadığım daha başka yararları da var.İnternetten bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Zehra hanımı kesinlikle öneriyorum.Kendisi çok cana yakın ve her gün iyi ki onu tanımışım diyorum.Yakinda menopoz dönemi için biyoesdeger tedavisine başlayacaz.Zehra hanım artık benim yaşam koçum gibi olacak.
hi...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Zehra hocamla hamileliğimin son aylarında tanıştık ama keşke başından beri bu süreci birlikte yönetebilme şansım olsaydı dedim hep. Gerek ilgisi gerek yeterli açıklamaları gerekse verdiği güven duygusuyla koşulsuz teslim olabildiğiniz biri kendisi.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Öncelikle önceki terapi deneyimlerine göre daha başarılı ve etkili bir süreçti.Gerçekten memnun kaldım ve birçok yargımın kırılmasını sağladı. Gerçek beni benle tanıştırdı Gül hoca. Bazen beni anlamayacağından endişemsem de beni hep anladı ve anlamaya çalıştı. İnsanın kendisine yapabileceği en iyi yatırım psikolojisineymiş gerçekten. Onun hep yanınızda olduğunu bilmek içinizi ısıtır ve kendinizi güvende hissedersiniz. Size gerçekten doğruları gösterir onları görmek istemeseniz bile. Ben hatrı sayılır görüşme yaptım Gül hocamla ve herkes bendeki değişimi fark ediyor. Psikiyatristim bile terapi sürecinde edindiğim kazanımlarla bu noktaya geldiğimi söyledi. Belki gerçekten kötü bir durumdasınız ama her zaman bir çözüm var ve kendiniz için çabalamalısınız. Lütfen psikolojinize önem verin ona yatırım yapın asla pişman olmayacaksınız
b....o
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hayreddin beye düzensiz mens döngüsüne bağlı kanama şikayeti ile gittim.
İlgisi ,alakası, güler yüzü, sabırlı ve özenli sorulan her soruya açıklayıcı bir üslupla cevap veriyor olması muazzam bir şey. Kendisini yakın çevremin hepsine tavsiye ediyorum. İyiki kendisiyle tanıştım çok özenli tutumundan dolayı minnettarım hem kendisine hemde Yaşam hastanesine..
hi...
Sivilce izlerim dolayısıyla co2 fraksiyonel lazer tedavisi gördüm fakat izlerde herhangi bir gelişme olmadı, kışın tedavi gördüğüm ve bakımına çok dikkat ettiğim halde yüzümde lekeler oluştu tedavi sürecinde , sonrasında verilen kremler ve ilaçlar da herhangi bir etki etmedi genel olarak tedavi sürecinden memnun kalmadım
a ...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Cildimdeki yağlanma sorunu için gittiğimde bana önerdiği ilacın benim için ağır olduğunu düşünüp kullanmayı reddettiğimde bana zaten tedavi olmaya niyetiniz yok diyip sadece yüz temizleme jeli yazıp gönderdi.
t....o
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
1 mart 2024 tarihinde bebeğimi sünnet ettirdim Gökmen hocada. Ama maalesef ki çok kötü bir sünnet oldu. Doğuştan çocuğumuzda hipospadias varmış ama bize bilgisi vermedi. Başka doktordan öğrendik bunu. Ne yazık ki tedavisi için iş işten geçmişti sünnet edildiği için. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Batman'da en iyi göz doktoru bence gerek almış olduğu eğitimi gerek insanlığı ile hastalarına en iyi şekilde tedaviyi sunuyor keşke her gittiğimiz doktorlar da Hişam bey gibi olsalar kendisinden Allah razı olsun başarılarının devamını diliyorum.
so...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
CO2 lazer için Enver hocanın yanına gittim ve 3 4 seansta sivilce çukurlarımda yüksek oranda azalma gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim. Korkmadan, endişe etmeden yaptirabilirsiniz
tu....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Şuan ki kadın doğum doktorum gebeliğimin başından beri gidiyorum şuan ortasındayım şuana kadar empati kurması açıklayıcı konuşması ki en önemlisi pozitifliği ve verdiği enerjiyi çok seviyorum
Özel Batman Yaşam Hastanesi, Batman şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Batman Yaşam Hastanesi, Batman şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Ürolog.
Özel Batman Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Batman Yaşam Hastanesi, toplam 844 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Özel Batman Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Batman Yaşam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Batman Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Batman Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Batman Yaşam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Batman Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta/danışan, Özel Batman Yaşam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Batman Yaşam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Batman Yaşam Hastanesi nerede?Özel Batman Yaşam Hastanesi adresi Pınarbaşı Mahallesi, 2204. Sk.No:9 Batman şeklindedir.
- Batman bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Batman Sistinüri
- Batman Böbrek yetmezliği
- Batman Mide Hastalıkları
- Batman Apse
- Batman Adipsi (Susama Yokluğu)
- Batman Aft
- Batman Ağrılı Adet