- Ana Sayfa
- Fizik Tedavi Uzmanı
- Batman
- Özel Batman Yaşam Hastanesi
Özel Batman Yaşam Hastanesi
Fizik tedavi uzmanı daha fazla
Tüm Branşlar
İhtisaslarımız
- Fizik tedavi uzmanı
- Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Dermatolog
- Diyetisyen (beslenme uzmanı)
- Göz doktoru
- İç hastalıkları uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Kardiyolog
- Radyolog
- Ürolog
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
Batman 1 adres
Hakkımızda
Hastanemizde tanı ve tedavi süreçlerinde güncel tıbbi yaklaşımlar ve teknolojik olanaklardan faydalanılmaktadır. Yataklı servislerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz ve ameliyathanelerimiz ile bölge halkına hizmet sunarken; hasta güvenliği, mahremiyet ve memnuniyeti temel ilkelerimiz arasında yer almaktadır.
Çocuk, erişkin ve yenidoğan hasta gruplarına yönelik hizmetlerin yanı sıra çeşitli branşlarda uzman hekim kadromuz ile tanı, tedavi ve takip süreçlerini bütüncül bir anlayışla sürdürmekteyiz.
Hastanemiz, topluma karşı sorumluluğunun bilinciyle sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, halk sağlığını destekleyici bilgilendirme çalışmaları ve kurumsal iş birlikleri gerçekleştirmektedir.
Yaşam Hastanesi, sağlık alanındaki yasal düzenlemelere uygun biçimde hizmet sunmayı sürdürecek şekilde yapılandırılmıştır.
Lazer Destekli Kadın Sağlığı Uygulamaları
Kurumumuzda, lazer destekli sistemlerle aşağıdaki sağlık hizmetleri sunulmaktadır:
• Vajinal bölgeye yönelik yenileyici uygulamalar
• Genital bölge renk tonunun dengelenmesine yönelik işlemler
• Menopoz sonrası dönem için destekleyici uygulamalar
• Cinsel ilişkide ağrı şikayetlerinin giderilmesine yönelik tedaviler
• Liken sklerozis gibi kronik durumlara yönelik destekleyici yaklaşımlar
Sunulan tüm işlemler, etik kurallar çerçevesinde, tıbbi endikasyonlar doğrultusunda ve hasta mahremiyeti esas alınarak gerçekleştirilir.
Hakkımızda
• Menopoz sonrası dönem için destekleyici uygulamalar
• Cinsel ilişkide ağrı şikayetlerinin giderilmesine yönelik tedaviler
• Liken sklerozis gibi kronik durumlara yönelik destekleyici yaklaşımlar
İhtisaslarımız
Tümünü gösterFizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Dermatolog
Diyetisyen (beslenme uzmanı)
Göz doktoru
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Tansiyon Holter
- Endoskopi
- Mamografi
- Ritim Holter
- Selektif Lazer Trabeküloplasti (SLT)
- Mikro Pulse Lazer
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bafra Sanayi ve Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Ethica Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bafra Sanayi ve Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Ethica Sigorta
- Zurich Sigorta
- Şeker Sigorta
ş.....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hayreddin Bey'in takibinde olan bir gebe değildim. Doğuma 2 hafta kala doktorum doğum döneminde çalışamayacağını belirtti. İyi bir doktor arayışındayken Hayreddin Tay'ın ismini çok duyduk ve kendisinden randevu aldık. İşini profesyonelce ve titizlikle yapan bir doktor olduğu; aklımdaki tüm sorulara sakin ve detaylı bir şekilde cevap vermesiyle, doğumla ilgili korkularımı yenmem için cesaretlendirmesiyle, hastalarının görüşlerine önem vermesiyle anlaşılıyordu. Doğumum Hayreddin Bey ve ebeler sayesinde çok güzel geçti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
zü...m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamilelik sürecimin başından beri Güneş hoca ile birlikte ilerledik. Deneyimi ve ilgisiyle her zaman güven verdi. İlk gebeliğim olmasına rağmen süreci kendisiyle su gibi geçirdik. Doğumumunda travmasız geçmesinde büyük katkısı oldu. En baştan beri güler yüzünü ve ilgisini eksik etmedi. Sorunsuz bir süreç yaşadık.
mi...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gebelik sürecimden doğumuma kadar kendimi güvende hissetmemi sağlayan, her zaman ilgili ve anlayışlı olan çok değerli Zehra hocamTüm sorularımı sabırla yanıtladı ve süreç boyunca içimi rahatlattı. Doğum sürecimde de ilgisinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
se...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamileliğimin son ayında kan testi sonuçlarını değerlendirmek için ilk defa yanına gittim. Hocanın dikkati ve yardımı sayesinde gebelik zehirlenmesi yaşadığımı öğrendim. vakit kaybetmeden güvenli bir şekilde doğumu mu yaptı ve sağlıklı bir şekilde doğurdum. gittiğim için çok memnunum.
ze....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ne yapacağımı bilmediğim mutsuz olduğum bi dönemin kurtarıcı meleği oldu Gül Hocam.. Bana desteğiyle zor sürecimi atlatıp bundan sonraki süreçlerimde de bana hep iyi gelecek öğretileri oldu. Terapi sürecimiz bitti ama ruhumun check up’ı için yine mutlaka ziyaret edeceğim. İyi ki tanıdım Gül hocamı
z....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çok güler yüzlü ve ilgiliydi çok güzel geçti randevum
me...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hocamıza rosacea şikayeti ile başvurdum.uyguladıgı tedavıden ve ilgisinden çok memnun kaldım.
se...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Son derece bilgili ve bilinçli biri hasta ile alakali tespitleri yerinde ve net cevaplarla uzatmadan teshis ve taniyi yapti alakali ve ilgiliydi
b....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Mehmet Cemil hocaya 100 üzerinden 100 vererek memnuniyetimizi göstermek istedik. Işinin ehli bir kişi olduğunu söyleyebiliriz. Iyiki Batmanda
Kendisine doğum sonrası oluşan hemoroid için başvurduk. Farklı farklı doktorlar bizi sadece oyalayan kremler verirken, Cemil hoca 3 günde bizi toparlayacak ilaçlar ve uygulamalar yaptırdı.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Böbrek taşı rahatsızlığı sebebiyle gökmen hocaya başvurdum. Korkularım vardı kendisi ameliyat öncesi bilgi becerisi ve sogukkanlılığı ile korkularımı.yenmemi sağladı. Akabinde başarılı bir operasyon geçirdim. 3. Günden itibaren rutin hayatıma geri döndüm. Ameliyattan sonra ne zaman arasam bizzat kendisi telefonlarımi açarak ilgilendi. İçtenliği , bilgi becerisi had safhadaydı
Özel Batman Yaşam Hastanesi, Batman şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Batman Yaşam Hastanesi, Batman şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Batman Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Batman Yaşam Hastanesi, toplam 1036 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Özel Batman Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Batman Yaşam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Batman Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Batman Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Batman Yaşam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Batman Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta/danışan, Özel Batman Yaşam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Batman Yaşam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Batman Yaşam Hastanesi nerede?Özel Batman Yaşam Hastanesi adresi Pınarbaşı Mahallesi, 2204. Sk.No:9 Batman şeklindedir.
- Batman bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Batman bölgesindeki Ürolog klinikleri
- Batman bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
- Batman bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
- Batman bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Batman Ankilozan Spondilit (AS)
- Batman Felç
- Batman Osteoporoz