Hakkımızda

Özel Batman Yaşam Hastanesi , 2006 yılında Batman’da kurulan Yaşam Hastanesi, etik ilkelere bağlı, hasta haklarına saygılı ve bilimsel temellere dayalı sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. 14.000 m² kapalı alana sahip modern hastane binamız, sağlık profesyonelleri ile sağlık hizmetlerini güvenilir ve ulaşılabilir kılmayı hedeflemektedir.
Hastanemizde tanı ve tedavi süreçlerinde güncel tıbbi yaklaşımlar ve teknolojik olanaklardan faydalanılmaktadır. Yataklı servislerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz ve ameliyathanelerimiz ile bölge halkına hizmet sunarken; hasta güvenliği, mahremiyet ve memnuniyeti temel ilkelerimiz arasında yer almaktadır.
Çocuk, erişkin ve yenidoğan hasta gruplarına yönelik hizmetlerin yanı sıra çeşitli branşlarda uzman hekim kadromuz ile tanı, tedavi ve takip süreçlerini bütüncül bir anlayışla sürdürmekteyiz.
Hastanemiz, topluma karşı sorumluluğunun bilinciyle sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, halk sağlığını destekleyici bilgilendirme çalışmaları ve kurumsal iş birlikleri gerçekleştirmektedir.
Yaşam Hastanesi, sağlık alanındaki yasal düzenlemelere uygun biçimde hizmet sunmayı sürdürecek şekilde yapılandırılmıştır.
Lazer Destekli Kadın Sağlığı Uygulamaları
Kurumumuzda, lazer destekli sistemlerle aşağıdaki sağlık hizmetleri sunulmaktadır:
• Vajinal bölgeye yönelik yenileyici uygulamalar
• Vajinal sıkılaştırma ve daraltma işlemleri
• Hafif düzeyde idrar kaçırma şikayetlerinin destekleyici tedavisi
• Vajinal kuruluk problemlerinin giderilmesine yönelik uygulamalar
• Tekrarlayan vajinal enfeksiyonlara karşı destekleyici müdahaleler
• Doğum sonrası döneme yönelik cilt yenileme işlemleri
• Gebelik sonrası oluşan çatlakların azaltılmasına yönelik uygulamalar
• Dış genital bölgeye yönelik estetik ve fonksiyonel düzenlemeler
• Genital siğil (kondilom) gibi cilt lezyonlarının tedavisi
• Genital bölge renk tonunun dengelenmesine yönelik işlemler
• Menopoz sonrası dönem için destekleyici uygulamalar
• Cinsel ilişkide ağrı şikayetlerinin giderilmesine yönelik tedaviler
• Liken sklerozis gibi kronik durumlara yönelik destekleyici yaklaşımlar
Sunulan tüm işlemler, etik kurallar çerçevesinde, tıbbi endikasyonlar doğrultusunda ve hasta mahremiyeti esas alınarak gerçekleştirilir.
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Dermatolog

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Diyetisyen (beslenme uzmanı)

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Şeker Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

X
    Op. Dr. Zehra Cansağ Lazer ile Vajinal Kuruluk Tedavisi

Kadın doğum genellikle biz kadınların hem en çok ihtiyaç duyduğu hem de korkulu rüyasıdır.Zehra hanımla ilk randevuda tamam artık doktorumu buldum dedim.Ayrıca sorunumun sadece menopoz olmadığını anladım.Vajinal kuruluk ve genişleme için lazer ve prp tedavisi tavsiyesi ile tedaviye başladım.Zehra hanım gerçekten çok donanımlı ve ilgili.Doktorlarin sürekli olarak gelişen bilimsel yenilikleri takip etmesi hastalar için bir şans.Her doktor bunu yapmıyor.Vajinal problemler için lazer tedavisinin prp tedavisinin faydasını daha ilk seanstan itibaren görmeye başladım.Bunun cinsel hayatınızı ne kadar olumlu yönde etkileyeceğini söylemem lazım.Lazer tedavisinin burda yazmadığım daha başka yararları da var.İnternetten bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Zehra hanımı kesinlikle öneriyorum.Kendisi çok cana yakın ve her gün iyi ki onu tanımışım diyorum.Yakinda menopoz dönemi için biyoesdeger tedavisine başlayacaz.Zehra hanım artık benim yaşam koçum gibi olacak.

Op. Dr. Zehra Cansağ Sezeryan Doğum

Zehra hocamla hamileliğimin son aylarında tanıştık ama keşke başından beri bu süreci birlikte yönetebilme şansım olsaydı dedim hep. Gerek ilgisi gerek yeterli açıklamaları gerekse verdiği güven duygusuyla koşulsuz teslim olabildiğiniz biri kendisi.

Psk. Gül Dinç Psikoloji Randevusu

Öncelikle önceki terapi deneyimlerine göre daha başarılı ve etkili bir süreçti.Gerçekten memnun kaldım ve birçok yargımın kırılmasını sağladı. Gerçek beni benle tanıştırdı Gül hoca. Bazen beni anlamayacağından endişemsem de beni hep anladı ve anlamaya çalıştı. İnsanın kendisine yapabileceği en iyi yatırım psikolojisineymiş gerçekten. Onun hep yanınızda olduğunu bilmek içinizi ısıtır ve kendinizi güvende hissedersiniz. Size gerçekten doğruları gösterir onları görmek istemeseniz bile. Ben hatrı sayılır görüşme yaptım Gül hocamla ve herkes bendeki değişimi fark ediyor. Psikiyatristim bile terapi sürecinde edindiğim kazanımlarla bu noktaya geldiğimi söyledi. Belki gerçekten kötü bir durumdasınız ama her zaman bir çözüm var ve kendiniz için çabalamalısınız. Lütfen psikolojinize önem verin ona yatırım yapın asla pişman olmayacaksınız

Op. Dr. Hayreddin Tay Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hayreddin beye düzensiz mens döngüsüne bağlı kanama şikayeti ile gittim.
    İlgisi ,alakası, güler yüzü, sabırlı ve özenli sorulan her soruya açıklayıcı bir üslupla cevap veriyor olması muazzam bir şey. Kendisini yakın çevremin hepsine tavsiye ediyorum. İyiki kendisiyle tanıştım çok özenli tutumundan dolayı minnettarım hem kendisine hemde Yaşam hastanesine..

Doç. Dr. Enver Turan Lazerle İz Tedavisi

Sivilce izlerim dolayısıyla co2 fraksiyonel lazer tedavisi gördüm fakat izlerde herhangi bir gelişme olmadı, kışın tedavi gördüğüm ve bakımına çok dikkat ettiğim halde yüzümde lekeler oluştu tedavi sürecinde , sonrasında verilen kremler ve ilaçlar da herhangi bir etki etmedi genel olarak tedavi sürecinden memnun kalmadım

Doç. Dr. Enver Turan Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

Cildimdeki yağlanma sorunu için gittiğimde bana önerdiği ilacın benim için ağır olduğunu düşünüp kullanmayı reddettiğimde bana zaten tedavi olmaya niyetiniz yok diyip sadece yüz temizleme jeli yazıp gönderdi.

T
    Op. Dr. Gökmen Akarer Diğer

1 mart 2024 tarihinde bebeğimi sünnet ettirdim Gökmen hocada. Ama maalesef ki çok kötü bir sünnet oldu. Doğuştan çocuğumuzda hipospadias varmış ama bize bilgisi vermedi. Başka doktordan öğrendik bunu. Ne yazık ki tedavisi için iş işten geçmişti sünnet edildiği için. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Uzm. Dr. Hişam Alotayyibi Diğer

Batman'da en iyi göz doktoru bence gerek almış olduğu eğitimi gerek insanlığı ile hastalarına en iyi şekilde tedaviyi sunuyor keşke her gittiğimiz doktorlar da Hişam bey gibi olsalar kendisinden Allah razı olsun başarılarının devamını diliyorum.

Doç. Dr. Enver Turan Geniş Gözenek ve Çukurların Tedavisi

CO2 lazer için Enver hocanın yanına gittim ve 3 4 seansta sivilce çukurlarımda yüksek oranda azalma gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim. Korkmadan, endişe etmeden yaptirabilirsiniz

T
    Op. Dr. Zeynep Burcu Şeker Diğer

Şuan ki kadın doğum doktorum gebeliğimin başından beri gidiyorum şuan ortasındayım şuana kadar empati kurması açıklayıcı konuşması ki en önemlisi pozitifliği ve verdiği enerjiyi çok seviyorum