Diğer kurumları göster

• Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

R

Eşimin bel fıtığı vardı ayağına vuruyor çok ağrı yapıyordu ameliyattan kaçıyorduk taki nazlı hanımla tanışana kadar bizi o kadar güzel bilgilendirdi ve güven verdi ki hemen ameliyata karar verdik ameliyattan sonra eşimde hiç bir agri kalmadı Nazli hocanın eline bilgisine işine olan saygisina hastasina yaklasimina hayran kaldik iyiki size gelmişiz iyiki bulmusuz sizi herkese şiddetle tavsiye ederiz

C

Merhaba
    Volkan hocam sayesinde operasyon denen sol dirsek kırigi Volkan hocamın operasyonsuz düzeldi. Ayrıca anneminde dizlerine kök hucre uygulaması yaptı.

• Op. Dr. Volkan Güneş Diğer

2022 senesinde ilk doğumumda ve tabiki kontrol süreçlerinde Dilek hocamla beraberdim bayrampasa kolon hastanesinde. Sanki sezeryan degil normal dogum olmuşçasina iyiydim gerek ilgisi gerek bilgisi asla tartışılamaz , şuan ikinci gebeliğim hastaneden ayrıldığına o kadar üzüldüm ki nerde olduğuna dair bir fikrim bile yok , hocamm okuyorsanız bana mutlaka dönün olurmu ve kesinlikle gebeyseniz Dilek hoca neredeyse tereddüt etmeden gidin derim

• Uzm. Dr. Dilek Acar Diğer

Kendisini bugün keşfettiğim için memnunum. Sersemlik, baş dönmesi, iştah artışı yakınmalarımın kökenini sorgulayan tavrını beğendim ve tedaviye başladık. Alabildiğine tecrübeli, ilgili, dikkatli, örnek bir hekim. Vâr olsun.

• Uzm. Dr. Ahmet Ercan Akgün Diğer

4 senedir bel fıtığından dolayı şiddetli ağrım vardı. Her türlü yolu denedim çare bulamadım. Nazlı hanım çok güven verdi. Ayrıca çok güler yüzlü ve ilgili. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyattan sonrasında çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Bel fıtığı ameliyatından korkmamalısınız.

• Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çakıcı Öksüz Bel Fıtığı Ameliyatı

Eşimin bel fıtığı şikayetiyle gittik iyiki yollarımız keşişti ,çok memnun kaldık ameliyatımızı olduk süreç çok güzel ilerledi bin şükür .

• Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çakıcı Öksüz Bel Fıtığı Ameliyatı

Andukasyon için paket almıştım gerçekten çok iyi yaradı çok kısa sürede çok güzel ilerledi süreç çok memnun kaldım

• Dyt. Merve Nur Çambay Andulasyon Terapi

Mr görüntü sonrasında Nazlı hocam la yollarımız kesişti. Profesyonel ve özverili yaklaşımıyla tedavi sürecini anlatıyor.
    Yaşım 30 ilaçlara ve fizik tedavisine cevap vermeyen bel fıtığım vardı. bacak ağrısından duramıyordum.
    Hocam da mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat oldum ve oldukça memnun kaldım.
    Daha sonrasında tekrardan Nazlı hocama bos sıvısı (omurilik zarı) ameliyatı oldum.
    Nazlı hocam ise mükemmel içten samimi bir insan ne söylesem az kalır.
    Nazlı hocama gitmekte tereddüt edenler korkusuzca kendilerini emanet edebilirler.

Mesleğinizdeki başarılarınızın devamını dilerim…
    Gamze Ay

• Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çakıcı Öksüz Bel Fıtığı Ameliyatı

Bel fıtığı problemiyle bacağımda şiddetli ağrılar ve his kaybı yaşadığımdan dolayı tavsiye üzerine gittiğim Nazlı Hocam'a, tüm süreçte sabırla bizi dinleyip bilgi verdiği, güler yüzlü tutumu ve ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği için minnettarım. Tüm içtenliğimle söyleyerek kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Sevgiler, saygılar hocam.

• Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çakıcı Öksüz Bel Fıtığı Ameliyatı

Nazlı hanıma şiddetli, dinmek bilmeyen ağrılarım ile parmaklarımda, kollarımda güç kaybıyla gittim, yapılan tetkikler sonucu 3 seviye boyun fıtığı ameliyatı olmam gerektiğime karar verdik, karar aşamasında detaylı açıklamaları, güler yüzü, her soruya aldığım detaylı cevaplar ve bu mecrada yapılan yorumlar çok etkili oldu ve Nazlı hanıma kendimi emanet ettim, zorlu bir bölgede ve 3 seviye olduğum ameliyatım çok güzel geçti, ameliyattan sonra ağrılarım hemen geçti şuan hala iyileşme sürecinde olmama rağmen herşey yolunda ben çok iyiyim. Ameliyattan sonra da iletişimde kalarak sorulalarıma her zaman dönüş yapmasıda çok güzeldi

• Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Çakıcı Öksüz Boyun Fıtığı Ameliyatı