Diğer kurumları göster

Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, Beylikdüzü
  • Diğer (İade)

C

Alanında çok ilgili bir doktor çok ilgililerdi ameliyatımız çok iyi geçti çoğu doktorun yapmadığı bir ameliyattı

• Op. Dr. Mustafa Örnek Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

20 yıldır anksiyete ve OKB hastasıyım Levent Doktor sayesinde birçok korkularım duygu düşünce karmaşam ve takintilarimin azaldığını hissediyorum.En önemlisi insancıl olması net olması yargılama yapmaması iyiki Levent Doktorum

Çok teşekkürler ‍

Çok sıkıntılı olduğum bir dönemde beni düştüğüm o çukurdan gerçeklikle çıkartmak için uyguladığı tedavi sonra takip süreci samimiyeti sakinlikle doğruyu söylemesi hepsi bende güven oluşturdu.Daha yolumuz uzun ama başkasına güvenebileceğimi sanmıyorum artık

Çok teşekkürler ‍

Çok sıkıntılı olduğum dönemde gittim Levent beye, tedavi sürecim olsun birlikte kısa terapi konuşmalarımız olsun o kadar iyi ilerledik o kadar bana iyi geldiki iyiki Levent beyi tercih etmişim

Çok teşekkürler ‍

Bacağımdaki dayanılmaz ağrı ile başvurduğum Mustafa hocam mr ve muaye sonucu fıtığığımın patladığını tespit etti dayanılmaz ağrılar içindeydim mikro cerrahi yöntemi ile ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi tekerlekli sandalyeyle girdiğim hastaneden yürüyerek çıktım Mustafa Örnek hocamın ellerine sağlık ilgisi güleryüzlülüğü mükemmeldi başarılarının devamını diliyorum.

• Op. Dr. Mustafa Örnek Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Z

Canımmm hocama okb icin gittim bu kadar yakın candan çözüm odaklı güler yüzlü doktorum sayenizde okb belirtilerim yavas yavas gidiyor

Çok teşekkürler ‍

Levent beyle yaklaşık 2 yıl önce bir kayıp sürecinden geçerken tanıştım. Kendimde sağlık sektöründe çalıştığımdan tedavi sürecimde o kadar profesyonel ilgilendiki. Şu an mental ve ruhsal iyilik halimi ona borçluyum diyebilirim. Çok ilgili, dikkatli ve hastasına değer veren bir hekim. Bu süreçte kendisine denk geldiğim için çok şanslıyım.

Çok teşekkürler ‍

Levent bey gördüm en iyi doktor hem ilgisi hem samimiyeti kesinlikle tavsiye ediyorum

O

Kendisinin takipli hastasıyım ameliyatımı da kendisi gerçekleştirdi.Rahat nefese kavuştum sayesinde.Tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Tedavim süresince çok ilgiliydi.
    Bilgilendirme tamdı.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •