Diğer kurumları göster

Başka bir uzmanlık arayın

Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, Beylikdüzü
  • Diğer (İade)

Levent bey gördüm en iyi doktor hem ilgisi hem samimiyeti kesinlikle tavsiye ediyorum

Dr. Öğr. Üyesi Levent Tekin

Çok teşekkürler ‍

O

Kendisinin takipli hastasıyım ameliyatımı da kendisi gerçekleştirdi.Rahat nefese kavuştum sayesinde.Tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Tedavim süresince çok ilgiliydi.
    Bilgilendirme tamdı.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Alerji ve KBB alanında hem bilgili hem de son derece ilgili bir doktor. Hastasına yaklaşımı çok nazik, açıklayıcı ve güven verici. Poliklinik süreci oldukça düzenli, ekibiyle birlikte koordineli ve profesyonel bir hizmet sunuyorlar.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Alerji tedavim için kendisine uzun süredir gidiyorum.Çok iyi bir hekimdir.Çok memnunuz.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Baş dönmesi dengesizlik şikayetlerim nedeniyle başvurduğum ve tedavi sürecinden çok memnun olduğum bir hekimdi. İlgisi ve bilgilendirmesi ön gördüğü teşhis beni sağlığıma kavuşturdu. Kendisi ve ekibinden çok memnun kaldım.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Dr.Bülent Deniz Çuhalı bir hafta önce burun kırığı ve deviasyon ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.Ameliyat sonrası çok rahat geçti.Morluk şişme vs olmadı.Süreçten çok memnun kaldım.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Nurçin hanıma dünürümün tavsiyesi üzerine ulaşmıştım. Oğlum ve kardeşimin tanı ve tedavisinde çok başarılı oldu. Ben de bir aydan fazla zamandır öksürüyordum.Nurçin hanım güler yüzüyle tedavi ve iyileşme sürecini anlattı.Tedaviyi eksiksiz uyguladım ve öksürüğüm geçti çok şükür Ayrıca tedavi sonunda da nasıl olduğumu sordu.Hasta ile çok ilgili bir doktor. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.O bizim ailemizin doktoru ve onu çok seviyor ve güveniyoruz.

• Dr. Öğr. Üyesi Nurçin Türkeli Göğüs Hastalıkları Randevusu  •

V

Eşimle birlikte, alerji sorunumuzla ilgili Deniz Hocamız'a başvurduk. Önceden sadece ilaçlarla çözüm bulunmaya çalışılan bu rahatsızlığımıza, hocamız olayın köküne inerek öncelikle nelere alerjimiz olduğunun tespiti ile işe başladı. Test sonucuna göre, nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğrenerek ve bunlara önlem alarak bir yol katettik. Ardından çekilen beyin tomografileri neticesinde, sinüs iltihabı ve kemik eğriliği (Nazal Septum Deviasyonu) teşhisi üzerine operasyon planladı. Gayet seviyeli ve aynı zamanda babacan tavırlarıyla hastasına güven vererek ameliyat sürecini tamamladı. Tüm süreç boyunca tane tane ve hastasının anlayacağı şekilde bilgilendirmeler yaptı. Ameliyat süreci boyunca en ufak bir morluk, şişlik ya da dışarıdan bakıldığında görüntü açısından sorun olabilecek en ufak bir olumsuzluk yaşamadım. Ardından uzun zamandır yaşadığım koku kaybıyla ilgili sürece de el atarak, bu konuda da gerekli dokunuşları yaptı. Sayesinde sağlığıma kavuştum.

• Uzm. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Diğer  •

Akciğerdeki nodül ile ilgili tavsiye üzerine Nurcin hocamıza muayene oldum kendisi çok iyi analiz ve öngörüye sahip tecrübeli bir doktor.
    İyilik dolu biri İyiki varsınız hocam.

• Dr. Öğr. Üyesi Nurçin Türkeli Göğüs Hastalıkları Randevusu  •