Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar, BeylikdüzüSigortalar
- Diğer (İade)
di...
Levent bey gördüm en iyi doktor hem ilgisi hem samimiyeti kesinlikle tavsiye ediyorum
Dr. Öğr. Üyesi Levent Tekin
Çok teşekkürler
o....u
Kendisinin takipli hastasıyım ameliyatımı da kendisi gerçekleştirdi.Rahat nefese kavuştum sayesinde.Tavsiye ederim.
Tedavim süresince çok ilgiliydi.
Bilgilendirme tamdı.
ed...n
Alerji ve KBB alanında hem bilgili hem de son derece ilgili bir doktor. Hastasına yaklaşımı çok nazik, açıklayıcı ve güven verici. Poliklinik süreci oldukça düzenli, ekibiyle birlikte koordineli ve profesyonel bir hizmet sunuyorlar.
Alerji tedavim için kendisine uzun süredir gidiyorum.Çok iyi bir hekimdir.Çok memnunuz.
Baş dönmesi dengesizlik şikayetlerim nedeniyle başvurduğum ve tedavi sürecinden çok memnun olduğum bir hekimdi. İlgisi ve bilgilendirmesi ön gördüğü teşhis beni sağlığıma kavuşturdu. Kendisi ve ekibinden çok memnun kaldım.
Dr.Bülent Deniz Çuhalı bir hafta önce burun kırığı ve deviasyon ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.Ameliyat sonrası çok rahat geçti.Morluk şişme vs olmadı.Süreçten çok memnun kaldım.
iş...e
Nurçin hanıma dünürümün tavsiyesi üzerine ulaşmıştım. Oğlum ve kardeşimin tanı ve tedavisinde çok başarılı oldu. Ben de bir aydan fazla zamandır öksürüyordum.Nurçin hanım güler yüzüyle tedavi ve iyileşme sürecini anlattı.Tedaviyi eksiksiz uyguladım ve öksürüğüm geçti çok şükür Ayrıca tedavi sonunda da nasıl olduğumu sordu.Hasta ile çok ilgili bir doktor. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.O bizim ailemizin doktoru ve onu çok seviyor ve güveniyoruz.
vo...
Eşimle birlikte, alerji sorunumuzla ilgili Deniz Hocamız'a başvurduk. Önceden sadece ilaçlarla çözüm bulunmaya çalışılan bu rahatsızlığımıza, hocamız olayın köküne inerek öncelikle nelere alerjimiz olduğunun tespiti ile işe başladı. Test sonucuna göre, nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğrenerek ve bunlara önlem alarak bir yol katettik. Ardından çekilen beyin tomografileri neticesinde, sinüs iltihabı ve kemik eğriliği (Nazal Septum Deviasyonu) teşhisi üzerine operasyon planladı. Gayet seviyeli ve aynı zamanda babacan tavırlarıyla hastasına güven vererek ameliyat sürecini tamamladı. Tüm süreç boyunca tane tane ve hastasının anlayacağı şekilde bilgilendirmeler yaptı. Ameliyat süreci boyunca en ufak bir morluk, şişlik ya da dışarıdan bakıldığında görüntü açısından sorun olabilecek en ufak bir olumsuzluk yaşamadım. Ardından uzun zamandır yaşadığım koku kaybıyla ilgili sürece de el atarak, bu konuda da gerekli dokunuşları yaptı. Sayesinde sağlığıma kavuştum.
ne...l
Akciğerdeki nodül ile ilgili tavsiye üzerine Nurcin hocamıza muayene oldum kendisi çok iyi analiz ve öngörüye sahip tecrübeli bir doktor.
İyilik dolu biri İyiki varsınız hocam.
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Ürolog, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Göz Doktoru, Psikolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Acil Tıp Doktoru, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Radyolog, Biyokimya Uzmanı.
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi, toplam 74 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Enjeksiyon Iv, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Epidural Anestezi, Genel Anestezi, Abdominal Laparoskopi.
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta/danışan, Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi nerede?Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi adresi Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar Beylikdüzü şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri