Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi
Kale Mah. Atatürk Bulvarı Sahil Cad. No:160, Samsun 55030Sigortalar
- Diğer (İade)
z....s
Araştırma Hastanesi'nde baypass önerilen babamı baypasstan kurtardı. Allah razı olsun
h....ş
Hocamız ile Oğlum 8 haftalıktı tanıştık keşke doğar doğmaz götürseymişim. alerjik, huzursuz gazlı , mutsuz bir bebekti. Ebeveyn olarak biz de bayağı yıpranmıştık ilk çocuğumuz herşey çok karışıktı. Ona gittiğimde bir anne olarak çocuğuma yetememe hissinden dolayı mutsuz aşırı özgüveni düşmüş ve oldukça da kaygılıydım. Ama kurduğu tek bir cümle “ annesi eline sağlık bebeğine ne kadar güzel bakmışsın diğer her şeyi gayet yolunda “ tüm olumsuz duygularımı bir anlığına da olsa hafifletti ve gerekli gördüğü yerde bizi alerji hekimine de yönlerdi ondan da aşırı memnun kaldık. Filiz hocamız oldukça güleryüzlü, anneyi de bebeğin bakımında cesaretlendiren, gerçekçi harika bir doktor. Evet belki bebeğimiz bir anda rahatlamadı ama anne baba olarak bizi oldukça rahatlatıp bebeğe daha iyi bakım sunmamızı bebeğimizin de dolaylı olarak zamanla rahatlamasını sağladı iyi ki var kendisi
ec....
L5-s1 arasindaki fıtığım , 3 aydir araliksiz ve bezdirici agrilarim dayanilmaz hale gelince ,doktor arkadaşımızin tavsiyesi üzerine kendisine başvurduk.3 aydir agri keseci almadan geçirdiğim günlerden, ameliyatin daha ilk gecesi kurtuldum... 3 aydir boşuna çekmişim tüm agrilari, boşuna vakit kaybetmisim bu şehirde! Ameliyat sonrasi doktorumun agrim olursa diye verdigi hiçbir ilaca ihtiyacım olmadı.14.gunumdeyim ağrısız yaşamak, yürümek,oturmak,kalkmak çok güzelmiş.Hic ameliyat olmamisim gibi hissetsemde iyilesme ve istirahat sürecim doktorumun yonlendirmesi ile devam ediyor.Elleri dert görmesin İbrahim hocamizin.
Bu güne kadar tanıdığım en iyi en güler yüzlü doktorlardan birisi. Birçok hastalığım olduğu için riskli bir beyin ameliyatı geçirecektim ama bu süreçte o kadar dikkatli ve hassas davrandı ki doktorum başarılı bir şekilde ameliyatım gerçekleşti. Bu süreçte bir an olsun kendimi yalnız hissettirmedi. Sürekli ilgilendi. İyi ki doktorum İbrahim hocam olmuş diyorum. Hayatımı kurtardığı için kendisine minnettarım.
gü...
Memede ele gelen kitle ve sızı nedeniyle Seçkin Hocama gittim.Saat 5 teki meme ultrasonu randevumuza Alaçam dan gitmemiz nedeniyle geciktik.Seckin Hocam raporlarını düzenlemek için mesaiye kalmış.Sırf biz o kadar yoldan gelip boşa donmeyelim diye bizi kabul etti ve muayenemi yaptı.Tamamen kendi inisiyatifiyle.Cok da güzel açıkladi ,rahatlattı beni,ne sıklıkta kontrol yapılması gerektiği konusunda da bilgilendirdi.Her şeyden önce çok vicdanlı bir kişi ve iyi bir hekim..tavsiye ederim .
tu...k
Kanburlugun Kader olmadığını bilgisizlik ve ilgisizlik olduğunu doktor beyi tanıdığımız da öğrendik
nefes alamama şikayetiyle gittim spreysiz nefes alamıyordum yıllarca bundan kurtulmaya çalıştım ve bu sebeple ameliyat oldum ancak sorun çözülmedi sebebini ve nasıl çözeceğimizi sormak için gittiğimde bana yeniden sprey kullanmamı önerdi.. 2 ay sonunda tamamen eski halime döndüm.
8 Ocak Pazartesi günü Samsun meydan Büyük Anadolu Hastanesi'nde mikrocerrahi bel fıtığı ameliyatı oldum.Doktorum İbrahim Akkurt yönetimindeki ameliyatim çok başarılı geçti ve yaklaşık 1 yıldır süregelen ağrılarımdan kurtuldum.Oncelikle doktoruma guleryuzu ve hastalarına olan ilgisi ve sorduğum her soruya aldığım güzel cevaplar için minnetarim Bir gece kaldığım hastanede de gerekli personel ve hasta bakicilar olmak üzere çok ilgili ve güler yüzlü idiler.İyi ki İbrahim hocam ve Büyük Anadolu Hastanesi'yle yollarımız kesişmiş.
di...n
Çeyrek asırlık bel fıtığım var. İlk defa bu kadar ağır oldum. Hem fıtık patladı hem de ödem oldu. Yatağa bağlı hale geldim, bırakın oturmayı yattığım yerde başımı sağa sola çeviremiyordum. Kuzenim ve eşinin önerisiyle gittim. Ben böyle doktor görmedim. Ameliyat öncesi defalarca geldi sakinleştirici bir üslup ve tavırla moral verdi. Çok korktuğum ameliyat gözümde küçüldü. Ameliyat sonrası ise alışılmışın dışında. Taburcu olurken akla gelebilecek her şeyin yazılı olduğu bir kağıt verdi. Aklıma gelmeyen soruların bile cevabı yazılıydı. Taburcu olduktan sonra her gün haberleştik. Ben hastanın sadece ilaç ya da ameliyattan çok doktor tavrının daha hızlımiyileştirdiğine inanırdım, İbrahim Bey bunun kanıtı. Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki bana kalsa şimdiden ayağa kalkarım da doktorum izin vermiyor :) Hastane personeli, ameliyat ekibi hepsi muhteşem insanlar. Yeniden doğmuş gibiyim. Ne desem az öyle özel bir insan muhteşem ötesi bir doktor.
me...r
İbrahim Hocama 3 ay önce mikrocerrahi yöntemi ile ameliyat oldum. Ameliyatım cok basarılı geçti. Doktorum ameliyatla ilgili ayrıntılı bir sekilde bilgilendirdi. Bir gece hastahanede kaldım. İstediğim zaman doktoruma ulaşıp sorularımı sorabildim.Kontrollerimde beni ayrıntılı şekilde bilgilendirdi ve yönlendirdi. Doktorum başından sonuna kadar ilgili ve güler yüzlüydü.
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi, Samsun şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi, Samsun şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Radyolog, Pratisyen Hekim, Ürolog, Genel Cerrah.
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi, toplam 104 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Transplantasyonu, Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi nerede?Özel Büyük Anadolu Meydan Hastanesi adresi Kale Mah. Atatürk Bulvarı Sahil Cad. No:160 Samsun şeklindedir.
Samsun bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Samsun bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri