Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Diğer (İade)
em...
Diş hekimi korkumu yendim 4 5 doktor gezdim şimdiye kadar hiç istediğim gülüşü yakalayamadım aksine daha başka şeylere sebep oldular ama Akansel Bey 4 randevuda beni istediğim dişlere kavuşturdu diş çekimi, dolgu, diş temizliği ve diş eti kesimi zirkonyum işlemleri yapıldı ve hepsinden çok memnunum.
Tek kelimeyle herşey harika Randevu saatine uygun hareket edildi. Dişlerim yapıldıktan sonra rahatça gülümseyerek çıkabildim klinikten
r.....
4 Ağustos tarihinde 2 adet 20lik diş çekimi için klinige gittim. Islem sorunsuz gerceklesti. Sonrasında yazilan ilaclari duzenli kullanmama ragmen ağrılarım çok şiddetli olduğu için 7 ağustosta tekrar kliniği aradım, gelin doktor bey bir baksın dediler. Konuştuğumuz saatte gitmeme rağmen doktor bakmadı. Yoğun olduğu gerekçesiyle gösterilerek hemşire ağrı kesici kullanmaya devam edin deyip gönderdi. Bu tür işlemler de enfeksiyon riski olabilir. Oraya kadar gitmeme rağmen ne doktor ne de hemşire enfeksiyon veya problem varmi diye yaralı bölgeye bakmadi . Telefonda verilecek bilgi için gun ortasında boşu boşuna kliniğe gittim. Herhangi bir cerrahi operasyondan sonra bir sorun olması durumunda doktorunuza danışın denilir, ben bu hizmeti alamadım. Ağrılarım devam ediyor ve aldığım hizmetten memnun değilim , tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
za...r
Güler yüzlü, anlayışlı ve eli hafif. memnun kaldığım sayılı doktorlardandır. Kanal tedavisi, kaplama, dolgu gibi işlemleri yaptırdım çok memnunum tavsiye ederim.
ca...
Dr. Akansel Karasu ve asistanı Gamze Karasu, diş sağlığım üzerinde harika bir etki bıraktılar. Dr. Karasu'nun uzmanlığı sayesinde dolgularım sorunsuz bir şekilde yapıldı ve dişime yerleştirdiği taç mükemmel bir uyum sağladı. Gamze Karasu'nun da yardımıyla, bu deneyim benim için keyifli ve sorunsuz geçti. İkişinden de çok memnun kaldım.
n....k
Akansel Hocam ile birlikte kanal yenileme işlemi yaptık her seansta anlayışı güleryüzü ile tedavi boyunca hep destek olmasıyla ağrısız bir süreci tamamladık emekleri için çok minnettarım
mu...k
Güler yüzlü,sempatik bir doktor.kızım doktordan önce tedirgindi fakat tedavi süresini çok hızlı yapması,rahatlatıcı bilgi vermesi çok iyiydi.Allah razı olsun kendisinden.Hayatta başarılar dilerim.Umarım bu şekilde devam eder .Kanal tedavilerini ve dolgularını çok güzel yaptı.Elinin çabukluğunu bu sayede tedavi süresinin kısa olması çok büyük bir iyilik.
h ...d
Mehmet hoca işinde başarılı biri, diş dolgumu yaptı, diğer dişlerimin bakımı içinde bilgi verdi. Memnun kaldım
e....k
Aylardır dişim çok ağrıyordu ve diş hekiminden çok korktuğum için sürekli erteliyordum. Akansel hocama çok teşekkür ederim ilgi alakasıyla süreci açıklamasıyla içimi çok rahatlattı ve eli çok hafif asla canım acımadı. Sayenizde kurtuldum çok teşekkür ederim
ay...z
Haftalardır süren diş ağrılarımdan tedaviniz sayesinde kurtuldum,detaylı açıklamalarınizdan ve ilginizden dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ederim
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Gaziantep şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Gaziantep şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortodontist.
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 54 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Ilacı Kullanımı, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Çene Implantasyonu, Diş Bakımı, X-Ray, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Lingual Ortodonti, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler).
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta/danışan, Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Ordu Cad. Kavaklık Mahallesi No: 20 Gaziantep şeklindedir.