Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Doruk Özel Bursa Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 10 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Doruk Özel Bursa Hastanesi Bursa ilinde Zübeyde Hanım Cad.no:5 Çekirge adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Doruk Bursa Hastanesi
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi 16080
  • Diğer (İade)

C

c....v

Elfi hanıma gebelik detaylı ultrasonu için gittik. Asla gereken bilgileri vermedi, yüzümüze dahi bakmadı. 20-25 dakikada bitirdi.Bu kadar hevesle beklenen bir randevuyu malesef çok kötü geçirdik. Asla önermiyorum

• Uzm. Dr. Elfi Divanlı • Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kemal hocam meme estetiğimi yaptı. İnsanı rahatlatan korkutmayan rahat hissettiren tavrı bir yana işinde çok iyi bir hekim. Kendisine minnettarım. Beni ergenlik yıllarımdan beri rahatsız eden görüntümden kurtardı özgüvenimi tazeledi. Gözü kapalı tavsiye edeceğim bir uzmandır.

• Op. Dr. Kemal Karaca • Diğer  •

ha...

4-5 Temmuz tarihlerinde oğlum İbrahim’in şiddetli baş ağrısı, kusma ve ateş şikâyetleri nedeniyle iki farklı hastanenin acil servisine başvurduk. İlk etapta sinüzit teşhisi konuldu ancak durumu giderek ağırlaştı.

Sonrasında Atilla Bey’e ulaştık. Toplantıya gitmek üzere olmasına rağmen bizi hemen muayene etti. Menenjitten şüphelenerek hiç vakit kaybetmeden MR ve BOS işlemlerini organize etti ve yaklaşık bir saat içerisinde tanı konularak tedaviye başlandı.Erken tanı sayesinde hiç bir hasar kalmadı şükürler olsun.

O kritik saatlerde Atilla Bey’in hızlı müdahalesi, ilgisi ve İbrahim’i kendi evladı gibi sahiplenmesi bizim için tarifsiz bir anlam taşıyor.

Bir doktorun sadece mesleğini değil, vicdanını ve insanlığını da ortaya koyduğu o günü asla unutmayacağız. İyi ki varsınız Atilla Bey. Size minnettarız.

• Uzm. Dr. Atilla Güray • Çocuk Hastalıkları  •

m....m

Aşırı yoğun adet kanaması şikayeti ile kendisine başvurdum ,kendisi yardımci oldu.Gayet kibar,detaylı anlatan,guleryuzlu bir doktor .

• Op. Dr. Nurhan Çelik • Anormal Kanamalar Tedavisi  •

K

k....y

Tavsiye üzerine gittim Murat beye ve çok memnun kaldım. Bütün her şeyle tek tek ilgilenip açıkladı ve ne yapmam gerektiğini anlattı. Kessinlikle tavsiye ediyorum.

nu...l

AÇLIK ŞEKERİM 300 OLDUĞU İÇİN TAVSİYEYLE GİTMİŞ OLDUĞUM HARİKA BİR DOKTOR OLUP DAHA 1 AY OLMADAN ŞEKERİMİ VERDİĞİ İLAÇ VE DOĞRU TANISI SAYESİNDE SUAN DAHA SAGLIKLIYIM. TECRUBELi, ALANINDA SON DERECE TANINAN ZEKİ BİR HEKİMDİR.

s....a

Olcay hocada ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum. İnanılmaz ilgiliydi ve ameliyat sonrası çok da ilgilendi. Sayesinde tüm şikayetlerimden kurtuldum.

• Op. Dr. Olcay Derici • Diğer  •

K

ke...a

Profesyonel,donanımlı ve son derece ilgili bir doktor olup herkesin hastaligini anlayabilecek biçimde anlatis tarzıyla bizim seviyemize göre hareket eden muhteşem bir hhekimdir. Rutin kontrollerde bizim anlatabileceğimiz biçimde notlar yazmaktadır.

O

ob...k

Olcay Bey gerçekten müthişti, ön çapraz bağım kopmasının ardından İstanbul'dan Bursa'ya ameliyata geldik. Ameliyat sürecimizden önce Olcay Bey bizi çok bilgilendirip rahatlattı ve ameliyat öncesinde bütün gerginliğimi yok etti. Ameliaytın ardından da çok ilgilendi ve düzenli bir şekilde kontrol etti. Daha çok az süre geçmiş olmasına rağmen neredeyse tamamen eski hayatıma döndüm ve rahatım

• Op. Dr. Olcay Derici • Diğer  •

Z

z.....

Yüksek ateş olarak geldik 39.7 doktor sadece kan baktı bakteri ve virüs var dedi içinde 3 adet olan antibiyotik 500 lük ve ilave ateş düşürücü verdi kullandık. Ateş geçmedi tekrar hastane geldik serum takıldı doktor yanımıza geldi ilaçlarını kullan geçecek dedi. Ateş geçmedi 38-39 arası devam etti başka bir özel hastane gittik zatüre teşhisi koyuldu 4 gün yatış verildi sonrasında 15 adet iğne ve çeşitli ilaçlar antibiyotik kan sulandırıcı her türlü ihtimale karşı bütün kontroller sonucunca iyi olduk.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun