Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel EPC Hastanesi Üroloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Beyin Cerrahisi, Genel Cerrahi, Dermatoloji, Kulak Burun Boğaz, Radyoloji, Ortopedi, Estetik ve Plastik Cerrahi, Laboratuvar, Güzellik ve Cilt Gençleştirme, Lazer Ünitesi, Yanık Tedavi Merkezi, Beslenme ve Diyetetik gibi alanlarda sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Sağlık turizmi ve turistin sağlığı kapsamında yurt dışında da referans hastane olarak sayılı merkezler arasında yer almaktadır.
Daha fazla bilgi

T
    Doğrulanmış
    Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Öznur hocayı bilgisine tecrübesine sonsuz güvendiğim kendimi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğim bir hekim oldugu icin tercih ettim kulak ameliyati oldum tek kulağım da diğerine göre şekil bozukluğu vardı birebir aynısını yaptı. Açıkçası ameliyattan önce bu kadar benzeyecegini düşünmüyordum ama sonuç mükemmel. Biraz takıntılı biri olduğum için dr secimi benim için cok önemliydi guleryuzu samimi olması kafamdaki tüm soruları ilgiyle cevaplaması korkumu hafifletti. Ve öznur hocamın dediği gibi ameliyat sırası da sonrası da hiç acı hissetmedim çok rahat geçti. Ayrıca hastahane ortamı çok güzel ve temizdi hemşireler de guleryuzlu ve ilgililerdi. Ben çok memnun kaldım.

Doğrulanmış

1 ay önce meme küçültme toparlama ameliyatı oldum görüştüğüm tek doktor Öznur Hanım’dı. İlk görüşme gününde ameliyat için gün aldım süreç gayet iyiydi asistanı da son derece ilgiliydi. Sonuçtan çok memnunum iyi ki Öznur Hanım’ı tercih etmişim.

Doğrulanmış

Yaklaşık 1 hafta önce Öznur hanıma meme büyütme ameliyatı oldum. İlk günden şu zamana kadar doktor hanımın ilgisi açıklayıcı anlatımları kafamdaki tüm sorulara sabırla en ince ayrıntısına kadar cevap vermesi beni inanılmaz derecede rahatlattı. Tüm süreç boyunca yakından ilgilenmesi gecenin bir yarısı bile hastasını kontrole gelen son derece içten güleryüzlü ,işinde inanılmaz titiz başarılı ve oldukça mükemmeliyetçi bir hekim. Kesinlikle asla tereddüt etmeden Öznur hanıma güvenin çünkü sonuç MÜKEMMELLLL

Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Yüz Gerdirme

4 ay önce yüz germe ameliyatı oldum.46 yaşında olmama rağmen yılların vermiş olduğu yorgunluktan dolayı gıdı ve yanaklarda sarkma vardı.internet üzerinden yaptığım araştırma sonucu Öznur Hocamdan randevu aldım.Samimi duruşu ve işine olan hakimiyeti,detaylı bilgi vermesi bana güven verdi ve ameliyat oldum.Yanak ve gıdı bölgesi gerildi ve yanaklarıma kendi yağimdan enjeksiyon yapıldı.ilk günlerde doğal olarak şişlik ve morluklar oldu .Hafif sızlama dışında ağrılarım olmadı Ameliyatı o kadar ustaca yapmıştı ki dikişler saç içinden ve kulak arkasında olacak şekildeydi.Şuan dikiş izleri tamamen belirsiz. Aynaya her baktığımda önce Allah'a sonrada Öznur Hanıma teşekkür ediyorum.iş disiplini muhteşem.Ameliyat olduktan sonra geç saatlerde bile kontrole gelen,iyileşme sürecinde hiç yalnız bırakmayan bir doktor .Bir kadının bu kadar başarılı olması çok gurur verici . Telefonla istediğiniz zamanda ulaşabileceğiniz samimi bir insan.

Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Meme Büyütme

Öznur hocam'a1 ay önce meme protez ameliyati oldum.Asla başka bir doktarla görüşme gereği duymadim.isinde gercekten güvenilir bir doktor.asla yanlış ve yersiz yönlendirme de bulunmuyor aksine bütün riskleri ortadan kaldırmaya yönelik ilerliyor.bütün sorularımı içtenlikle cevapladı.operasyon sürecinde olsun iyileşme sürecinde olsun hersey dediği şekilde ilerledi.hicbir sıkıntı yaşamadım.eve geldiğim de ağrı kesici içme gereği Bile duymadım.sonuctan o kadar mutlu ve memnunum ki hersey icin kendisine ve ekibine çok cok teşekkür ederim.

Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Liposakşın

Doktorumu lyl ki tanımışım. Liposaksin ve karın germe ameliyatı oldum. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. İlk 2 günden sonra ağrılarım yok denecek kadar azaldı ve 1 hafta sonunda normal yaşamıma devam ettim. Çok mutluyum, emeği geçen doktoruma ve personelleri teşekkür ederim.

Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Burun Estetiği

Yaklaşık 2 ay önce burun estetiği yaptırdım ve çok memnun kaldım. Özenli bi çalışma yapıldı ve çok doğal ve güzel bir burnum oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası da çok iyi bir hizmet aldım. Güvenle herkese önereceğim tek doktor.

Doğrulanmış

2 hafta önce mene estetiği(dual plan silikon) ameliyatı oldum. Beni 45 yıllık hayatımda en çok mutlu eden doktor oldu Öznur Hanım. Beni hayallerime en mükemmel şekilde kavuşturdu diyebilirim. Profesyonelliği, verdiği güven ve samimi iletişimi, Beni kendisine hayran bıraktı. Sonuç ise mükemmel oldu. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler. Tüm çevreme öneriyorum kesinlikle....

Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Meme Estetiği

Jinekomasti ameliyatı oldum sonuçtan son derece memnunum . öznur hoca çok ilgili,samimi,güleryüzlü birisi ameliyattan sonra da sık sık kontrole çağırıyor kendisine ve ekibine çok teşekkürler.

Doktor: Op. Dr. Öznur Doğan Pekedis Rinoplasti

Hayatımda tanıdığım ve gerçekten en büyük şansım diyebilirim. Mükemmeliyetçi kusursuz çalışmasıyla her şeyi mükemmel.. En zor burun yapısına sahip olmama rağmen kusursuz bir görüntü elde etti. Ne anlatsam ne söylesem az kalır. Her şey için çok çok çok teşekkür ederim hocam iyi ki tanıdım sizi…

İletişim

100. Yıl Mah. Carrefoursa Avm Yanı, Adana 01360 Google Haritalar'da göster
Ak Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, ... Groupama Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta Tüm sigortaları göster
İlgili aramalar