Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel EPC Hastanesi Üroloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Beyin Cerrahisi, Genel Cerrahi, Dermatoloji, Kulak Burun Boğaz, Radyoloji, Ortopedi, Estetik ve Plastik Cerrahi, Laboratuvar, Güzellik ve Cilt Gençleştirme, Lazer Ünitesi, Yanık Tedavi Merkezi, Beslenme ve Diyetetik gibi alanlarda sağlık hizmeti vermeye devam etmektedir. Sağlık turizmi ve turistin sağlığı kapsamında yurt dışında da referans hastane olarak sayılı merkezler arasında yer almaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Epc Hastanesi
100. Yıl Mahallesi Carrefoursa Avm Yanı 85019 Sokak No : 8, Çukurova 01360
  • ACE European Sigorta A.Ş. – CGM (ÖSS)
  • ACN Türk (TSS)
  • AXA Global
  • Ace European Sigorta
  • AcnTURK Sigorta A.Ş.
  • AcnTürk Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Acıbadem (TSS)
  • Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
  • AgeSA Sigorta
  • Ana Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
  • Anadolu Hayat Ve Emeklilik
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
  • Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
  • Ankara Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Aveon Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Axa Sigorta
  • Bereket Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Büro Memur-Sen
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Cigna International
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
  • Ergo Sigorta
  • Ethica Sigorta
  • Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Eureko Sigorta
  • Eğitim-Bir-Sen
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası (TSS)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Generali Sigorta
  • Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Groupama Sigorta
  • Güneş Sigorta
  • HDI Sigorta
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • Halk Sigorta
  • Halkbank Mensupları
  • Hepiyi Sigorta
  • Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
  • Liberty Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta
  • Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
  • Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Medisa Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • Merkez Bankası Mensupları
  • MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Neova Sigorta
  • QNB Finansbank Sigorta
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta
  • Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • senCard
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Z

Doktorumun ilgisi, alakası ve profesyonelliğinden çok memnun kaldım. Hastalarına karşı son derece dikkatli ve özenli bir yaklaşımı var.

• Op. Dr. Yulia Özcömert Randevu  •

Astım rahatsızlığım için kendisine gittim cok naif bir insan cok ilgiliydi btedavimi düzenledi acıklamalarıtla beni çok rahatlattı iyisi tanımısım

Uzm. Dr. Adem Yılmaz

Teşekkür ederim. Umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşmuş olursunuz.

Güleryüzlü ve pozitif bir insan. Tedirgin gittiğim muayeneden içimi rahatlatarak ve adeta bir check up edasıyla muayene etti.

• Op. Dr. Yulia Özcömert Genel Cerrahi Randevusu  •

Bu kadar ilgili bu kadar bilgili bir uzmana denk geldiğimden çok mutluyum. Problem çözüm odaklı, yardıma hazır bir doktor

• Op. Dr. Yulia Özcömert Diğer  •

Dr.Yulia hanım a göğüs bölgemde oluşan kitle için gitmiştim muayene esnasında çok hassas davrandı.Güler yüzlü olması bana hastalığım hakkında detaylı bilgi vermesi ve anlayabileceğim bir dilde bana gerekli açıklamayı yapması beni çok rahatlattı gerçekten işini severek yapan hastalarına değer veren bir dokror.

Y

Yakın zamanda yaşadığım alerji şikayetlerim nedeniyle Sayın Uzm. Dr. Adem Yılmaz’a başvurdum. Randevu sürecim boyunca kendisinin yaklaşımı son derece ilgili, açıklayıcı ve güven vericiydi. Özellikle mevsimsel alerjilerimle ilgili yaşadığım belirtileri detaylıca dinleyip, geçmiş ilaç deneyimlerimi de dikkate alarak bana uygun bir tedavi planı oluşturdu.

Hem polen alerjisi şüphem üzerine planladığı prick testi yönlendirmesi hem de verdiği bilgilendirici öneriler, tedaviye yaklaşımının ne kadar profesyonel olduğunu gösterdi. Kendisinden aldığım destek sayesinde süreci daha iyi yönetebileceğime dair motivasyon kazandım. Doktor-hasta iletişimi güçlü, sabırlı ve çözüm odaklı bir uzman.

Saygılarımı sunar, böyle hekimlerle karşılaşmanın hastalar için büyük bir şans olduğunu belirtmek isterim.

Uzm. Dr. Adem Yılmaz

Teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.

Yıllardır hemoroid ile savaşıyorum ama hiçbir sonuç alamadım. En son rahatsizlandigimda Yulia hanıma muayene oldum verdigi tedaviden sonra hemoroid şikayetlerim geçti ve şuan çok rahatım. Yulia Hanım'ın bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum, tavsiye ederim.

• Op. Dr. Yulia Özcömert Normal Randevu  •

Kulağımın arkasında çıkan apse için Yulia Hocama gittim. Beni ilgi ile karşıladı ve hemen müdahale ederek sorunumu giderdi.

• Op. Dr. Yulia Özcömert Randevu  •

Çok araştırdım internet üzerinden yulia hocam ile iletişime geçtim ve muayene olmaya karar verdim. Yulia hanım muyane esnasında herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Tedavimize başladık ve hersürecte ulaşım sağlayıp tedavimi kontrollü bir şekilde devam ediyoruz. Hayatımda tanıdığım en donanımlı ve bilgili doktor diyebilirim sadece kendi alanında değil sağlık anlamında her alanda bilgi sahibi ve koydugu tanılarla hızlıxa yönlendirme yapıyor. Sizin gibi doktorlara sahip olduğumuz için çok şanslıyı

Ş

Midemdeki rahatsızlık nedeni ile randevu aldığım Dr Yulia hanımdan çok memnun kaldım.Hastaya olan yaklaşımı, detaylı anlatımı, sorduğum her soruya verdiği aydınlatıcı cevapları, hastasını güler yüzü ile karşılaması , tedavi süreci ve sonrasında ki hasta takibi beni çok mutlu etti. Sağlıma kısa bir sürede kavuştum.İyi ki sizi tanımışım. Alanında uzman bir doktor buldugum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

• Op. Dr. Yulia Özcömert Normal Randevu  •

• Özel Epc Hastanesi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Epc Hastanesi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyolog, Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Ürolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Cerrahı, Dermatolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
  • Özel Epc Hastanesi, toplam 279 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akustik Nörinom Cerrahisi, Odiyometri-Odyometri, Bademcik Ameliyatı, Orta Kulak Ameliyatı, Laringoskopi, Kan Kültürü, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Polisomnografi, Radyofrekans Uygulamaları, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
  • Hayır, şu anda Özel Epc Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Epc Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Epc Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 134 hasta/danışan, Özel Epc Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Epc Hastanesi adresi 100. Yıl Mahallesi Carrefoursa Avm Yanı 85019 Sokak No : 8 Çukurova şeklindedir.