Diğer kurumları göster

• Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Mrb. Alaeddin Tulgay hocama uzun süredir devam eden bartholin kistim için başvurdum.Yıllarca bu sorunu çekmiş biri olarak pek çok hekim ama hiçbiri güven vermediği için ameliyata kendimi ikna edemedim. Alaeddin hocam tüm detaylarıyla süreci anlattı ve inanılmaz bir güven duygusu hissettirdi. 7 Kasımda bartholin kisti marsupializasyon ameliyatımı lokal anestezi ile yaptı hocam. Tedirgin olmama karşın ne ameliyat sırası ne sonrasında en ufak sorun yaşamadım. Hatta o kadar işinin ehli ki hastanede verilen dışında evde tek ağrı kesiciye dahi ihtiyaç duymadım. Ne ağrım oldu ne sızım. Ameliyat sonrası da sürekli kontrolümü yaptı,sürecimi takip etti.Sorunsuz,güzel ilerledi sürecim.Hocamı ne zaman bir soru için arasam mutlaka geri döndü bilgilendirdi. Allah razı olsun ondan.Bartholin kisti sorunu yaşayanlar nasıl bir illet olduğunu çok iyi bilirler ama tavsiyem geciktirmeyin,hocama başvurun mutlaka:) Beni hiç bitmeyecek sandığım bu sorundan kurtardığı için minnettarım.

• Op. Dr. Alaeddin Tulgay Diğer  •

U

Hocam, nazik, bilgili ve alanında uzman bir hekim. Kısa bir sürede aaglihjna kavuşmama yardımcı oldu.

• Uzm. Dr. Ömer Nasuhi Selvi Diğer  •

Ç

Melis hocam merhametli, alanında uzman gereksiz tetkiklerden uzak duran, tedavi yöntemi en az zararla etkili olan bir hekim. Ağır Bronsiolit oğlumu her atak dönemi titizlikle takip etti. Gerektiğinde telefon ile yönlendirdi. On görüsu kuvvetli tatlı doktorumuzu çok seviyoruz.

• Uzm. Dr. Melis Şahmaran Diğer  •

Kulak agrım baş donmesi var diye gittim, kulaga aletle bakip kulagin saglam diyip gonderdi. Ilgisiz tavsiye etmiyorum

• Op. Dr. Gökhan Çelik Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

23 09 2022 tarihinde ozel eryaman hastanesi ortapedi bolumu omuz atroskopi ameliyatimi oldum. Ameliyatimi sevgili hocam Dr. Goksel Cakar gerceklestirdi tedavimin basindan sonuna kadar sevgili Goksel Hocam basta olmak uzere tum ozel eryaman hastanesi personellerine sukranlarimi sunarim. Sayin hocam Goksel Cakardan Allah 1000 kere razi olsun çok memnun kaldım...hocam işinde gerçekten bence 1 numara..ilgisi ayrıntılı bilgilendirmesi cana yakınlığı ile..cok teşekkürler hocam

• Op. Dr. Göksel Çakar Diğer  •

çok ilgili ve açıklayıcı. hastasını takip eden bir hekim. Oğlumun son zamanlarda sık ateşlenme problemi ile ilgisi, alakası çok iyiydi.

• Uzm. Dr. Selma Aydın Diğer  •

Muhterem Alaeddin hocama gebelik muayenesi için gitmiştim.maşallah işinin ehli naif beyefendi biri.pozitif bi enerjisi var.eşiminde benimde muayeneden sonra aklımız kalbimiz mütmain oldu.detaylı bir şekilde çok güzel ilgilendi bizimle.Bebeğimizi ultrasyondan izlerken bize de herşeyi anlattı ince ince kafamızda soru işareti kalmadı.İşini layıkıyla yapan kaliteli ilimli bir hekim olduğuna hiç şüphesiz kanaatimiz geldi.muayeneden çıkınca kendisine eşimde bende çok dua ettik.Cenab-ı hak İlmini mertebesini artırsın.biz razı olduk Allahtan ondan razı olsun.

• Op. Dr. Alaeddin Tulgay Diğer  •

Sahib hoca son derece ilgili. Bende ciddi oranda nöropati vardı, yaptığı teşhis ve uyguladığı tedavi ile çok daha iyi oldum. Eryaman Hastanesi için büyük kazanç olduğunu düşünüyorum. Gerçekten kaybedilmemesi gereken bir hoca. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.

• Uzm. Dr. Sahib Rovshanov Nöroloji Randevusu  •

Eşimin baş ağrısı ve başında bir şişlik icin gitmiştik sağolsun ilgilisi alakası gayet güzeldi. Açıklamaları uzun ve detaylıydı. Raporlar için de kendi numarasını verecek kadar iyi bir doktor. Sağolsun.

Ç

1994ten beri migren hastasıyım, botoks dahil denemediğim tedavi kalmadı. Sahib hocamın önerdiği migren iğnesi sayesinde ayda en az 10 kere yaşadığım migren ataklarım 1'e indi ve şiddeti azaldı. İlgisinden dolayı teşekkür ediyorum.