Özel Eskişehir Göz Merkezi
- Axa Sigorta
- Güneş Sigorta
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
ay...
Haldun beyin ismini eskişehirde çok fazla duymuştum zaten. Çok soru işaretlerim ve korkum olmasına rağmen ilk randevumdan itibaren tüm süreçte fazla ilgiliydi ve hiç sıkılmadan tüm soru işaretlerimi cevapladı. Lasik ameliyatı oldum astigmatım çok ileri seviyeydi. Ameliyat esnasında bile her işlemi uygularken benle konuştu ve rahatlamamı sağladı. Ben de öneriyle gelmiştim ve kendi ilgisini de gördükten sonra rakibinin olmadığını düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum.
bu...l
Yaklaşık iki hafta önce LASIK göz ameliyatı oldum. 6 yıldır lens ve gözlük kullanıyordum inanılmaz memnun kaldım, ameliyattan hemen sonrasında bile net görmeye başladım. Haldun Hoca tüm süreç boyunca çok ilgiliydi bizi her konuda bilgilendirdi.
ya...n
21 kasım tarihinde göz ameliyatı oldum doktorumun sureci açık ve objektif anlatımı beni olumlu yönde etkiledi aklımda soru işaretleri kalmadan ameliyatımı oldum çok kısa ve ağrısız geçti sonrasında da çok ilgiliydi normal hayata çok kısa bir surede dönebildim ve göz numaram suan hiç kalmadı her şeyiyle çok iyi bir doktor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
bü...
Haldun ekrem bey dün lazer göz ameliyatımı gerçekleştirdi. . Operasyonum çok başarılı geçti, hiçbir ağrı ya da sızı yaşamadım. Doktorumun iletişimi gerçekten çok güçlü, her aşamada beni bilgilendirdi ve içimi çok rahatlattı. Dünya gerçekten cok netmis. gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim
Haldun Bey LASIK ameliyatımı gerçekleştirdi. 3.5 miyop ve astigmatım vardı, kusursuz görüşüm var şu an. Ameliyat öncesi ve sonrasında da çok ilgili.
m....n
Kendisine göz lazer ameliyatı için gitmiştim. Ve aşırı derecede memnun kaldım. tüm süreçte çok güzel ilgilendi. Sayesinde gözlükten kurtuldum . Alanında en iyisi diyebilirim.
me...r
Kendisine göz lazer ameliyatı için gittim. Hastasıyla tüm süreçte çok ilgili ve bilgilendirici bir doktor. Ağrısız acısız çok kısa bir sürede ameliyat gerçekleşti ve gözlükten kurtuldum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
s....ö
Göz numaralarım oldukça yüksekti bu yüzden ameliyat öncesi baya tedirgindim Haldun Ekrem Hocaya LASIK ameliyatı oldum ve düşündüğümden çok daha rahat geçti. Hem ameliyat öncesi açıklamalarıyla rahatlattı hem de süreç boyunca güven verdi.iyileşmem de sorunsuz oldu.Genel olarak memnun kaldım
es...y
Haldun bey dün lazer ameliyatımı gerçekleştirdi. -5.25 miyop ve astigmatım vardı. Sıfır ağrı sıfır acıyla çıktım operasyondan. Sayesinde gözlüksüz görebiliyorum artık. Çok ilgili ve mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim
ek...g
Doktor beye internette okuduğum yorumlar üzerine babamın katarakt problemi için danıştık. Babamın görme alanı bir metrenin altına inmişti. Doktor bey iki gözde de ileri seviyede ve sertleşmiş katarakt olduğunu belirtti. İlerleyen vakalarda ameliyatın iki aşamada yapılması gerekebildiğini, bu durumun ameliyat sırasında kesinleşeceğini söylese de ameliyatı tek seferde başarıyla tamamladı. Ameliyat sonrası gözde oluşan ödemi sık kontrollerle ödem iyileşene kadar takip etti. Diğer gözün ameliyatını da başarıyla tek seferde tamamladı. Bu ikinci gözde ödem oluşmadığı için iyileşme süreci daha hızlı oldu. Babam şu an uzağı çok net görebiliyor. Yakın için de doktor bey yakın gözlüğü konusunda yardımcı oldu.
Özel Eskişehir Göz Merkezi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eskişehir Göz Merkezi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Özel Eskişehir Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eskişehir Göz Merkezi, toplam 39 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Lazer Termal Keratoplasti (Ltk), Kontakt Lens, Botulinum Toksini Tip B, Lasik, Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti), Intraoküler Basınç Ölçümü, Göz Kapağı Germe, Şaşılık Tedavisi, Keratektomi, Katarakt Ameliyatı.
Özel Eskişehir Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eskişehir Göz Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eskişehir Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eskişehir Göz Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Eskişehir Göz Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Eskişehir Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Eskişehir Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Eskişehir Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 263 hasta/danışan, Özel Eskişehir Göz Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eskişehir Göz Merkezi nerede?Özel Eskişehir Göz Merkezi adresi Istiklal Mahallesi Çınar Sokak 6/1 Odunpazarı şeklindedir.