Göz doktoru

• Axa Sigorta
  • Güneş Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • SGK
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Haldun beyin ismini eskişehirde çok fazla duymuştum zaten. Çok soru işaretlerim ve korkum olmasına rağmen ilk randevumdan itibaren tüm süreçte fazla ilgiliydi ve hiç sıkılmadan tüm soru işaretlerimi cevapladı. Lasik ameliyatı oldum astigmatım çok ileri seviyeydi. Ameliyat esnasında bile her işlemi uygularken benle konuştu ve rahatlamamı sağladı. Ben de öneriyle gelmiştim ve kendi ilgisini de gördükten sonra rakibinin olmadığını düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Diğer  •

Yaklaşık iki hafta önce LASIK göz ameliyatı oldum. 6 yıldır lens ve gözlük kullanıyordum inanılmaz memnun kaldım, ameliyattan hemen sonrasında bile net görmeye başladım. Haldun Hoca tüm süreç boyunca çok ilgiliydi bizi her konuda bilgilendirdi.

Y

21 kasım tarihinde göz ameliyatı oldum doktorumun sureci açık ve objektif anlatımı beni olumlu yönde etkiledi aklımda soru işaretleri kalmadan ameliyatımı oldum çok kısa ve ağrısız geçti sonrasında da çok ilgiliydi normal hayata çok kısa bir surede dönebildim ve göz numaram suan hiç kalmadı her şeyiyle çok iyi bir doktor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Göz Hastalıkları Randevusu  •

Haldun ekrem bey dün lazer göz ameliyatımı gerçekleştirdi. . Operasyonum çok başarılı geçti, hiçbir ağrı ya da sızı yaşamadım. Doktorumun iletişimi gerçekten çok güçlü, her aşamada beni bilgilendirdi ve içimi çok rahatlattı. Dünya gerçekten cok netmis. gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Göz Hastalıkları Randevusu  •

Haldun Bey LASIK ameliyatımı gerçekleştirdi. 3.5 miyop ve astigmatım vardı, kusursuz görüşüm var şu an. Ameliyat öncesi ve sonrasında da çok ilgili.

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Göz Hastalıkları Randevusu  •

Kendisine göz lazer ameliyatı için gitmiştim. Ve aşırı derecede memnun kaldım. tüm süreçte çok güzel ilgilendi. Sayesinde gözlükten kurtuldum . Alanında en iyisi diyebilirim.

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Göz Hastalıkları Randevusu  •

Kendisine göz lazer ameliyatı için gittim. Hastasıyla tüm süreçte çok ilgili ve bilgilendirici bir doktor. Ağrısız acısız çok kısa bir sürede ameliyat gerçekleşti ve gözlükten kurtuldum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Diğer  •

Göz numaralarım oldukça yüksekti bu yüzden ameliyat öncesi baya tedirgindim Haldun Ekrem Hocaya LASIK ameliyatı oldum ve düşündüğümden çok daha rahat geçti. Hem ameliyat öncesi açıklamalarıyla rahatlattı hem de süreç boyunca güven verdi.iyileşmem de sorunsuz oldu.Genel olarak memnun kaldım

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Göz Hastalıkları Randevusu  •

Haldun bey dün lazer ameliyatımı gerçekleştirdi. -5.25 miyop ve astigmatım vardı. Sıfır ağrı sıfır acıyla çıktım operasyondan. Sayesinde gözlüksüz görebiliyorum artık. Çok ilgili ve mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. Haldun Ekrem Kaya Göz Hastalıkları Randevusu  •

Doktor beye internette okuduğum yorumlar üzerine babamın katarakt problemi için danıştık. Babamın görme alanı bir metrenin altına inmişti. Doktor bey iki gözde de ileri seviyede ve sertleşmiş katarakt olduğunu belirtti. İlerleyen vakalarda ameliyatın iki aşamada yapılması gerekebildiğini, bu durumun ameliyat sırasında kesinleşeceğini söylese de ameliyatı tek seferde başarıyla tamamladı. Ameliyat sonrası gözde oluşan ödemi sık kontrollerle ödem iyileşene kadar takip etti. Diğer gözün ameliyatını da başarıyla tek seferde tamamladı. Bu ikinci gözde ödem oluşmadığı için iyileşme süreci daha hızlı oldu. Babam şu an uzağı çok net görebiliyor. Yakın için de doktor bey yakın gözlüğü konusunda yardımcı oldu.