Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Forum Yaşam Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Forum Yaşam Hastanesi Mersin ilinde Güvenevler mahallesi 20.cad.no:48 Yenişehir Mersin adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Forum Yaşam Hastanesi
Güvenevler Mah. 20.Cad.No:48 Yenişehir, Mersin
  • Diğer (İade)

Bugün detaylı ultrasyonum vardı ve Taner hocam çok güzel ilgilendi. Her muayene olduğumda aynı ilgiyi gösteriyor . İyi ki TANER HOCA

• Op. Dr. Taner Kafadar Randevu  •

Taner hocayla dün tanıştık. Daha önce hep sıkıntılı gebeliklerim olmuştu. Taner hocaya tedavi amacla gitme kararı alırken gebe olduğumu öğrendim ve takip için başladık. Dün keseyi gördük. Kendisi çok güleryüzlü bir doktor. Çok da sıcak kanlı detaylı bilgi veriyor anlatıyor. İyi ki tanışmışız

• Op. Dr. Taner Kafadar Randevu  •

Bugün küçük bir operasyon geçirdim ve açıkçası oldukça gergindim. Ancak doktorumun güleryüzü, samimi yaklaşımı ve sakin tavırları sayesinde kendimi inanılmaz rahat hissettim. Her şeyi detaylıca açıklayıp içimi rahatlattı. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımıyla gerçekten mükemmel bir doktor

• Op. Dr. Taner Kafadar 3 Boyutlu USG  •

R

Bir anne gebelik sürecinde iletişim kurabileceği bir doktorla görüşmek ister. Yusuf Taner hocam iletişimde, anlamada,anlatmada ve ilerleyişte çok iyi. Çok memnun kalarak gidiyorum

Op. Dr. Taner Kafadar

Çok teşekkür ederim

Ahmet ışıktan ile 2. Doğumumda tanıştım. Daha sonra kadın hastalıkları ile ilgili ne zaman bir sorunum olsa kendimi onda buldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sekreteri ayrı kendi ayrı çok iyiler. Çok uyumlu bir ekibin içine dahil oluyorsun.

• Uzm. Dr. Ahmet Işıktan Doğum Kontrol  •

Merhaba hayatım boyunca iki kez kıl dönmesi problemi yaşadım ilk ameliyatımı doç bir doktor yapmıştı Şikayetim oldukça fazlaydı ve canımı çok yakmıştı ama işin ehli doktoruyla karşılaştım sayın Ramazan mahanoğlu 2.ci ameliyatımı Başarılı bir şekilde gerçekleşti onca sağlık problemlerim olmasına rağmen canımı hiç yakmadan ameliyatım güzel geçti şiddetli tavsiye ediyorum Gözünüz kapalı güvenebilirsin

• Op. Dr. Ramazan Mahanoğlu Diğer  •

Canım hocam iyiki tanımışım sizi 2.düşüğümde çok fazla soru vardı aklımda sürekli bütün doktorlara gidiyordum ve hiçbişey demiyorlardı 3.düşüğüm oldu ama bu sefer sizin desteğiniz ve kontrolünüz sayesinde daha rahat bi süreç atlattım sizin muayenenizden çıktıktan sonra aklımda hiçbir soru kalmıyordu ve eşim ilk defa bir doktor için artık buraya gelelim çok ilgili bi doktor diyerek ayrıldı sizi tanımamız çok kısa bi sürede oldu ama sanki yıllardır size geliyormuşum gibi hissettirdiğiniz ve her anımı anlayışla karşıladığınız için size minnettarım herkesin mutlaka 1 kere gelip muayene olup sizin sakinleştirici ve anlayışlı konuşmanızı dinlemesi gerekiyor iyi bir hekim olmanın yolu sanırım iyi bir insan olmakla başlıyor ben sizden bunu gördüm inşallah önümüzdeki süreçlerde ve tedavilerde sizin yanınzda olacağım hocam sevgilerle kalın

Ç

Genç kızdım kistlerime tek çare bulan doktordu , evlendim gebe kalma sürecinde desteğini asla esirgemedi , 2. Gebeliğim de baştan sona takiple tüm sorularıma sıkılmadan cevap oldu bebeklerimin ve benim en büyük şansım canım doktorum , iyiki var asla sıkılmadan tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz , gebe iken annelerin stresi daha da artar çok sakin bir 9 ay yaşadım sayesinde

• Op. Dr. Taner Kafadar Diğer  •

Merhabalar... Doktorumla tavsiye üzerine tanıştım. Güleryüzlülüğü ve geniş iş tecrübesinin kusursuzluğu ile işinin ehli bir doktor olduğunu gördüm ve aldığım tedaviler ile her zaman çok mutlu oldum. Hasta taleplerini ve önceliklerini üst seviyede dikkate alan ve tedaviyi buna göre planlayıp uygulayan bir hekim. Hamilelik sürecimde de yakından ilgisi ile o zor zamanları çok rahat bir şekilde atlattım. Doğum sonrası yaşamış olduğum kistlerim vardı. Doğru yönlendirmelerde bulundu neler yapmam gerektiğini en ince detayına kadar anlattı.kullandığım ilaçlar tek seferde işe yaradı.Taner hoca gibi bir doktor bulmuşum bırakmam. Taner hocamı herkese her zaman onurla ve gururla tavsiye ederim...

• Op. Dr. Taner Kafadar Randevu  •

Hocamla tüp bebekle hamilelik elde ettikten sonra, tavsiye üzerine tanıştık. Samimi, güleryüzlü, sakin bilgili ve herşeyden önce sizi panikletmeden, yerinde ve doğru tespitlerle sürecinizi başarılı bir şekilde tamamlayan bir hekim. Taner hocamdan Allah razı olsun iki gebeliğimdede evlatlarımı sağlıkla kucağıma almama yardımcı oldu. Tek kelimeyle emeğinin hakkını fazlasıyla hakkediyor.