Özel Güzelyalı Hastanesi
Özel Güzelyalı Hastanesi
Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2, Çukurova 01170Sigortalar
- Diğer (İade)
g....g
Gebelik sürecimin takibi ve sezaryen doğumumun gerçekleştirilmesi sırasında göstermiş olduğu üstün ilgi, özen ve profesyonellik için doktoruma minnettarım. Tüm süreç boyunca sağladığı güven ve destek benim için çok kıymetliydi.
v....b
Oğlumun apandisit patlama noktasına gelmişti anında rahatsızlığını tespit edip müdahale etti Allah razı olsun kendilerinden.
Hülya hanımın yaklasimi çok naifti. Tane tane her durumu ve olası etkileri açıklayan bir hekim bu da insana kendini güvende hissettiriyor. Kendisi oldukça yoğun randevu bulmak biraz zor ama randevu saatini geçirmemeye de dikkat eden bir hekim.
ek...n
Hülya Yetiş Sucu ile gebeliğimin 12. Haftasında yoğun bir kanamamın olduğu gün tesadüf eseri tanıştım iyi ki de tanımışım gerekli tedavilerle yaklaşımıyla gebeliğimin devamını sağladı şuan 21 haftalık hamileyim mükemmel bir hoca gerek yaklaşımı gerek kullandığı ilaçlar daha önce ki doktorum bebeğime kürtaj önermişti Hidrosefali olduğunu söylemişti çok şükür ki Hülya hoca sayesinde Hidrosefali olmadığını öğrendim gerekli testlerle de gerçekten alanında uzman bir hoca ve hastalarına yaklaşımları rahatlatıyor aynı zamanda psikolojinizi de düzeltiyor
t.....
Laporoskpik histerektomi ameliyatı oldum size hocam iyiki varsınız iyiki karşımıza cıktınız size cok minnettarım gerek ameliyat öncesi bilgilendirmeniz ,gerek ameliyat sonrası süreçte olan konfor muazzam bir hekimsiz ameliyattan sonra ne bir ağrı ne bir sızı bir kaç günde hemen toparlandım iyi ki varsınız
m ...e
Vajınusmus için gittim
Vajınusmus değilsin dar dedi
Egsersiz verdi
İlaç istedım ilaç yerlestırılen bi ilaç ben onda zorluk çektiğim için istedım zaten
Kullanamadım ilacı
Sorun hala devam ediyor
Op. Dr. Hülya Yetiş Sucu
Vajinal darlık ilişkiden korkma hemen geçecek bir durum değil maalesef. Biraz zaman alan bir durum sabırlı olmak lazım geçmiş olsun
ç.....
Kendisi iki çocuğumun da doğumunu gerçekleştiren tecrübeli bir doktordur. Her aradığınızda kolayca ulaşabileceğiniz, her sorunuza içtenlikle cevap veren bir doktordan ziyade bir ağabey. Bütün ihtimalleri düşünüp sizin için en iyi olan seçenekleri ortaya koyar.
Op. Dr. Önder Başeğmez
Çok teşekkür ederim
Allah çocuklarınızla mutlu sağlıklı bir ömür versin inşallah
ze...
İlk kez Hülya hocaya gittim ilk gebeliğim her türlü desteği ve olumlu konuşması beni çok motive etti Hülya hoca ile devam etmek istiyorum
tu...k
Mart ayında doğum yaptım kıvılcım hocamın sayesinde çok rahat bir hamilelik ve doğum süreci yaşadım. Pozitif enerjisi ve güler yüzü insanı rahatlatıyor
ö....e
4. Gebeliğim ve tansiyon hastası olarak cazip beye geldim. O kadar ilgili bir doktor ki gece gündüz farketmeden heran yanımizda oldu. İlgisi duyarlılığı samimiyeti ile gerçek bir doktor.
Özel Güzelyalı Hastanesi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Güzelyalı Hastanesi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Güzelyalı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Güzelyalı Hastanesi, toplam 205 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Hormanal Terapi, Rahmin Alınması, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi), Preoperatif Değerlendirme, Ooferektomi, Vbac(Sezeryan Doğum), İkili Tarama Testi, Beşinci Gün Transferi, Laparoskopik Myomektomi, Kalıcı Pacemaker Ekstraksiyonu.
Özel Güzelyalı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Güzelyalı Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Güzelyalı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Güzelyalı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Güzelyalı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Güzelyalı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Güzelyalı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Güzelyalı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta/danışan, Özel Güzelyalı Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Güzelyalı Hastanesi nerede?Özel Güzelyalı Hastanesi adresi Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2 Çukurova şeklindedir.
- Adana bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Seyhan bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri