Özel Halkalı Kent Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Halkalı Kent Hastanesi
Halkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4, Küçükçekmece 34303
uf...r
Yıllardır konulamayan sağlık sorunum, akustik tümör teşhisiyle nihayet netlik kazandı. Doktorum, bilgi birikimi, titizliği ve sabırlı yaklaşımıyla doğru teşhisi koyarak bana büyük bir rahatlama sağladı. Kendimi her zaman güvende hissettim ve kendisini kesinlikle güvenle tavsiye edebilirim.
ha...
Kızım suan 16 yasinda. Dogumum gece 4 te oldu .hemen kosup geldi. tek kelime ile ilgili mükemmel bir doktor
t.....
hayatımda ilk defa gittim diyetisyene ama sadece diyetisyen değil ayrı zamanda psikolog da desem doğrudur.O kadar sempatili hoşgrülü kibar ve ilgili ki keşke daha önce gelseymişim dedim. çok kısa sürede istediğim kiloya hızla ulaşmamda yardımcı oldunuz.Çok teşekkür ederim şiddetle tavsiye ederim :)
so....
Büyük kızım 16 yaşında küçük kızım 7 yaşında ikisini de Bengü hanımın kontrolünde doğurdum mükemmel bir doktor. Kendimi şanslı hissediyorum.
ye...6
harıka bı ınsan çok pozıtıf enerjık hemen alıyor ınsan enerjısıını ılkez gıttım korkuyodum asla basaramam dedım ınternette arastırdım yakın dıye tercıh ettım ıykıde etmısım dogru secımdı cunku bugun tanısıp ılkkez gıttım ama ınananıyorum emel hanımla basarıcam oguvenı aldım tskr ederım dr emel oglakcı hayatımda uzun zamandır yapdıgım en ıyı seydı sıze gelmmek
Özel Halkalı Kent Hastanesi, Küçükçekmece şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Halkalı Kent Hastanesi, Küçükçekmece şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Genel Cerrah.
Özel Halkalı Kent Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Halkalı Kent Hastanesi, toplam 3 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Randevu.
Özel Halkalı Kent Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Halkalı Kent Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Halkalı Kent Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Halkalı Kent Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Halkalı Kent Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Halkalı Kent Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Halkalı Kent Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Halkalı Kent Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Özel Halkalı Kent Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Halkalı Kent Hastanesi nerede?Özel Halkalı Kent Hastanesi adresi Halkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4 Küçükçekmece şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri