Hakkımızda

2008 Yılında kurulan Özel İlgini’nin 2023 yılında açılmış ikinci şubesiyiz. 7/24 Kocaeli'nde uzman çocuk doktoru hizmeti veren kuruluş olmakla birlikte büyümeye devam etmekteyiz. 8 çocuk doktoru ile 7/24 nöbetçi doktor hizmetimiz bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra Yetişkin Bölümlerimiz, Dahiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz Hastalıkları, Ağız ve diş sağlığı, Psikoloji bölümlerimizle hizmet vermekteyiz.

Medikal Estetik, Radyoloji, Laboratuvar, Röntgen, İşe Giriş için Sağlık Tetkikleri hizmetlerimiz de bulunmaktadır.
Çocuk cerrahisi sünnet ve diğer operasyonlar için bilgi alabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı

Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ağız Ve Diş Sağlığı

• Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Chubb European Group
  • Corpus Sigorta
  • Demir Hayat (Lastik-İş)
  • Demir Hayat Sigorta
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
  • Emaa Sigorta
  • Hepiyi Sigorta
  • Katılım Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • NN Hayat Ve Emeklilik
  • Neova Sigorta
  • Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
  • QNB Finansbank Sigorta
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Referans Sigorta
  • Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Zurich Sigorta
  • Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
  • Tüm sigortaları göster

Muayene sırasında hastanın tüm sorunlarını anlamaya çalışan başarılı bir hekim.

• Uzm. Dr. Özge Solakoğlu Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Sivilce ilacını bir süredir kullanıyorum ve etkisi mükemmel. Kızarıklıklar azaldı, yeni sivilce çıkışı neredeyse durdu. Gerçekten işe yarıyor.

• Uzm. Dr. Nilgün Özkan Çelikel Sivilce Tedavisi  •

Dil terapisine Murat beye başladığımız da, artikülasyon şikayetiyle başlamıştık. Geçen süre boyunca , oğlumda belirgin bir şekilde İlerleme kaydettik.
    Seanslar oyun odaklı,verimli,ve bol enerjik kahkahalı geçiyor
    Bize sadece terapi değil, aynı zamanda evde uygulayabileceğimiz pratik tüyolar veriyor,çok daha güzel sonuç odaklı ilerliyoruz
    Gerçekten çok verim aldık

• Dkt. Muratcan Aydın Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Merve hanım tek kelimeyle Harika bir doktor. Kafanızdan geçen soruları bile sormadan yanıtlayabiliyor . Açıklayıcı ,ilgili,mesleğinde başarılı bir doktor. Bebeğimizin sünnetini yaptırdık. Çok memnun kaldık. Güleryüzü ve hastaya verdiği önemi karşı tarafa yansıtan bir doktor kendisi

• Op. Dr. Merve Nur Muti Acar Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Z

Dr Merve hanıma tesadüfen gittik. Bebeğinizin rutin kontrolleri sırasında doktorumuz önermişti. Merve hanım çok ilgili , alakalı ve samimi bir doktor. Bebeğimizle kendi yavrusuymus gibi ilgilendi. Aklınızdaki bütün endişeleri giderdi. İyiki doktorumuz tanımışız....

• Op. Dr. Merve Nur Muti Acar Randevu  •

Dr. Nilgün Hn. bence uzmanlık alanında oldukça bilgili ve kanımca yeterince deneyimli bir herkimdir. Ciddi davranır, ancak sevecendir, tanıdıkça ve görüştükçe daha iyi anlayabilirsiniz. Bilgi birikimi yönünden olsun tedavi süreçleri yönünden olsun tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Nilgün Özkan Çelikel Dermatoloji Randevusu  •

Doktor hanımın yanında kendinizi çok güvende hissediyorsunuz. Eli çok hafif. Anneme implant tedavisi, bana da kaplama yaptı. Çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim.

• Dt. Sermin Kılıç Diş Hekimi Randevusu  •

Uzun süredir sivilce problemim vardı. Doktor Nilgün Özkan’a gittim. Bu ağır ilaç tedavisine başladım ama 30 yılı aşkın tecrübesiyle çok şükür hiçbir yan etki olmadan 8 aylık tedavimi tamamlamak üzeriyim. Yüzüm çok güzel oldu. Bu süreçte arkadaşlarımda değişik şikayetlerle doktor hanıma başvurdu. Hepsi de olumlu sonuçlar aldılar. Bu bölgedeki en tecrübeli cildiye doktoru Nilgün Özkan Çelikel. Gönül rahatlığıyla her türlü cilt hastalığında tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dr. Nilgün Özkan Çelikel Randevu  •

Uzun süredir sivilce tedavisi ile mücadele ediyorum, bir çok doktora gittim en sonunda Nilgün hocamla yollarım kesişti. Gerek tedavi yöntemi ve ilgisiyle çok memnun kaldım.Şuan tedavim devam ediyor ve çok iyi bir şekilde ilerliyoruz. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

• Uzm. Dr. Nilgün Özkan Çelikel Sivilce Tedavisi  •

Bel ağrısı şikayetiyle kendisine başvurdum ve mr sonucuna göre ameliyat olmam gerektiği ama cerrahi işlemden önce deneyebileceğimiz tedavileri anlattı ve cerrahi işlemin en son seçeneği olduğunu belirtti bu durum beni mutlu etti ameliyat olmak istemiyorum çünkü tedavinin devamını doktorumla sağlayacağız inşallah

• Uzm. Dr. Meral Kılıç Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •