Gebze, Göz Doktoru

• Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31, Pendik Harita

Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi

• İstanbul Özel Sistem Göz Hastalıkları Merkezi

Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon

Batı Mahallesi Vişne Sokak No:9, Pendik Harita

İstanbul Özel Sistem Göz Hastalıkları Merkezi

• Pendik Bölge Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik Harita

Pendik Bölge Hastanesi

• Uygun olan doktor/uzmanlar

Bu doktor/uzmanlar Gebze, Kocaeli dışında en fazla 40 km uzaklıktadır.

Gebze, Kocaeli bölgesine yakın uzmanlar
  • Medicana Kadıköy Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy Harita

Medicana Kadıköy Hastanesi

• Medicana Çamlıca Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar Harita

Medicana Çamlıca Hastanesi

• Avicenna Hastanesi Ataşehir

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Spor hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Mezoterapi Daha fazla

Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir Harita

Avicenna Hastanesi Ataşehir

• NB Kadıköy Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy Harita

NB Kadıköy Hastanesi

• İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy Harita

İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi

• Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:100, Üsküdar Harita

Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi

• Kıbrıs Kolan British Hospital

Göz hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nefroloji

, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazla

Atatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu, Lefkoşa Harita

Kıbrıs Kolan British Hospital

• Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30, Kartal Harita

Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi

• Via Hospital Sancaktepe

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Sarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe Harita

Via Hospital Sancaktepe

• Özel Medivia Hastanesi Çengelköy

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Güzeltepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:15, Üsküdar Harita

Özel Medivia Hastanesi Çengelköy

• Dr. Tahsin Özbek Tıp Merkezi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

Ömerağa Mah. No:130 İstiklal Cad., Kocaeli Harita

Dr. Tahsin Özbek Tıp Merkezi

• Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. Besim Paşa Sokak No:1 Kartal/ İstanbul, Kartal Harita

Veni Vidi Göz Merkezi Atalar

• North Clinics

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Metabolik cerrahi Daha fazla

Ortaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178, Beykoz Harita

North Clinics

• Medistate Kavacık Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz Harita

Medistate Kavacık Hastanesi

• Özel Yunus Emre Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Mimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar Harita

Özel Yunus Emre Hastanesi

• Ümran Tıp Merkezi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Bulgurlu Mahallesi İzzettinbey Sokağı No:3, Üsküdar Harita

Ümran Tıp Merkezi

• Özel Çakmak Erdem Hastanesi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye Harita

Özel Çakmak Erdem Hastanesi

• Özel Marmara Tıp Merkezi

Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Feneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:150, İstanbul Harita

Özel Marmara Tıp Merkezi