Hakkımızda

İstanbul Medipol Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Pendik Hastanesi, sağlık hizmetleri sunumunda geniş bir branş yelpazesiyle hizmet vermektedir.

Hastane, ameliyathaneleri, yoğun bakım üniteleri, laboratuvarları, acil servisi ve tedavi üniteleri ile hasta bakımında kapsamlı bir hizmet anlayışına sahiptir.

Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi, bireylerin sağlık ihtiyaçlarına yönelik etik ve bilimsel temellere dayanan sağlık hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Dermatolog

Dermatolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı

Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Ankara Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Doktorumun yaklaşık 2 yıldır talipli hastasıydım herhangi bir rahatsızlığım olduğunda kendisine geliyordum ve en iyi şekilde tedavi hizmeti alıyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde kendisine tekrar gelmeye devam ettim çünkü başkasına güvenemezdim. Hamilelik sürecimde erken doğum riskim vardı ve doktorum benimle kendi kızı ilgilendi. Kendisine her zaman ulaşabileceğim bir telefon numarası paylaştı benimle istediğin zaman arayıp mesaj atabilirsin dedi. Bu konuda kendimi çok güvendi hissettim. Sağlıklı ve mutlu bir doğum gerçekleştirdik. Asistanı ve kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

• Op. Dr. Hatice Korkmaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Z

Hamilelik sürecimi en başından doğum zamanına kadar Esra hanımla birlikte geçirdim. Hasta takibi, ilgisi, geri dönüşleri, ultrason sırasında her şeyi ayrıntılı şekilde söylemesi,göstermesi anneleri rahatlatan sakin kişiliği ve profesyonelliğinden çok memnun kaldım.

• Prof. Dr. Esra Nur Tola Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Sevgili Esra hocam kesinlikle işinde çok profesyonel, her gittiğimde detaylı açıklamalar yaptı. Unutmamam gereken şeyleri hep hatırlattı ve mesajlarıma hızlı dönüşler sağladı. Hastane ve doktor fobisi olan ben hiç korkusuz sezaryen doğum gerçekleştirdim. Güven verici ve samimi bir doktor. İyi ki onunla karşılaşmışım

• Prof. Dr. Esra Nur Tola Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Gebeliğimi öğrendiğimden beri araştırarak da karar verdiğim hocamız Esra Hanım ile tüm takipler ve doğumumuzu tamamladım , doktorum her zaman bana çok güven verdi, bende gereksiz gördüğü tetkikleri yapmadı, doğumum da istediğim gibi oldu, ne zaman aklımda bir soru işareti olsa mesaj ile de iletişime geçtik iyiki sizinle oldu tüm sürecim Kadın hastalıkları ve doğum için düşünmeden öneriyorum çevreme hocamızı :)

• Prof. Dr. Esra Nur Tola Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Doğum sürecimde bilgisine netliğine güvendiğim Esra hocam işini o kadar severek yapıyor ki gebeliğim boyunca aklımda ki soru işaretlerimin hepsi yok oldu doğumuma Esra hocamı tercih ettiğim için asla pişman değilim doğum anında beni rahatlatması olsun işini o anda o kadar eminlikle yapması olsun mükemmeldi eline emeğine sağlık güzel hocam mesleğinin hakkını sonuna kadar veriyorsunuz

V

Esra hocam gebeliğimin ilk gününden itibaren bu süreçte bana hep destek oldu. Tüm muayenelerde detaylı bilgi vermesi ile aklımdaki her soruya cevap bulmamı sağladı. Merak ettiğim soruları da WhatsApp üzerinden sorarak anında cevap alabildim. Doğumumda da aynı sükuneti göstererek beni çok rahatlattı. Bu sebeple iyi ki siz diyorum

• Prof. Dr. Esra Nur Tola Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İşini severek yapan, alanında oldukça bilgili, tatlı dilli canım doktorum. Kendisi müdahalesiz normal doğum destekçisi. Hala doğumumu düşündükçe mutlu oluyorum. Keşkesiz bir doğum yaşattı. Herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. Aytakin Mahammadaliyeva Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Z

Tanıdığım en iyi kadın doğum uzmanı 13-40 haftalar arası harika yönlendirme ve psikolojik destekle şahane bir doğuma şahit oldum

• Op. Dr. Aytakin Mahammadaliyeva Normal (Vajinal) Doğum  •

Ş

Aytekin hocamla 34.haftada yollarımız kesişti ve doğumum gerçekleşti hayatımda bu kadar ilgili güler yüzlü mükemmel bir doktor tanımadım şuan da 2. Gebeliğimin takibini de beraber ilerletiyoruz mükemmel bir doktor Kocaeli’den sırf Aytekin hocam için geliyoruz iyiki yollarımız kesişmiş

• Op. Dr. Aytakin Mahammadaliyeva Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

randevuya girmeden çok tedirgindim fakat içeri girdiğim an her endişemi tek tek giderdi şu an ve ileride tek tercihim Semra hoca olacak tereddütsüz görünün derim.

• Op. Dr. Semra İnmez Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •