- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Pendik
- Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Ağız diş ve çene cerrahı
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk kardiyoloğu
- Dermatolog
- Diş hastalıkları uzmanı
- Beyin ve sinir cerrahı
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Gastroenterolog
- Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı
- Genel cerrah
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kulak burun boğaz doktoru
- Radyolog
- Ürolog
Pendik 1 adres
Hakkımızda
Hastane, ameliyathaneleri, yoğun bakım üniteleri, laboratuvarları, acil servisi ve tedavi üniteleri ile hasta bakımında kapsamlı bir hizmet anlayışına sahiptir.
Medipol Üniversitesi Pendik Hastanesi, bireylerin sağlık ihtiyaçlarına yönelik etik ve bilimsel temellere dayanan sağlık hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterDermatolog
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı
Genel cerrah
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kulak burun boğaz doktoru
- Ankara Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ankara Sigorta
- Aveon Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard
s....ı
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktorumun yaklaşık 2 yıldır talipli hastasıydım herhangi bir rahatsızlığım olduğunda kendisine geliyordum ve en iyi şekilde tedavi hizmeti alıyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde kendisine tekrar gelmeye devam ettim çünkü başkasına güvenemezdim. Hamilelik sürecimde erken doğum riskim vardı ve doktorum benimle kendi kızı ilgilendi. Kendisine her zaman ulaşabileceğim bir telefon numarası paylaştı benimle istediğin zaman arayıp mesaj atabilirsin dedi. Bu konuda kendimi çok güvendi hissettim. Sağlıklı ve mutlu bir doğum gerçekleştirdik. Asistanı ve kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
ze...p
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamilelik sürecimi en başından doğum zamanına kadar Esra hanımla birlikte geçirdim. Hasta takibi, ilgisi, geri dönüşleri, ultrason sırasında her şeyi ayrıntılı şekilde söylemesi,göstermesi anneleri rahatlatan sakin kişiliği ve profesyonelliğinden çok memnun kaldım.
em...z
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sevgili Esra hocam kesinlikle işinde çok profesyonel, her gittiğimde detaylı açıklamalar yaptı. Unutmamam gereken şeyleri hep hatırlattı ve mesajlarıma hızlı dönüşler sağladı. Hastane ve doktor fobisi olan ben hiç korkusuz sezaryen doğum gerçekleştirdim. Güven verici ve samimi bir doktor. İyi ki onunla karşılaşmışım
al...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Gebeliğimi öğrendiğimden beri araştırarak da karar verdiğim hocamız Esra Hanım ile tüm takipler ve doğumumuzu tamamladım , doktorum her zaman bana çok güven verdi, bende gereksiz gördüğü tetkikleri yapmadı, doğumum da istediğim gibi oldu, ne zaman aklımda bir soru işareti olsa mesaj ile de iletişime geçtik iyiki sizinle oldu tüm sürecim Kadın hastalıkları ve doğum için düşünmeden öneriyorum çevreme hocamızı :)
as...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doğum sürecimde bilgisine netliğine güvendiğim Esra hocam işini o kadar severek yapıyor ki gebeliğim boyunca aklımda ki soru işaretlerimin hepsi yok oldu doğumuma Esra hocamı tercih ettiğim için asla pişman değilim doğum anında beni rahatlatması olsun işini o anda o kadar eminlikle yapması olsun mükemmeldi eline emeğine sağlık güzel hocam mesleğinin hakkını sonuna kadar veriyorsunuz
vi...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Esra hocam gebeliğimin ilk gününden itibaren bu süreçte bana hep destek oldu. Tüm muayenelerde detaylı bilgi vermesi ile aklımdaki her soruya cevap bulmamı sağladı. Merak ettiğim soruları da WhatsApp üzerinden sorarak anında cevap alabildim. Doğumumda da aynı sükuneti göstererek beni çok rahatlattı. Bu sebeple iyi ki siz diyorum
bü....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İşini severek yapan, alanında oldukça bilgili, tatlı dilli canım doktorum. Kendisi müdahalesiz normal doğum destekçisi. Hala doğumumu düşündükçe mutlu oluyorum. Keşkesiz bir doğum yaşattı. Herkese tavsiye ederim
ze...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tanıdığım en iyi kadın doğum uzmanı 13-40 haftalar arası harika yönlendirme ve psikolojik destekle şahane bir doğuma şahit oldum
şe...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Aytekin hocamla 34.haftada yollarımız kesişti ve doğumum gerçekleşti hayatımda bu kadar ilgili güler yüzlü mükemmel bir doktor tanımadım şuan da 2. Gebeliğimin takibini de beraber ilerletiyoruz mükemmel bir doktor Kocaeli’den sırf Aytekin hocam için geliyoruz iyiki yollarımız kesişmiş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
randevuya girmeden çok tedirgindim fakat içeri girdiğim an her endişemi tek tek giderdi şu an ve ileride tek tercihim Semra hoca olacak tereddütsüz görünün derim.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Dermatolog, Diş Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Neonatolog, Nörolog, Radyolog, Ürolog.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi, toplam 316 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Minimal Invaziv Cerrahi, Endoskopik Cerrahi, Salpingo Ooferektomi(Histerektomi), Epizyotomi, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Reproduktif Endokrinoloji, Üçlü Tarama Testi, Aşılama Yöntemi, Hemaferez, Blastokist Transferi.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 321 hasta/danışan, Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi nerede?Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi adresi Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik şeklindedir.
- Pendik bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
- Pendik bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri