Hakkımızda

Bölge Sağlık Grubunun üçüncüsü olan Pendik Bölge Hastanesi 2010 yılı başında hizmete girmiştir. Tüm tip branşlarında poliklinik ve tanı üniteleri olmakla beraber Kalp-Damar Cerrahisi, Ortopedi, Nöro-şiruriji, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Nöroloji ve Plastik Cerrahi alanlarında ön sırada yer almak hedeflerimiz arasındadır.
Cihazlar
  • (BMD) Kemik Taraması Tüm Vücut
Daha fazla bilgi

Ç
    Doktor: Op. Dr. Doğan Cüceloğlu Hamilelik Testi

Dogan hocayla tanisma firsatim bugun oldu uzun arastirmalar sonunda ve yorumlarin cok guzel olmasiyla dogan hocayla nihayetinde bugun tanistim gebelik icin gittim ve o kadar guler yuzlu o kadar guzel aciklamalarda bulunuyor ki gonul rahatligiyla tercihh edebilirsiniz.Bi sonraki randevuyu iple cekiyorum diyebilirim..iyi ki dogan hocayi secmisim

V
    Doktor: Prof. Dr. Yavuz Beşoğul Periferal Vasküler Bypass

Merhaba,
    Annemin sol bacağında 2 yıl önce damar tıkanıklığından dolayı yapılan ameliyat sonrası bir ay sonra tekrar ağrıları devam etti ve bizleri hiçbir kontrole gerek olmadığı ,ağrılar zamanla geçeceği söylendi bizlerde normal olduğunu düşünerek geciktik.
    Yavuz Hocamıza annemizi götürdüğümüzde artık bacak damar tıkanıklığı çok kötü ve ağrıları çok ve ayakta morarmalar başlamıştı. kendisi çok samimi , ilgili ve profesyonel şekilde geç kalmadan ameliyat edilip durumunun düzelebileceği umudunu verdiler.
    Vucudunda oluşan enfeksiyon sonrasında hocamız yoğun bakımı sürecine alarak annemizi mutlak bir ölümden kurtarıp , ameliyatı sonrası bacak ve ayağının kesilmesini ve ağrılarının durmasını ve yüzünün gülmesini sağlayan değerli hocamız ve asistanı İlkber hanıma sonsuz tşk,
    Kesinlikle kalp damar sorunları olan hastaların tedavisinde Yavuz Hocamızın bilgi ve deneyimi , gerçekliği hayatları ve sağlıklarında yol gösterici olacaktır.

Ö
    Doktor: Uzm. Dr. Celal Kesen İç Hastalıkları Randevusu

Doktorumuzun çalıştığı hastanenin check up paketinden faydalandım. Kendisi sonuçları değerlendirmek için benimle iletişim kurdu. Tarafıma yeterli bilgilendirme sağlanılmadı. Süreçten memnun kalmadım.

Doktor: Prof. Dr. Yavuz Beşoğul Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Merhaba, 65 yaşındaki babamın damar tıkanıklığı teşhisi vardı. Kaç doktor gezsek de Yavuz hocamız kadar anlayışlı ve iletişimi güçlü bir doktor görmedik. Perileri bypass operasyonu geçirdi babam. Hocamıza sonsuz minnet duyuyoruz ve teşekkür ederiz. Sayesinde babam sağlığına kavuştu.

Z
    Doktor: Prof. Dr. Yavuz Beşoğul Koltuk Altı Kalp Ameliyatları

9 yıl önce Ankara'da önce onarım sonrasında biyolojik kapak ameliyatı oldum. 2 doğum yaptım ve sıkıntılarım 2. Doğumla birlikte başladı. (nefes darlığı ödem) ankarada ve İstanbulda bilindik Bi sürü cerrah a gittim hepsi ameliyat zamanı geldiğini ama 6 ay sonra gelmemi 3 ay sonra gelmemi VS. Söyledi. Bu sırada internette YAVUZ BEŞOĞUL hocama rastladım. Randevu alıp görüşmeye gittim 3. Kez ameliyat olmam gerektiğini ama riskin çok yüksek olduğunu açıkça söyledi. Bu ameliyatı yapacağını ve daha fazla ertelememek gerektiğini anlattı. Diğer cerrahların risklerinden dolayı ötelediği ameliyatını YAVUZ hocam başarıyla yaptı. Ameliyat sonrası yoğun bakımda gece 12 ye kadar başımdaydı. Annem ve eşimle beni görüştürmeden gitmedi. Gittiğinde de saat başı hemşireleri arayıp bilgi aldı. Serviste pansumanlarımı hergün kendisi yaptı. Şu an iyileşme sürecindeyim çok şükür herşey yolunda gidiyor. YAVUZ BEŞOĞUL hocama ve sevgili asistanı İlkber Hanıma sonsuz teşekkürler.

Doktor: Op. Dr. Hilal Karahan Gebe Takibi

Ben geçen sene bir düşük geçirdim fakat çok geç tanıdım hilal hocamı, şu an tekrar hamile olduğumu öğrendim ve hemen hilal hocama bilgi verdim tüm sürecimle kendisinin ilgilenmesini istiyorum kendisinin sıcak kanlılığı her sorumu rahatlıkla sorup cevap alabilmem çok değerli , gözüm kapalı güvenirim iyi ki sizi tanımışım hocam :)

Doktor: Op. Dr. İlyas Yücer Bademcik Ameliyatı

Oğlumun bademcik, geniz eti , ve kulaktaki işitme kaybı nedeniyle ameliyatını maltepe bölge hastanesinde yaptı İlyas bey. Güleryüzlü işinin ehli. Sizinle uzmanlık alanında konuşurken gayet güzel anlatımı var aklımızda en ufak bir soru işareti kalmadan ameliyatını yaptırdık. İyiki tanımışız sizi.

Doktor: Uzm. Dr. Çiğdem Kadıoğlu Diğer

Çiğdem hanım harika bir cocuk doktoru oğlum doğduğundan beri tek tercihimiz ..oğlum ilk doğduğunda yoğun bakımdaydı Çiğdem hanım ilk yoğun bakım sürecinden itibaren oğlumu takibi cok iyiydi ,çocuklara karşı muayenede ki ilgisi iletişimi ve cok naif birisi , oğlum o kadar seviyor ki asla muayene ederken ağlamıyor… muayene sırasında bizi bilgilendirmesi herşeyi anlatması o kadar şanslıyız ki Çiğdem hanım iyi ki sizi tanıdık çok başarılı bir doktor hep yanımızdaydınız teşekkür ederim

Ç
    Doktor: Uzm. Dr. Çiğdem Kadıoğlu Randevu

Çiğdem Hoca gerçekten gördüğüm çok nadir naif, sevecen ve en önemlisi bebekten anlayan bir doktor. Kendisinden o kadar memnunum ki bebeğimin dilinden anlayan beni güzelce aydınlatan biridir kendisi. Böyle doktor bulmak gerçekten günümüzde zor. Herkes kendisinden bir kezde olsa randevu almalı

Doktor: Op. Dr. Yusuf İyetin Randevu

Pendik’te iyi bir Ortopedi doktoru ararken ,kendisi hakkında yapılmış olan içten ve olumlu yorumlar Sayın Doktor Yusuf Bey’i seçmemde etkili oldu.İyi ki gelmişim diyorum;)İşinin ehli ,samimi ,insanı rahatlatan,çok pozitif ,ilgi ve alakası tartışılmaz ,bu zamanda böyle hekimler kaldı mı dedirten bir Doktorumuz.Kimse sağlığından olmasın ama Pendik’te Ortopedik bir rahatsızlığınız olursa gözünüz kapalı Doktor Yusuf Bey’e muayene olabilirsiniz.Yolu her daim açık olsun…

İletişim

Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik 34890
Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, ... Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance, Fiba Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Generali Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, Metlife Emeklilik Ve Hayat, Türk Nippon Sigorta, AIG Sigorta, Halkbank Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Anadolu Hayat Ve Emeklilik
İlgili aramalar