Hakkımızda

İstanbul Medipol Üniversitesi'ne bağlı olarak hizmet veren Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi, Anadolu Yakası’nda 19 branşta sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hastane, yoğun bakım üniteleri, 6 ameliyathane, laboratuvar, acil servis ve tedavi üniteleriyle hastalara kesintisiz hizmet sağlamaktadır.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• Ankara Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

b....g

Gözümde çıkan Şalazyon için randevu alıp saat 16.40da muayene oldum. Öğretmenim dersten cıkıp hastaneye yetişmek durumundaydm. Son randevu saati de 16.50 imiş Kısa ve ağzından cümlenin zor çıktığı bir muayene oldu. Ya hastayla iletişimi muayene şekli hep böyle ya da son randevuya kalan hastalardan biri olduğum için mesaiyi bitirip klinikten bir an önce çıkmak için böyle bir tavır sergiledi kendisi, bilemiyorum. Hiç memnun kalmadım. Doktorun bilgilendiriciliği zayıf. Gözümde kireclenme oldugunu başka muayenede ögrendim. Kendisi tercih etmeyeceğim bir doktor maalesef

• Op. Dr. Tuncer Güney Göz Hastalıkları Randevusu  •

Z

ze...

5 yıldır Müge hanımın hekimliğinde bilgisine sevecenliğine ilgisine devam etmekteyiz,yaptığı hastane değişikliği olsa dahi peşinden gidilebilecek sevgi dolu bilgili en önemlisi çok ilgili bir doktor, biz ailece çok seviyoruz

• Uzm. Dr. Müge Ala Diğer  •

b....m

Hamileliğimi öğrendiğimizde kurumda farklı bir doktora gitmiştik. 6. Haftasında kendisi olmadığı için bebeğin kalp atışlarını duyma umudu ile Canan hanım’a randevu aldık. Daha karşısına oturamadan kan sonucuna bakarak ikiz gebeliğim olabileceğini birinin ölmüş olabileceğini söyledi. Ultrason ile kontrol etti ve kalp atışını duyamadık fakat yüz ifadelerinden talihsiz bir durum yaşadığımızı düşündürdü sonrasında ultrason fotoğrafını elimize verip kese düzgün ama bak gibi bir tesellide bulunarak randevuyu sonlandırdı. Neden biri ölmüş olabilir yorumu yapıldı kalp atışını duymamamız talihsiz bir durum muydu kesenin düzgün olması neyi ifade ediyordu gibi açıklamaların hiçbiri yapılmadan randevuyu apar topar bitirdi. Bayramı kafamızda acabalarla geçirmemize sebep oldu.Neyse ki gebeliğim sağlıkla ilerledi.Gebeliğin ilk haftalarında olan birisi için daha açıklayıcı daha bilgilendirici olmasını beklerdim.Doktor hanıma biraz empati ve açık bir iletişim becerisi diliyorum.

se....

Eşimin doğumu için kendisine başvurduk. Sürecin başından itibaren tüm aşamalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi ve aklımıza takılan soruları açıklıkla yanıtladı. Doğru yönlendirmeleri sayesinde doğum sürecini daha bilinçli ve rahat geçirdik.

İletişimi açık ve ilgiliydi. Süreç boyunca kendimizi güvende hissettik ve doğum planlandığı şekilde sorunsuz ilerledi. Yaşadığımız deneyim genel olarak beklentilerimizi karşıladı.

g.....

Ben gebeliğim boyunca Zeynep hocaya gittim ama ikinci gebeliğim olsa tercih etmem ufak şeylere çok fazla kaygılanıp sizi de strese sokabiliyor gebeliğimin son dönemi hep stresli geçti

• Op. Dr. Zeynep Akçöltekin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

hm...a

Hamileliğim boyunca bu doktor tarafından takip edildim. Ancak doğum ve doğum sonrası süreçte yaşadığım deneyim nedeniyle memnun kalmadım. Doğumum beklenenden daha zor ilerledi ve süreç boyunca bana yapılan müdahaleler hakkında yeterli açıklama yapılmadı. Ne yapıldığı, neden yapıldığı ve doğumun neden bu şekilde ilerlediği konusunda bilgilendirilmediğimi hissettim. Doğum sonrasında aklımdaki sorulara cevap bulabilmek için kontrol muayenesine gittim. Amacım sadece bana yapılan işlemleri ve yaşadığım süreci anlamaktı. Ancak yine sorularıma net ve tatmin edici cevaplar alamadım. Kendimi dinlenmiş, anlaşılmış ve yeterince bilgilendirilmiş hissetmedim. Bir kadın doğum uzmanından en büyük beklentim, hastasını bilgilendirmesi, sorularını sabırla yanıtlaması ve bu kadar önemli bir süreçte destek olmasıydı. Ne yazık ki ben bu yaklaşımı göremedim ve bu nedenle memnun kalmadım.

gü....

Göğsümdeki bir kitle için tavsiye üzerine Aysun hocamıza ulaştık. Yaklaşımı ve hasta psikolojisinden anlaması, moral motivasyon vermesi ve doğru yönlendirmeleriyle tedavi sürecine başladık. Asistanı Rukiye Hanım da çok ilgiliydi. İyi ki tanışmışız.

• Prof. Dr. Aysun Şimşek Genel Cerrahi Randevusu  •

O

oy...a

27 yaş zihinsel engelli oğlumun yaşadığı sıkıntılar sebebiyle Uğur Bey'e gittik. Hastanede yatış süreci olmasına rağmen öfke nöbetleri devam ediyordu. Ailecek cok sıkıntılı bir donemdeydik. Nokta atışı bir tedavi düzenledi. Kendinden emin olmasi bizi de rahatlattı. Ilac seçimi ve doz ayarlaması oğlumda mükemmel sonuc verdi. Konuya cok hakimdi. Gerekli durumda telefonla cok rahat iletişim kurabildik. Gerekli açıklamaları da fazlasıyla yaparak bizi de bilgilendirdi. Cok cok memnunuz.

• Uzm. Dr. Uğur Öner Psikiyatri Randevusu  •

R

r....̇

Emine Hocam ile Çamlıca Medipol hastanesinde ikili test ve detaylı ultrason muayenelerinde tanıştık. Kendisi işinin ehli, çok güler yüzlü, iletişimi yüksek bir hekim. Muayene esnasında çok açıklayıcıydı ve işini titizlikle yapıyor. Ailemizden biri gibi oldu kendisini çok seviyoruz. Bütün gebelere tavsiye ediyorum.

• Doç. Dr. Emine Aydın Perinatoloji Randevusu  •

d ...a

Sevgili Ali hocam , bugüm annem ve babamın muayenesini gerçekleştirdi , güleryüzlülük hasta ile iletişim yönlendirmesini muazzam bulduk

• Prof. Dr. Ali Zorlu Kardiyoloji Randevusu  •