- Ana Sayfa
- Göz Doktoru
- Kartal
- Veni Vidi Göz Merkezi Atalar
Hakkımızda
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar, göz sağlığı ve hastalıkları alanında muayene, tanı, takip ve tedavi hizmetleri sunmaktadır.
Merkezde katarakt, glokom, retina ve kornea hastalıkları, kırma kusurları, çocukluk çağı göz hastalıkları ile göz kapağı ve çevresi hastalıkları gibi göz sağlığı alanlarında hizmet verilmektedir.
Hakkımızda
İletişim Bilgileri
Telefon Numarası
- SGK
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
9 aydır cift gorme problemim vardı gitmediğim doktor ve bölüm kalmamıştı akcaydan istanbula hocamız için geldim iyikide gitmişim sorunumu çözdü prizmatik gozluk verdi sayesinde net görüyorum
i̇...o
Oncelikle merhabalar op.Dr.Dilek Demer Babalik
Hanima randovu alarak muayneye gitim ve lazer ameliyat oldum kendisine cok tesekurlerimi sunarim gercekten beni tekrar hayata kavusturan ameliyati ekibi ve kendisi cok guzel sonuclar cikardi basarilarinin devamini dilerim kendisine ve ekibine cok tesekurler
ca...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ben Canan Eldemir 10 ay önce göz operasyonu geçirdim. Doktorumuz Akıllı lens yapacağını söyledi ve kabul ettik. Fakat operasyonumu geçirdiğim ilk günden beri gözümün içinde perde gibi bir şey gördüğümü söyledim. Ve bu randevuya gittiğimde tam 4 ay olmuştu. Buna rağmen doktor zaman gerektirdiğini söyledi. Ve bir daha gelmeme gerek olmadığını iletti. Bugün aradan 10 ay geçmesine rağmen hala gözüm rahatsız. Kimseye önermiyorum pişman olduğumu belirtiyorum.
Hasta
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Rıza duacı bey'e 1 ay önce no touch lazer ameliyatı oldum. İlgisi ,bilgisi mükemmel. İnternette yazılan olumsuz yorumlardan dolayı çekinerek ve korkarak girdiğim ameliyattan çok rahat çıktım. Sonraki süreci de çok rahat atlattım. Kendisine buradan da teşekkür etmek isterim. Elinize emeğinize sağlık.
gü...ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dilek hanıma katarak amaliyatı ve 3ü 1 arada akıllı lens taktırdım.Çok memnun kaldım.Tavsiye ederim olmak isteyenlere.Kendisinede çok teşekkür ederim.
ba...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Şalazyon şikayetiyle hastaneye başvurdum, beni Rıza Bey'e yönlendirdiler, çok memnun kaldım.Kuruma ve Dr Bey'e çok teşekkür ediyorum.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
66 yaşındayım. Mühendisim, gözlerimde katarakt oluştu. Sisli görmeye başlamıştım, özellikle ışığın doğrudan gözlerime gelmesi çok rahatsız ediciydi ve görmem kısıtlanmıştı.
Doktorumun ameliyat önerisini ilk duyduğumda, buna hazırlıklı olmadığım için hemen karar veremedim. İki aylık bir süre sonunda durum daha da kötüleşti. Şartların beni zorlaması, psikolojik olarak ameliyata hazır hale gelmemde etkili oldu. Doktorum Op. Dr. Rıza Duacı'ya güvendim ve Mart 2021 ayı içerisinde 3 gün ara ile iki gözümden de ameliyat oldum. Akıllı lens diye de bilinen; uzak, orta ve yakın mesafeleri net olarak görmeyi sağlayan Trifocal Lens takıldı. Şu anda son derece berrak ve çok net görüyorum, sonuç olarak % 100 tam başarı sağlandı!
Op. Dr. Rıza Duacı'ya ve onun şahsında kurumda çalışan yardımcı personele, ve Veni Vidi sağlık kurumuna çok teşekkür ederim.
he...i
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
10 numara doktor akıllı 3 boyutlu mercek amiliyatı oldun kendisine çok teşekkür ediyorum beni yeni Den hayata döndürdü herkes tavsiye ederim allah yolunu açık etsin çok ilgi bir doktor sultan hanım
r....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Goz lazer ameliyati oldu. Gozlerim 5 numaraydi ama sıfırlandı. Sultan hanim benimle cok ilgilendi cok memnun kaldim . Hersey icin cok tesekkur ediyorum .
se...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göz kapaklarımdaki düşüklük nedeniyle Sultan hanımdan randevu almıştım, o kadar ilgili ve güven verici bir tavrı vardı ki başka doktora gitmek istemedim. İyi ki de öyle yapmışım. operasyonun üzerinden 1 ay geçti, ne bir acım oldu ne sıkıntım ve çıkan sonuçtan inanılmaz memnunum.
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar, Kartal şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veni Vidi Göz Merkezi Atalar, Kartal şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar hangi hizmetleri sağlıyor?Veni Vidi Göz Merkezi Atalar, toplam 86 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş, Blefaroplasti, Botoks.
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veni Vidi Göz Merkezi Atalar DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veni Vidi Göz Merkezi Atalar tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Veni Vidi Göz Merkezi Atalar aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Veni Vidi Göz Merkezi Atalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta/danışan, Veni Vidi Göz Merkezi Atalar hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veni Vidi Göz Merkezi Atalar nerede?Veni Vidi Göz Merkezi Atalar adresi Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. Besim Paşa Sokak No:1 Kartal/ İstanbul Kartal şeklindedir.
- Kartal bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Kartal Göz İltihabı
- Kartal Göz Kanlanması
- Kartal Göz Kaşıntısı
- Kartal Göz Kapağı İltihabı
- Kartal Göz Kapağı Şişliği (blefarit)
- Kartal Katarakt
- Kartal Miyopi