Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Tuzla Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 4 adet pratisyen uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Tuzla Devlet Hastanesi İstanbul ilinde Doğan sokak İçmeler adresinde bulunmaktadır. İstanbul Tuzla Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2164940952 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina
İçmeler Mahallesi, Piri Reis Caddesi, No: 74, Tuzla 34947

28.05.2025 tarihinde Ömer Bey tarafından Kemik Deviasyonu ameliyatı oldum. Beni çok zorlu bir sürecin bekleyeceğini düşünüyordum ama tam tersine doktorum işini o kadar güzel yapmış ki, ne ağrı, ne sızı, ne morluk, ne şişlik var. Resmen sanatını konuşturmuş. İşini severek yaptığı o kadar belli ki, iyi ki böyle bir doktora denk gelmişim.

• Op. Dr. Ömer Serin Diğer  •

Ah elif hanımcım okadar cok araştırdım ki gitmeden önce, çünkü 6 aylik bebegim 2 defa virus gecirmis, bronsiolit olmuş, alerjisi yüksek olan, ve buna atopik egzama eklenen bir bebek. Ama ilk gitmeme rağmen icimi okadar rahatlatti ki gönül rahatliğıyla evime döndüm çünkü artık doktorumuzu bulduk. İlgisi alakası güler yüzü sanki bir aile bireyimizmis gibiydi. Bir anne olarak şunu diyebilirim ki beni anladınız ve içimi rahatlattınız iyi ki gelmişiz bundan sonra hep sizdeyiz

• Uzm. Dr. Elif Velibeyoğlu Sevengil Çocuk Hastalıkları  •

Ü

Kızımın şikayetini ilk görüşte anlayan harika ve ilk tanışmamıza rağmen yıllardır hastasıymışız gibi hissettiren iyi ki dediğimiz doktorumuz kızım alerjik rinit ben söylemeden kapıda görür görmez sen alerjiksin diye nokta atışı atan cannnımızzz doktorumuz

• Uzm. Dr. Elif Velibeyoğlu Sevengil Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Bebeğimin korkması üzerine araştırdım ve elif hocayı buldum iyi ki ama iyi ki yolumuz kesişmiş harika bir doktor hastaneye giderken çok stresli oluyorum ama elif hocayı görünce onunla konuşunca pamuk gibi oluyorum strest kalmıyor :) hiç bir yerde elif hoca gibi bir doktora rastlamadım işini severek yaptigi o kadar belli ki..iyi ki var

• Uzm. Dr. Elif Velibeyoğlu Sevengil Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

İlk anneligim ve acemiligimde karşımıza 5 günlükken çıktı1.5 yaşına kadar resmen oglumu beraber büyüttük o kadar pinpirikli olusuma her randevuda sayfalarca soruma detaylı açıklama yapan ve en önemlisi de bir annenin aradığı bütün özellikleri barındıran bir doktora denk düşmek sanırım zordur ama biz beraber çok süreç atlattık ve her zaman tanisi açıklaması ile beni kendime getiren bir doktor sizinle buyuduk umarım hep sizinle beraber buyumeye devam ederiz iyi ki tanıştık ve sizi çok seviyoruz

R

Elif hanımı bir video sayesinde görmüştüm ve araştırman sonucun da kendisine randevu aldım bebeğimin ilk 1 aylık kontrolü için gittim kendisinin bebeğimi alıp ilgilenmesi ve o baktıkça benim ona sorularımı gayet detaylı bir şekilde cevap vermesi beni çok mutlu etti. Çok naif çok kibar doktorumuz sorularım dışında kendisi neler yapmam gerektiğini 1 aylık gelişim sonrası neler olacağını ben demeden bilgilendirdi ilgi ve alakanız için gerçekten çok güzeldi . 2. Ay ve diğer aylar da siz nereye biz oraya … Mihra’nın annesi

• Uzm. Dr. Elif Velibeyoğlu Sevengil Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Aysimin doktorumuz mide bulantısı,kaşıntı ve vitamin eksikliğinden dolayı başvurmuştum beni bir süre takip edip reflü teşhisi koydu aynı zamanda belli bölgelerde mantar oluştuğunu söyledi ve tedavi altına aldı bir süre tedavi gördükten sonra yaralarımda iyileşmeler gözle görebilecek şekilde düzeldi.İşindeki uzmanlığı ve hastalarına karşı gösterdiği anlayış gerçekten takdire şayan. Sorularımı sabırla yanıtladı kendi yerine koyarak tavsiyeler verdi ve her seferinde kendimi güvende hissetmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum tereddütsüz gidebilirsiniz:)

Uzm. Dr. Aysimin Akçakaya Koraman

Sevgili hastama nazik yorumu için çok teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim.

C

Aysimin doktorumuza kızım 1 aylık iken yumurtalıklarında kist olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine randevu alarak muayene ye gittik gerekli takipler usg çekimi yapıldı ve sonuç olarak başka bir bölüme gideceğimi belirtti çocuk endokrinolojisine bu süreçte detaylı bilgi ve açıklamalar yaptı güler yüzlü ve anlayışlı bir doktorumuz rota aşısı ve menenjit aşısı hakkında bilgiler verdi ve aşılarımızı yaptırdık çok sevdik doktorumuzu hayatı boyunca başarılar dilerim..

Uzm. Dr. Aysimin Akçakaya Koraman

Çok teşekkür ederim. Sağlık dolu günler dilerim.

Dr. Hanıma oğlum el-ayak-ağız bulaşıcı hastalığı nedeniyle başvurduk. Bütün sorularıma içtenlikle ve sıkılmadan cevaplar verdi. Hastalığa karşı neler yapmamızı ve hangi ilaçları kullanmamız gerektiğini anlattı ve reçete verdi. Nazik ve anlayışlı. Çocuğu hasta olduğunda insan çok panikliyor ve bu durum karşısında sakin kalabilen doktor bulmak çok zor. Kendisinden memnun kaldım.

Uzm. Dr. Aysimin Akçakaya Koraman

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

Elif hanım bizim gördüğümüz en iyi doktorlardan bu zaman kadar kaç kişiye tavsiye ettim bilmiyorum. Kızımın zorlu yürüme sürecinde bize hep umut oldu. Elif hocam tüm çocuklara umut olsun yürüdüğü yol çiçek açsın

• Uzm. Dr. Elif Velibeyoğlu Sevengil Hasta çocuk muayenesi  •