Gebze Özel Merkez Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Gebze Özel Merkez Hastanesi
h ...k
Hocam Allah sizden razı olsun ne kadar dua etsek az kronik alerjik rinit sorunum için gittim 4 senedir dünyaya yeniden gelmiş gibiyim ellerinize sağlık
e....ö
Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Çok ilgili güler yüzlü ve çok bilgili birisi kendisi
Gebelik takibimi yapıyor. Her konuda kendisine danışabiliyorum.
se...ı
Bi akşam 2 aylık kızımın (Menessa Balcı) rahatsızlığı sebebiyle acilde Serdar hocayla yollarımız kesişti kızım şuan 8 aylık bu zamana kadar bütün aylık rutinlerimize hep Serdar hocayla devam ettik ve ediyoruz rabbim sizin gibi güler yüzlü ilgili işini ehliyle yapan doktorların sayısını çoğaltsın inşallah bundan sonraki süreçte de devam etmeyi temenni ediyoruz iyiki kesişmiş yollarımız.’
se...u
Oğlum Poyraz Çavuşoğlu için doktor arayışındayken bulduğum doktor.. Genel olarak memnuniyetsiz olan beni bile memnun etti Çocuğumla ilgilenen herşeyi tane tane anlatan bilgili güleryüzlü kibar bir doktor.. A dan Z te tüm rutin kontrollerini yaptı bilgilendirdi. iyiki yolumuz denk düşmüş..bundan sonra hep sizleyiz inşallah hocam. Herkese tavsiye ediyorum
gü...k
2023 yılında tavsiyeler üzerine Cihangir hocayla tanıştık gerçekten alanında çok iyi bir doktor iki doğumumuda onun yanında gerçekleştirdim çok ama çok ilgili insanı rahatlatan tavırlarıyla kendini iyi hissettiriyor yine bir doğum planım olursa tek tercihim yine cihangir hoca olur iyiki siz hocam
du...z
Burun eti ameliyatı olarak gittim burnumun içindeki tüm kıkırdakları aldı şikayetçiyim burun ucunda çöküntü oluştu estetik olmak istedim başta ama doktor bey gerek yok dedi ama kemik eğriliği vardı
e....k
Hamileliğimi öğrendiğim ilk gunden itibaren Cihangir hocanın hastasıydım güler yüzü olsun mesleğinde ki başarısı olsun çok büyük destek verdi her zaman normal doğum destekçisi oldu ve onun sayesinde normal doğum yaparak oğlumu kucağıma aldım sizin gibi işinde iyi bı insanla bu yolu yürümek güzeldi iyi ki varsınız hocam sizin değiminizle ikinci bebiste görüşmek üzere
ez...z
Cihangir hocayla birlikte güzel bir gebelik süreci geçirdik ve kızımızı kucağımıza aldık. Vajinal doğum için elinden geleni yaptı. Başka doktora güvenemem. İyi ki var
bu...k
Doğumumdan 10 gün önce gitmeye başladım Cihangir Hoca'ya. Çok yoğun bir doktor bu yüzden muayene süreleri çok kısa ama bu kısa muayenelerde bile hem kafamdaki soru işaretleri giderilmiş oldu hem de doğuma pozitif girmemi sağladı. Vajinal doğum taraftarı bir doktor olması benim için en büyük artıydı. Maalesef açılmam olmadığı için sezaryene dönmek zorunda kaldık ama son ana kadar vajinal doğum için uğraştı. Ameliyatım da gayet iyi geçti. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. İyi ki karşımıza çıkmış.
fa...n
17 temmuz günü öğlen 12 sıralarında doğuma gıttım çok korkuyordum 2.hamılelıgım dı cıhangır hocanın rahat hareketlerı bana o kdr güç verdıkı açılmam çok çabuk oldu oğluma göre ama çok zorlu dogumdu son çare sezeryan acıl alındım sezeryan masasında ıkın hade sezeryan olmanı istemiyorum dedı dedıgınde yaptı ıyıkı de son dakıka son sanıye kdr bırakmadı doğumdan sonra çok zorlu bır süreç ıcıne gırdım normal doğum ıcın elınden gelenı yaptı son sanıye kdr bırakmadı benı o masada sezeryan etmedın ya hocam çok mınettarım sıze iyi kı sızu tanıdım ıyı kı bu kdr sıcakkanlısınız canım hocam ya her gördüğümde yüzüme tebessüm oluyorsunuz doğum yaptıgım anı sızo asla unutmayacağımm hocam
Gebze Özel Merkez Hastanesi, Gebze şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Gebze Özel Merkez Hastanesi, Gebze şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Dermatolog.
Gebze Özel Merkez Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Gebze Özel Merkez Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Gebze Özel Merkez Hastanesi ile iletişime geçin.
Gebze Özel Merkez Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Gebze Özel Merkez Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gebze Özel Merkez Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Gebze Özel Merkez Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Gebze Özel Merkez Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gebze Özel Merkez Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Gebze Özel Merkez Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Gebze Özel Merkez Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta/danışan, Gebze Özel Merkez Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gebze Özel Merkez Hastanesi nerede?Gebze Özel Merkez Hastanesi adresi Güzeller Mah. Yeni Bağdat Cad. No. 583 Gebze şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri