Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gebze Özel Merkez Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gebze Özel Merkez Hastanesi Kocaeli ilinde Güzeller mahallesi İbrahimağa Cad.no.4 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Gebze Özel Merkez Hastanesi
Güzeller Mah. Yeni Bağdat Cad. No. 583, Gebze

Hocam Allah sizden razı olsun ne kadar dua etsek az kronik alerjik rinit sorunum için gittim 4 senedir dünyaya yeniden gelmiş gibiyim ellerinize sağlık

• Op. Dr. Dursun Demirtaş Diğer  •

Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Çok ilgili güler yüzlü ve çok bilgili birisi kendisi
    Gebelik takibimi yapıyor. Her konuda kendisine danışabiliyorum.

• Op. Dr. Pelin San Diğer  •

Bi akşam 2 aylık kızımın (Menessa Balcı) rahatsızlığı sebebiyle acilde Serdar hocayla yollarımız kesişti kızım şuan 8 aylık bu zamana kadar bütün aylık rutinlerimize hep Serdar hocayla devam ettik ve ediyoruz rabbim sizin gibi güler yüzlü ilgili işini ehliyle yapan doktorların sayısını çoğaltsın inşallah bundan sonraki süreçte de devam etmeyi temenni ediyoruz iyiki kesişmiş yollarımız.’

• Uzm. Dr. Serdar Sadık Duran Diğer  •

Oğlum Poyraz Çavuşoğlu için doktor arayışındayken bulduğum doktor.. Genel olarak memnuniyetsiz olan beni bile memnun etti Çocuğumla ilgilenen herşeyi tane tane anlatan bilgili güleryüzlü kibar bir doktor.. A dan Z te tüm rutin kontrollerini yaptı bilgilendirdi. iyiki yolumuz denk düşmüş..bundan sonra hep sizleyiz inşallah hocam. Herkese tavsiye ediyorum

• Uzm. Dr. Serdar Sadık Duran Diğer  •

2023 yılında tavsiyeler üzerine Cihangir hocayla tanıştık gerçekten alanında çok iyi bir doktor iki doğumumuda onun yanında gerçekleştirdim çok ama çok ilgili insanı rahatlatan tavırlarıyla kendini iyi hissettiriyor yine bir doğum planım olursa tek tercihim yine cihangir hoca olur iyiki siz hocam

• Uzm. Dr. Cihangir Ay Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Burun eti ameliyatı olarak gittim burnumun içindeki tüm kıkırdakları aldı şikayetçiyim burun ucunda çöküntü oluştu estetik olmak istedim başta ama doktor bey gerek yok dedi ama kemik eğriliği vardı

• Op. Dr. Dursun Demirtaş Diğer  •

Hamileliğimi öğrendiğim ilk gunden itibaren Cihangir hocanın hastasıydım güler yüzü olsun mesleğinde ki başarısı olsun çok büyük destek verdi her zaman normal doğum destekçisi oldu ve onun sayesinde normal doğum yaparak oğlumu kucağıma aldım sizin gibi işinde iyi bı insanla bu yolu yürümek güzeldi iyi ki varsınız hocam sizin değiminizle ikinci bebiste görüşmek üzere

• Uzm. Dr. Cihangir Ay Doğal Doğum  •

Cihangir hocayla birlikte güzel bir gebelik süreci geçirdik ve kızımızı kucağımıza aldık. Vajinal doğum için elinden geleni yaptı. Başka doktora güvenemem. İyi ki var

• Uzm. Dr. Cihangir Ay Doğum  •

Doğumumdan 10 gün önce gitmeye başladım Cihangir Hoca'ya. Çok yoğun bir doktor bu yüzden muayene süreleri çok kısa ama bu kısa muayenelerde bile hem kafamdaki soru işaretleri giderilmiş oldu hem de doğuma pozitif girmemi sağladı. Vajinal doğum taraftarı bir doktor olması benim için en büyük artıydı. Maalesef açılmam olmadığı için sezaryene dönmek zorunda kaldık ama son ana kadar vajinal doğum için uğraştı. Ameliyatım da gayet iyi geçti. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. İyi ki karşımıza çıkmış.

• Uzm. Dr. Cihangir Ay Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

17 temmuz günü öğlen 12 sıralarında doğuma gıttım çok korkuyordum 2.hamılelıgım dı cıhangır hocanın rahat hareketlerı bana o kdr güç verdıkı açılmam çok çabuk oldu oğluma göre ama çok zorlu dogumdu son çare sezeryan acıl alındım sezeryan masasında ıkın hade sezeryan olmanı istemiyorum dedı dedıgınde yaptı ıyıkı de son dakıka son sanıye kdr bırakmadı doğumdan sonra çok zorlu bır süreç ıcıne gırdım normal doğum ıcın elınden gelenı yaptı son sanıye kdr bırakmadı benı o masada sezeryan etmedın ya hocam çok mınettarım sıze iyi kı sızu tanıdım ıyı kı bu kdr sıcakkanlısınız canım hocam ya her gördüğümde yüzüme tebessüm oluyorsunuz doğum yaptıgım anı sızo asla unutmayacağımm hocam

• Uzm. Dr. Cihangir Ay Doğum  •