Hakkımızda

Sağlık hizmetlerimizden, Özel Sağlık Sigortasına sahip olan hastalar ile Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) bağlı hastalar faydalanabilmektedir. Hastahanemiz 7 genel ve 1 acil olmak üzere toplam 8 ameliyathaneye sahiptir. Hastahanemiz; diyaliz merkezleri, cerrahi yoğun bakım, genel yoğun bakım, pediatri yenidoğan yoğun bakım, koroner yoğun bakım ve kardiyovasküler yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 33 yoğun bakım hasta yatağı kapasitelidir. Ayrıca hastahanemizde ileri teşhis ve tedavi üniteleri (MR, Bilgisayarlı Tomografi, Anjiyografi, Dijital Röntgen, 4 Boyutlu Ultrasonografi) bulunmaktadır.

Hastahanemizde şu an 30 bölümde, 76 doktorla hizmet verilmektedir.
daha fazla Hakkımızda
İhtisaslarımız
Ağız Ve Diş Sağlığı

Ağız ve diş sağlığı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• Zurich Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

be...n

Her zaman güleryüzlü ve içten samimi yaklaşımı ile muayenemizi o kadar rahat hale getiriyor ki.Yıllardır vazgeçemediğimiz doktorumuz şimdi kızımında

• Op. Dr. Gülçin Demirdöven Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hocamın detaylı soruları, ilgisi, bilgi verme şekli her şey çok iyiydi.

• Op. Dr. Zeynep Yeşim Demir Görgün Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

P

p....o

Annemin diz protezi ameliyatı sürecinde Vugar hocamız ve ekibiyle iletişimimiz oldukça iyi oldu. Annemin diyabeti olmasına rağmen süreç planlı ve düzenli ilerledi. Ameliyat öncesi ve sonrasında gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Doktorumuzun yaklaşımından ve ekibin ilgisinden memnun kaldık

• Op. Dr. Vugar Abilhasanov Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

eb...

Şuera hocamızın bebeğe olan ilgisi ve deneyimi biz ebeveynler açasından oldukça güven verici. Her randevuda memnun kalıyoruz iyiki Şuera hocamıza gelmişiz

• Uzm. Dr. Şuera Oruçlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

R

r.....

Babamın enfeksiyon rahatsızlığı sebebi ile ziyaret ettik. Doktorumuzun hasta ve hastalıkla ilgisi çok iyiydi. Güleryüzlü, sıcakkanli yaklaşımı sayesinde verdiği hizmetten çok memnun kaldık.1 aya yakın süreci takibi ve sonuç odaklı yönlendirmeleri sayesinde enfeksiyon çok daha iyi seviyelere inerek, tedavide başarı sağladik. Aldığımız üst seviyedeki bu hizmet ve destek sayesinde tanışmaktan çok mutlu olduk.ve doktorumuzu herkese tavsiye ederiz.

• Uzm. Dr. Nurcan Hatırnaz Şahin İç Hastalıkları Randevusu  •

Ş

şa...

Tavsiye üzerine Uzm. Dr. Muazzez Caymaz’a başvurdum. Çok iyi bir hekim; süreci net anlattı, sorularımı sabırla yanıtladı ve yaklaşımıyla güven verdi Benim için gerçekten çok değerli bir destekti.

• Uzm. Dr. Muazzez Sezer Caymaz İç Hastalıkları Randevusu  •

Ö

ö.....

Sindirim sistemimdeki problemler için kendisine gittim. Kesinlikle harika bir doktor. Hastaya yaklaşımı, nezaketi, ilgisi mükemmel. Açıklayıcı bilgiler veriyor ve olası işlemlerle ilgili panik olmamanızı sağlıyor, iyi ki onu tercih etmişim diyorum.

• Uzm. Dr. Sadık Evren Abut Gastroenteroloji Randevusu  •

a....a

Çok memnun kaldım güleryüzlü ilgili bilgilendirici güven verici

• Uzm. Dr. Zarife Kerimova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

C

c....c

Hiç beklemedim. Selçuk Bey gayet iyiydi. Mr da randevu saatinden önce alındım.

• Op. Dr. Selçuk Aydın Normal Randevu  •

Ş

şü...a

En ufak detayları bile dinlemesi, değerlendirmesi, detaylı muayene etmesi, son derece anlaşılabilşr bir şekilde bilgilendirmesi son derece ratminkardı.

• Uzm. Dr. Sıddık Erdoğan Kardiyoloji Randevusu  •

• Özel Çakmak Erdem Hastanesi, Ümraniye şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Çakmak Erdem Hastanesi, Ümraniye şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Akupuntur Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Mikrobiyolog, Nefrolog, Neonatolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Patolog, Perinatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Psikolog, Radyolog, Romatolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Ürolog.
  • Özel Çakmak Erdem Hastanesi, toplam 1061 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Draw A Person, Cinsel Terapi, Grup Terapisi, Yetişkin Terapisi, Fototerapi, Cattell 3a Zeka Testi, Psikanaliz, Hipnoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Bilişsel Davranışçı Terapi.
  • Hayır, şu anda Özel Çakmak Erdem Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Çakmak Erdem Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Çakmak Erdem Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 187 hasta/danışan, Özel Çakmak Erdem Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Çakmak Erdem Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Çakmak Erdem Hastanesi adresi Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul Ümraniye şeklindedir.