Özel Jimer Hastanesi
- Türk Nippon Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
go...
9 yaşındaki oğluma Tip 1 diyabet teşhisi konuldu. Yaşar hocamıza gittik tavsiye üzerine. Hastalık hakkında hiçbir fikrimiz bilgimiz yokken bıkmadan, usanmadan, güler yüzü ile defalarca açıklayarak hastalığı ve tedavi sürecini anlatıp öğretti bize. Gece gündüz demeden telefonda da destek oldu. Hocamız bizim şansımız oldu Allah razı olsun ondan
i̇...u
Nuray hocamla 9 aylık riskli hamilelik sürecimi beraber geçirdik. Kendisiyle her an iletişim kurabildik kafam hep çok rahattı alanında çok başarılı ve profesyonel bir doktor aynı zamanda çok iyi ve güler yüzlü bir insan yaklaşımlarıyla her zaman kendisine rahat yaklaşmamı sağladı ve doğumumu da kendisiyle çok rahat bir şekilde geçirdik suan oğlum bir haftalık onun takipleri ve uzmanlığı sayesinde Allah razı olsun. Kendisi çok tatlı ve bundan sonra başka bir doktora gitmeyi düşünmüyorum her zaman her sıkıntımda ona gideceğim.
ze...a
İşlem öncesi şikayetlerimi dinledi ve kendi önerilerini açıklamaları ile bildirdi. Şenay Hanım altın iğne ve gençlik aşısı için yaptı.
İkinci seansımı birkaç gün önce yapıldı ve ben sonuçlardan çok memnunum.
şe...k
Fatma hoca ile birlikte sürdürdüğümüz bu sürecin sonucunda sağ salim bebeğimize kavuştuk, profesyonelliği ile bazı zorlu zamanları bana oldukça rahat geçirtti, kendisinden Allah razı olsun. Kolay ulaşabilmek, her zaman yanıt alabilmek, sıcak davranışları ve güleryüzü sayesinde hiç yabancı ve yalnız gibi hissetmedim. Bir doktordan öte abla sıcaklığı verdi. Çok memnunum tavsiye ediyorum.
şe...z
Nuray hocam mükemmel bir hekim. 26 Hazirandan itibaren takipliyiz. Her zaman ulaşabilmek, mesaj attığınız an sizi hemen arıyor bilgilendiriyor en sevdiğim yönü diyebilirim. Kendisi çok güler yüzlü, anaç, pozitif, egosuz ve samimi doktorcuğum.
15 Mart 2025te doğumum gerçekleşti. Normalde 18 Mart olarak gün almıştık ancak ben 15 Mart son kontrol ve anestezi ile görüşmek için gittiğimizde bir gün öncesinden hastalandım yüksek ateşle gittim. O kadar ilgili bir doktor ki beni öyle görünce endişesi, üzülmesi, anaçlığı bambaşkaydı. Acilde serum ve nst alırken ateş bebeğimi etkilediği için hemen acile yanıma gelip doğuma o an karar verip doğuma girdim. İyi ki girmişim çok şükür sağlıcakla kavuştum. motive edip destek olarak elimi tutup ameliyata girdik. Ameliyat ortamında ki ekipteki herkes çok iyiydi. Benimle konuşup rahatlatmaya çalışmaları sohbetli gerçekleşti. Doğumum ne kadar bir kaç gün erken olsada yüzüm gülerek odama çıktım. Nuray hocam iyi ki var.
öz...ş
Hamileliğim boyunca kendisinden çok memnun kaldım riskli bir hamilelik geçirmeme rağmen çok pozitif çok motive ediciydi panik yapmamamı sağladı hep olumlu konuştu bebeğimin erken gelmesine rağmen hiç bir sorun yaşamadık çok şükür ameliyatımızın ertesi günü ayaktaydım çok sıkıntısız bir süreç geçirmemizin mimarıdır kendisi mükemmel ötesi doktorumuz çok seviyoruz kendisini
se...n
Dr Erbil hocam’a tavsiye üzerine gittim. kulak zarı “timpanoplasti” ameliyatı oldum, işinde çok başarılı ve çok da ilgili hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor. Çok başarılı bi ameliyat ve tedavi süreci geçirdim, eline emeğine sağlık kesinlikle tavsiye ederim. bundan sonra benim ve ailemin gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz doktorumuz olacaktır. Kesinlikle güvenebilirsiniz...
tu...x
Hamileligimin basindan sonuna kadar Nuray hocamla devam ettim.Sayesinde cok rahat bir hamilelik gecirdim.Hastaneye gidemesem bile her zaman sorularima cevap verdi.En onemli sey insani cok rahatlatan bir doktor, harika bir insan iyi ki Nuray hocami tercih etmisim.
ru...a
Nuray hocam harika bir insan onunla hamileliğimin son zamanları karşılaştım ve iyi ki karşılaştım mükemmel bir doğum geçirmemi sağladı iiyi ki varsınız hocam
da...ş
Hamileliğimi başından sonuna kadar Nuray hocamla tamamladım. Gebelik takibinde benim için en önemli olan konu doktorun hastaya olan yaklaşımı Nuray hocam güler yüzüyle insanı rahatlatan ve güvende hissettiren tavırlarıyla hasta psikolojisinden anlayan sayısı az kalmış doktorlardan. Gebeliğim boyunca tansiyon problemimde her zaman içimi rahatlattı kendimi ve bebeğimi güvenle emanet ettim ve hiç pişman olmadım. İyi ki Nuray hocamla yollarımız kesişti.
Özel Jimer Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Jimer Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Genel Cerrah, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenterolog, Kardiyolog, Genetik Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog.
Özel Jimer Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Jimer Hastanesi, toplam 385 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı, Görme Alanı Testi.
Özel Jimer Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Jimer Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Jimer Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Jimer Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Jimer Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Jimer Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Jimer Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta/danışan, Özel Jimer Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Jimer Hastanesi nerede?Özel Jimer Hastanesi adresi Odunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6 Nilüfer şeklindedir.
- Bursa bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Osmangazi bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri