Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Jimer Hastanesi kadrosunda 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beslenme uzmanı uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet diş hekimi uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 7 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Jimer Hastanesi Bursa ilinde Odunluk mahallesi Mihraplı Cad.no:6 Nilüfer adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Jimer Hastanesi
Odunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6, Nilüfer 16110
  • AIG Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Diğer (İade)
  • Türkiye Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

K

Tavsiye üzerine kendisine gittik. Annemin göğsündeki kitleyi aldı. Çok zor ameliyatı başardı. Kendisinden o kadar memnun kaldık ki, Allah ondan razı olsun. Sağlığına sağlık katsın. Çok zor geçen ameliyattan sonra annemin hiç ağrısı olmadı. Bu zorlu ameliyat rüya gibiydi, hiç anlamadı bile. Kendisi ile direk iletişim kurabildik. Çok insani, yardımsever, hastayı kazanma odaklı birisi. Herkese tavsiye ediyorum.

• Prof. Dr. Şükrü Aydın Düzgün Diğer  •

Müthiş bir doktor. Oğlumuzun geniz eti olduğunu uzun süredir biliyorduk. Bir çok kbb doktoruna gittik. Ancak; Doktor Bey ile tanışınca eşimle birlikte oğlumuzu ancak böyle bir doktora emanet edebileceğimizi düşündük. Oğlumuz bugün geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu. Biz süreci güzel atlattık. Bilgisi ve maneviyatı yüksek bir doktor

• Op. Dr. Erbil Atacan Diğer  •

Ben çok doktor gezdim devlet olsun özel olsun ama Mehmet bey gibisini görmedim önce şikayetlerimi dinledi daha sonra neler yapmamız gerektiğini anlattı hiç tedirgin olmadım hastayı dinleyen anlayan biri kendisi .

• Doç. Dr. Mehmet Bayrak Normal Randevu  •

Y

22.05.2026 tarihinde Kızımın doğumunu ve doğuma kadar geçen süreci birlikte atlattık. 2025 yılında eşim düşük yaptığından riskli gebe olarak başvurduk kendisine ve sürecinen başından sonuna kadar ilgi, özveri, sıkı takibi, gece gündüz farketmeksizin elinden gelen herseyi yapmasıyla kendisine hayran bırakan bir kişidir. Riskli gebelik sürecimizi Nuray hoca gibi profesyonel, Güvenilir ve güler yüzlü bir doktor denk gelebilmemiz bizim en büyük şansımız oldu.

• Op. Dr. Nuray Sözeri Altıner Sezeryan Doğum  •

Çok sevgili doktorumuz Prof. Dr. Yaşar Şen ile 2 ay önce tanıştık. 4 yasindaki oglumun inmemis, gelismemis testis icin aylardir farkli merkezlerde 10 larca test yapıldı. bir anneye hic bir umut yokcasina bilgiler veren pek cok hocadan sonra sadece görüşünü almak icin geldigimiz Yaşar hoca bize soylenmeyen o mutlu haberi verdi ve hersey yolundaydi. Yasadigimiz mutlulugu tarif edemem.
    Sonrasinda oglumun 1 yilda neden bu kadar hastaneye yattigini sorguladi. biz istememistik oysaki cunku aklimizda sadece geldigimiz konu vardi. geriye donuk sistemden arastirarak buldu. Cocugumun %80 kapali geniz eti ve uyku apnesini, oglumun kilosuna bakarkende düz taban olustugunu farketti. Ben yillardir boylesine işini seven, çocuğu seven bir doktora rastlamadım sanirim. Rabbim ondan bin kere razi olsun.

• Prof. Dr. Yaşar Şen Diğer  •

Hamileliğim ilk aylarından doğuma kadar ve doğum sonrasında da her zaman ilgiliydi doğum sürecimde cıkan gebelik şekerimi ve buna bağlı olarak nst de cıkan kalp atısı düşüklüklerini cok yakından takip etti. Doğuma girerken kendimi nuray hoca sayesinde cok güvende hissettim her zaman cok şefkatliydi cok şükür bebeğim cok sağlıklı doğdu. İyi ki nuray hocayla yollarımız kesişmiş .

R

Canım doktorum, hamileliğimin ilk gününden doğuma kadar geçen tüm süreçte bilgisi, ilgisi ve içten yaklaşımıyla bana hep güven verdi. Her soruma sabırla cevap veren, en stresli anlarda bile sakinliğiyle beni rahatlatan harika bir doktor.İstediğim her dakika ulaşabilmenin verdiği güven benim için çok kıymetliydi. Sezaryen sürecim de sayesinde çok güzel ve huzurlu geçti. Kendimi bir anne adayı olarak gerçekten güvende hissettim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

V

Doktorum nuray hanımla 9 ay önce tanıştım samimi içten ve detaylı anlatımıyla hamileliğimi daha sakin ve huzurlu geçirdim doğumum da sorunsuz geçti iyiki sizi tanımışım herkese tavsiye ederim

Z

Canım doktorum. Riskli gebeliğimin başından sonuna kadar her anında gerek tecrübesi, gerek güleryüzlülüğü, gerek ilgisiyle yanımdaydı. Nuray Hocamın hastası olmak en büyük şanslarımdan biri olmuştur.

• Op. Dr. Nuray Sözeri Altıner Riskli Sezeryan Doğum  •

Dokuz ay once bir tanidigimizin tavsiyesiyle tanıştığımız sevgili doktorumuz Fatma Nuray Sozeri Altiner hocamızla hamileliğim süresince birlikte yol aldik her aradığınızda ulaşılabilir olması sorduğumuz sorulara içtenlikle cevap vermesi ve bir anne şefkatiyle yaklaşması bizler için bulunmaz bir firsatti 02.03 .2026 gecesi gece yarısı aramamiza cevap vererek acil olarak sezeryan operasyonla alınıp kızımız Alin Masalı sağ salim kucağımıza almamıza vesile olan doktorumuzu kesinlikle tavsiye ediyorum

• Op. Dr. Nuray Sözeri Altıner Sezeryan Doğum  •