Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Kent Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 6 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 4 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 9 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 3 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Kent Hastanesi İzmir ilinde 8229/1 sokakno:56 Çiğli adresinde bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi

Doktor: Doç. Dr. Cüneyt Narin Diğer

Değerli hocam,
    13 Kasım 2023 tarihinde 4 damarımdaki tıkanıklığı başarılı bir açık kalp ameliyatı ile beni sağlığıma yeniden kavuşturdunuz. Ameliyat öncesi ve sonrası operasyon hakkında verdiğiniz bilgiler, size ve ekibinize güvenimi arttırdı. Hele de güler yüzlü empati yapmanız bir iletişim harikası idi.Ameliyat bölümüne giderken, yenilenerek çıkacağımı biliyordum artık. Bu süreç bana ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözünün ne kadar yerinde ve doğru olduğunu tekrar hatırlattı.
    İyi ki siz hocam, iyi ki siz.
    Derin sevgi ve saygılarımla.

Doktor: Prof. Dr. Namık Demir Diğer

Benim değerli hocam hastalık ve gebelik süreçlerimde bir hekim değilde bir baba gibi davranan saygıdeğer bir hekim. Rahim ağzı kanseri sebebiyle yapılan operasyon sonucu gebeliğimin 13. Haftasında serkilaj işlemi yaparak bebeğimi dünyaya getirmemi sağladı hala kontrollerim hocamla devam etmekte iyi ki var iyi ki yollarımız kesişti ilgisiyle konuşmlarıyla insana morel veren sizi rahatlatan bir hoca namık hoca varsa bir çözüm vardır diyebiliyor insan

I
    Doktor: Doç. Dr. Önder Doksöz Diğer

3. ay kontrolümüzde kendi doktorumuz bize geç kalmadan kardiyolojiye gitmemizi ve üflemenin sebebine baktırmamızı söyleyince korkmadık değil. Ertesi gün apar topar Önder beye randevu alıp koşa koşa gittik. daha kapıda bizi samimi bir şekilde karşılaması ufaklığımıza karşı nazik yaklaşımı ( ki bizimki de sevdi dr beyi. ) ilk izlenim olarak bizi tatmin etti. Muayene sırasında endişe ile beklerken, açıklamalara başlaması , içimize su serpti. O kadar çok inceleyip ölçümler aldı ki muayene esnasında . içimiz rahat bir şekilde evimize döndük. sağ olsun o kadar net ve açıklayıcı konuştuki soru sormamıza bile gerek kalmadı/bırakmadı. Umarım herkes bu şekilde mutlu ayrılır yanından. Teşekkür ederiz Hocam .

R
    Doktor: Doç. Dr. Cüneyt Narin Diğer

Babam Bayram TEKİN'in 10.07.2023'te Cüneyt Hoca'm tarafından açık kalp ameliyatı ile 4 tane damarı değişti ve babam sağlığına kavuştu. Güler yüzlülüğü, tatmin edici çıklamaları, süreci düzgün takip etmesi bize ameliyat öncesi güven verdi. "Benim için sadece kalp önemli değil, böbrek ve akciğeri de ameliyat esnasında sağlıklı olması gerekir, riskler varsa önce onları yok eder ve ameliyata öyle girerim." demesi zaten işinin ehli olduğunu gösteren, kendisine duyduğumuz güvenin en önemli sebebiydi. Ayrıca Kent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Servisinin güleryüzlü hemşire ve hasta bakıcılarına ve emeği geçen tüm personele çok teşekkür ederiz. Meslek hayatında tüm personele sağlık ve başarılar dilerim.

Doktor: Uzm. Dr. Gamze Avcı Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

10 aylık bebeğim var. ateşlendiği zaman acil doktoruna geldim gamze hanım nöbetçiydi. ilgisiyle konuşmasıyla acemi bir anne olarak beni rahatlattı. sık takibiyle vermiş olduğu organik ilaçlar ile bebeğim hızlı bir şekilde toparlayıp iyileşti. acil durumda mesaj yazdığım da aradığımda hemen cevap verip bilgilendirmesi çok iyi memnunum.

C
    Doktor: Uzm. Dr. Gamze Avcı Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Öyle güzel öyle anlayışlı ki ilk doktorumuzda ne kadar iletisimim kopuksa gamze hocamizda o kadar iyi gece ikide kızım kustu gecenin bir yarısı demeden mesajlarıma cevap verdi canım hocam herkese sizi öneriyorum en ufak aklıma birsey takılsa her sekilde danışıp öneri alabiliyorum iyi tanımışım sizi herşey için teşekkür ederim

Doktor: Uzm. Dr. Gamze Avcı Yeni Doğan

Gamze Hanımla bebeğim ilk doğum muayenesiyle yollarımız kesişti. Çoğu hastalığımızda hızlı teşhisleri ve doğru tedavi yöntemiyle kısa sürede sağlımıza kavuşturabilen ilgili doktorumuz.Konum gereği sürekli ona gidemesekte gerek mesajla gerek arayarak her zaman danışabildiğim es geçmeden sürekli sorularıma cevap veren en güzel çocuk doktoru

U
    Doktor: Prof. Dr. Altay Bedük Diğer

Altay hocaya oncelikle cok tesekkur ederim. Tecrubesi,yaklasimi,ls disiplini,bilgisi sayesinde cok iyi bir bel fitigi ameliyati gecirdim. Ilk bulgulardan ameliyat sonrasi surece kadar son derece titizlik ve alaka ile yaklasti. Tekrar hersey icin tesekkur ederim hocam.
    Ugur durmus

Doktor: Prof. Dr. Namık Demir Diğer

16.05.2023 tarihinde yumurtalıklarımdan ameliyat oldum. Doktorumuz Namık Bey ilgisini hiç eksik etmedi. Buradan her şey için tekrar teşekkür ederim.

Z
    Doktor: Uzm. Dr. Nihan Akça Gökçe Diğer

6.5 yasındaki Oglumun geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını yaptı Nihan Hanım.Çok acıklayıcı,detayları önemseyen,rahatlatan,iletisimi cok güçlü bir doktor.Oglum ameliyat sonrası hic aglamadı bile ertesi gün cıkıp top oynamak istedi.Kendisine minnettarız.Iyi ki var..Tüm kalbimle annelere tavsiye ederim.

İletişim

8229/1 Sk. No:56, Çiğli 34660 Google Haritalar'da göster
Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti Sigorta, Ergo Sigorta, ... Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Inter Partner Assistance, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Doğa Sigorta Kooperatifi, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Generali Sigorta, Zurich Sigorta, Aviva Sigorta, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Avivasa Emeklilik Ve Hayat, Garanti Emeklilik Ve Hayat, Halk Hayat Ve Emeklilik, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Ethica Sigorta, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta, Türkiye İş Bankası Sigorta Tüm sigortaları göster
İlgili aramalar