Hakkımızda

Özel Kızıltepe İpekyolu Hastanesi , 2011 yılında hastalarına sağlık hizmeti vermeye başlamıştır.
Kulak-Burun-Boğaz, Göz Hastalıkları,. Ortopedi Ve Travmatoloji, Genel Cerrahi. Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Dermatoloji, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon. Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Tek kişilik 85 , 20 VIP hasta odası bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Atatürk Mahallesi Nusaybin Caddesi Şenyurt Kavşağı No:3, Kızıltepe 47410
  • Allianz Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Aveon Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Doğa Sigorta Kooperatifi

C

Lazer göz ameliyatı oldum 2025 20 mart tarihinde memnun kalmadım

• Op. Dr. İsmail Konuş Göz Hastalıkları Randevusu  •

Ö

Kendisinde burun estetiği ameliyatı oldum. Hiç memnun kalmadım. Doğal burun istemiştim hiç doğal olmadı. Revizyon ameliyat yapmak zorunda kaldım. Burun estetiği olmak isteyen erkeklere tavsiye etmiyorum.

• Op. Dr. Eyyüp Yakşı Burun Estetiği  •

Kızımın Burun estetiği yapmaya karar verince çok doktor araştırdım.Hastasının ne istediğini iyi anlayan harika bir doktor . Kendisi işinde çok başarılı ve tecrübeli.kızımın burnuna hem estetik hem doğal bir görünüm kazandırdı. İyi ki Eyüp Hoca. Çok memnum kaldık. Herkese tavsiye ederiz

• Op. Dr. Eyyüp Yakşı Burun Estetiği  •

Enes hocayla gebelik sürecinde tanıştım doğum yaptığım güne kadar işinde çok ilgili bir doktor çok memnunum

• Op. Dr. Enes Bi̇l Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

R

Kabızlık sorunum var yaklaşık 2 aydır. Sadece kan testi istedi hiç bir sonuca ulaşamadım

• Uzm. Dr. Haydar Boynikara İç Hastalıkları Randevusu  •

İsmail beyin yanında defalarca şalazyon ameliyatı oldum her gittiğimde güzel bi şekilde ilgilendi benimle ameliyat için güvendiğim tek doktor diyebilirim. Eli de çok hafif, iletişimi de gayet iyi ailecek tek tercihimiz kendisi..

• Op. Dr. İsmail Konuş Göz Hastalıkları Randevusu  •

R

Yunus Hocam'a Omzumda yaşadığım bir problem sebebiyle danıştım. Hem ilgiyle dinlemesi, hem yeterince gerekli bilgileri tarafıma vermesi, sadece uzaktan kontrol değil kendisi bizzat eklemi muayene etmesi vs çok iyiydi. Hem tedavi için Hem de tarafıma gösterdiği ilgiden dolayı hocama çok teşekkür ediyorum.

• Op. Dr. Yunus Türk Diğer  •